Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Saptamana trecuta a fost prima data cand am retinut si eu apa
Am avut niste edeme la glezne ca m-am speriat, nu se mai vedea oul piciorului spre interior si cand apasam umflatura ramanea gaura

Asa ca am inceput sa beau ceai diuretic pt gravide de la fares 2 doze pe zi si acum nu mai am deloc edeme
Partea cea mai urata e ca din cauza acestui ceai merg noaptea din 2 in 2 ore la baie , nu exagerez

Ruxi 28 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Pe mine asta ma enerveaza cel mai tare, ca nu ma duc la baie! De azi dimineata am fost de doua ori! Si deja e ora 3... Si beau cel putin 2,5 l de lichid pe zi! Ce-i drept si cand ma duc la baie, cantitatea nu e neglijabila... Apropo, de cand cu "mancarea pentru iepuri" mi-am reglat tranzitul !

Nana 29+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

LA MULTI, MULTI ANI FERICITI, MAMICUTZE DRAGI. VA DORESC O PRIMAVARA INSORITA, NUMAI CU VESTI BUNE
Am iesit cu Victor mai devreme sa iau paine de la piata, si am venit desalata. Bineinteles ca nu m-am putut opri doar la paine si am umplut 2 sacosi.
Ale felicitari pentru bebelina maricica. Bine ca te-ai linistit.
Rosanne, nu-ti face griji. Fiecare copil se dezvolta in ritmul lui. Important e sa fie sanatos, ca are timp sa recupereze. Si-apoi Veronica are dreptate. Ecograful are erori destul de mari.
Ioana, da chiar ne-am simtit bine. Nu mai iesisem de multisor si simteam lipsa.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

hola chikas....
LA MULTI ANI ...DE 8 MARTIE TUTUROR BURTICILOR SI COMORILOR DIN ELE...

VA UREZ DIN SUFLET SA FITI IUBITE CA SI MAMICI....SOTII...SURORI...PRIETENE....MATUSI....( SI LISTA RAMANE DESCHISA..)
O PRIMAVARA FRUMOASA TUTUROR SI CU NASTERI LA TERMEN !!!!!!

MARIA 28+CU INGERASUL ANTONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

La Multi Ani, burtici fericite si frumoase! Sa aveti o primavara frumoasa, sa fiti iubite, apreciate si sa va bucurati la termen de comorile pe care le purtati in pantece. Cate o pentru fiecare din voi, sa va insenineze ziua, ca vremea nu tine cu noi...

Mira fericita 29+cu Maya Alesandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

La multi ani dragele mele! Sa aveti o primavara insorita si frumoasa!

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 29+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Nana, tare bine imi pare ca ai revenit printre noi Imi pare tare rau insa sa aud ca retii apa... ceai diuretic bei? Ca pe noi ne ajuta.

Ale, felicitari pentru bebelina grasulina

Rosanne, nu te stresa!!! Si eu sunt de parere ca fiecare bebe are ritmul sau de crestere. Graficul de semestru 3 ce spune? S-ar putea, daca e o diferenta alarmanta, sa fie o eroare ecografica, cum ziceau si fetele. Oricum eu zic ca nu ai de ce sa te stresezi.

Aseara am iesit si noi sa sarbatorim ziua de 8 Martie impreuna cu niste colegi de-i sotului. A fost frumoooos, mai ales ca nu am mai iesit demult. Am intalnit si o graviduta in 23 de saptamani (sotia unui coleg). Cand mi-a zis ca e gravida ma gandeam ca e in primele saptamani de sarcina... Cand mi-a zis cat are, mi-a picat fata. Burta nu i se cunoaste ABSOLUT DELOC, e la a 2-a sarcina, si e slabuuuuta. Cum aratam eu la 23 de saptamani, cred ca asa va arata ea in luna a 9-a... Acuma vad cat e de valabila vorba aia, ca fiecare femeie isi duce sarcina diferit.

Pe mine Ceaiul Diuretic nu numai ca ma trimite de 10 ori pe si si pe noapte la pipi, dar si tranzitul intestinal e mult schimbat, cateodata am si diaree. Ati patit-o si voi?

Va pup burtici! O zi minunata in continuare!

Mira fericita 29+cu Maya Alesandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Mira eu n-am patit-o chiar asa, doar ca de la super constipata am devenit cu scaun normal

dar nu stiu daca de la ceai neaparat

Ruxi 28 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Pentru ca suntem cele care insenineaza zilele barbatilor-desi ei se pling mai tot timpul,dar numai pentru ca asa s-au obisnuit. -Pentru ca suntem cele care numai cind privim catre copiii nostri,dam lumii mai multa frumusete. -Pentru ca suntem cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi. -Pentru ca ,desi ne mai plingem si noi citeodata, ne adunam fortele si o luam de la capat in fiecare zi,mai puternice si mai hotarite. -Pentru tot ceea ce suntem si reprezentam,pentu noi timpul se opreste in putin in loc la fiecare inceput de "Primavara" si ne aduce un omagiu in aceasta zi speciala de
"8MARTIE" "LA MULTI ANI !" Am lipsit putin caci am fost sa iau visa de plecare in state, de pe alta insula,Barbados ,caci doar acolo este ambasada sua...Sunt bucuroasa ca am rezolvat aceasta problema si acum ma pregatesc de plecare....in aprilie voi fi in CHICAGOOOOOAcolo voi incepe si eu cumparaturile pt bebe.....ma simteam chiar vinovata ca nu sunt in rand cu voi cu achizitiile... Dar va prind din urma...cumpar tot intro sapt ..

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

neata! inca o data La multi ani!!!!

Nana, bun revenit; ma bucur ca ai fost la Cluj!Nasol cu apa, nu ma pricep deloc la ce ar trebui sa faci. Insa sigur o rezolvi tu cumva.

Roseanne, si eu stiu sigur ca echo mai da si erori si adevarul o sa il afli la nastere.

Bilica, ce bine ca ai luat viza! S-o stapaniti sanatosi! Cat stai acolo dupa nastere?

Aici din fericire chiar arata ca o zi de primavara; insa am vorbit acum cu mama si mi-a zis ca acolo ningeeeeeeee.

Tatyana, ce mai faci?

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 31+

Mergi la inceput