Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna ce fac fetele burticoase?
eu de cateva zile ma tot vait ba de durere de ovar, iar acum mai nou ma doare undeva spre un organ din stanga, cred ca donsoara acolo si'a gasit cuibulaltfel nu pot sa imi explic...e o durere si ca si cum m ar si tine ceva
iertati-ma ca ma tot vait dar ma gandesc ca poate vi s a intamplat si voua
maine mergem si noi la dr. sa vedem cat am luat in greutate si cat masuram
facem 27 de sapt
mamicile care sunteti la a 2a sarcina si ati avut fetite , ele se nasc inainte de data probabila a nasterii ca toata lumea mi a zis ca voi naste mai devreme de termen

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 26 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Laura nu fii suparata pe sotul tau. Aseara am fost la un botez si cand sotul ma lua la dans, imi spunea: "Hai ursule Baloo, te fac un dans?" Ma busea rasul de fiecare data, pt ca chiar asa ma simteam. Suntem noi mai sensibile in perioada asta, dar sigur nu spun cu rautate. Ei vor sa ne alinte si de facpt fac mai mult rau. Dar sper ca dupa nastere sa renunte la astfel de alinturi, ca atunci ma voi supara si eu.
Cordelia multumim.
Arturicii sunt de acord cu tine la completarile fata de lista. Dar desi stiu ca unii dr recomnda sa nu se foloseasca betisoarele de urechi, eu am preferat sa le folosesc. Asa am considerat eu ca e mai bine.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Alesicoo, si eu am niste dureri asa cum le descrii tu, pe partea stanga mai ales. Dar din cate stiu eu e vorba de ligamentele care sustin uterul, sau cel putin asa cred ca e la mine. Nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme, dar ca sa te linistesti suna dr sau fa-i o vizita si spune-ne si noua despre ce e vorba.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Ce pustietate pe-aici!

Burticile fac nani pe vremea asta urata si friguroasa de nu iti vine sa scoti nasul afara
Numai eu nu am chef de stat in casa, asa ca o sa mergem la mall sa ma plimb si la Carrefour dupa papa

si o duminica minunata in continuare!

Ruxi 28 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Neata!

Bubu-Ruxi, eu de la primele alaptari i-am pus in paralel la san. Scuze ca iar ma dau exemplu (ca si cu nascutul de gemeni la 40 de sapt) insa eu asa am facut; nu i-am alaptat mult, e adevarat, ci doar o luna; insa cred ca si luna aia a contat acolo la ei.
Te pot invata in spital cum sa ii alaptezi pe amandoi de-odata; nu e imposibil, crede-ma. Desigur, fiecare face cum i se pare mai bine!

Ramona, super ca ati iesit la party aseara, pare ca v-ati distrat!

Toata noaptea a avut iar Sabina treaba..... De nu m-a zapacit; si azi-dimineata la 7 baietii erau la joaca pe langa mine, hop si ea, cum sa lipseasca.
O sa vedeti voi ce bebelusa agitata o sa am. Se pare ca ma pricep sa fac copilasi mici si atomici

Multumesc ptr aprecierile ptr poncho.

O zi faina!

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

http://zicolorata.blogspot.com/search/label/Alaptatul%20Help%20Line

daca aveti timp ceva despre alaptat,parca ma vad si eu in situatia asta,oricata vointa voi avea ca o sa renunt usor daca copilull,plange de foame,bine ar fi sa vorbesc prosti sa fiu si eu productiva ,ca am de unde ,si grasa sunt,si ceaiuri multe mi-am propus si galactogil,garmastan pt sfarcuri,sa vedem ce-o iesi

fetita mamei
NIKOL29+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

numaratoarea inversa incepe AMR 11 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

bubu,are dreptate arturiciu,dar totusi tu ar trebuii sa ai bibe si lapte pregatit deja chiar daca alaptezi tot ar trebuii un supliment.

cu sapunul cu pompita ,din experienta va spun ca e foarte folositor ,cu o mana ti copilul,iar in cealalta apesi sampon cu podul palmei nu iei si torni,iar crema ,da e ok daca ai ulei nu poti sa le folosesti pe amundoua

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Hello

taman ce am revenit din parc, de la soare si miros de primavara. Au venit in casa baietii plini de nisip ca a reusit doarele sa topeasca zapada de la groapa cu pricina si si-au facut baietii la castele...
Acum trebe sa matur in casa si sigur scot si eu de un mic castelut.

Ruxi, ma ia cu sperieti cand vad cat e de lunga lista cu pricina; asa cum am fost cu vitaminele ca nu am luat pana mai ieri asa sunt si cu listele astea; ma feresc de ele de nu mai pot. Dar parca vad ca ma apuca brusc sa cumpar din ele.

Dar, ca sa ma bag si eu in seama, comentez un pic in baza experientei cate ceva din listuta; si nu va suparati rogu-va, e pur parerea mea, ok?

Ce nu cred ca trebe:
-sapun lichid cu dozator - se poate folosi samponul
-crema pt. baie - daca e ulei nu vad utila si crema
-pudra talc pt bebe (pt. trat. ombilic) - e suficient alcoolul
-betisoare pt. curatarea urechilor (cu aparatoare, speciale pt. bebe)- am avut clar interdictie de la pediatru sa folosesc betisoare ptr urechile copiilor; interdictia se mentine inca
-fasa si crema arnica - pt. comprese dupa vaccin - merg compresele reci
-1 cutie lapte praf - daca exista in casa "tentatia" poti usor sa ii dai si astfel renunti sa lupti pt alaptat; acum sunt farmacii non stop si in caz de "urgenta" poate sotul sa ia
-vata sterila daca sunt comprese sterile nu e musai si vata
-sterilizator electric biberoane - la fel ca si la laptele praf; sunt de luat numai daca e musai
-set perii pt. spalat biberoane si tetine - idem ca mai sus
-biberoane idem ca mai sus
-incalzitor electric idem ca mai sus
-cos pt. biberoane idem ca mai sus
-set perie si piaptan - nu le-am simtit lipsa
-termometru baie - mai precis decat mana mamei nu e nici un termometru

Sa aveti o duminica minunata!

Ioana,

fetita mamei
NIKOL29+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

numaratoarea inversa incepe AMR 11 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Arturicii, ce frumos e poncho-ul!!! Au dreptate fetele... nici mie nu-mi vine sa cred ca esti la prima incercare cu tricotatul. Bravo. Sa-l poarte sanatoasa printesa si sa mai faci si alte lucrusoare cel putin la fel de frumoase!

Mira, ti-am dat un PM referitor la cirese si alaptat. Sper ca l-ai primit

Bubu30, eu sunt de acord cu ajustarile (listei) facute de fetele ce sunt la a doua experienta. Daca ar fi dupa mine, as fi si mai drastica ... reducand si mai mult lista. Evident situatiile sunt diferite: un copil fata de doi.

Vad ca vorbiti de poze cu burtici. Am vazut-o pe-a Mirei, cu tot cu opera de arta. Imi place cum arati. Nu te mai stresa. Esti gravida... si mai ai inca max 3 luni apoi o sa ai tot timpul sa revii la vechea forma. Acum, in schimb nu poti decat sa te bucuri cat mai mult de acest statut... pt ca vei vedea ca iti va fi dor de el

Si, ca sa fiu in ton cu burtoasele expuse, iata ca am uploadat si eu pe contul comun 3 poze cu burtica de 31 de saptamani. Pozele sunt din acest week-end (am fost la Sinaia, acum 2 ore ne-am intors):

http://family.webshots.com/photo/2797565450105580295YKQeIS

Va urez o seara buna si o saptamana usoara!!!

Iar pt maine: LA MUUULTI ANI!!!!

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 30+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">DOMINIC

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Trec si eu pe aici intr-o pauza de dereticat prin casal; uf ca nu se termina niciodata! Voi nu aveti senzatia asta? Doar eu??

Andrada, Arati super fain!
Cat despre poncho, pe cuvant de gravida (haha cum suna) ca nu ammai facut asa ceva; Multumesc ptr complimente.
Azi cred ca ma apuc de o caciulita.

Mary, admirat si pozele tale; adica pe tine cu burtica. E mai mare decat a mea. Insa iti sta tare bine!

Cred ca o sa imi rog baietii sa imi faca niste poze...

O noapte buna tuturor!

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Ioana (Arturicii) nu trebuie sa te scuzi absolut deloc
mie una chiar imi place ca ne spui cum a fost la tine pt. ca pe mine ma intereseaza mult experienta mamicilor cu gemeni

ma bucur sa aud ca se poate si alapta simultan
dar, de tine nici nu ma mir ca ai putut, cand aud cate faci si pe acasa si la o varsta asa inaintata a sarcinii tu tot timpul trebaluiesti ceva prin casa si te ocupi si de 2 copii

eu una ma vad tare neindemanatica si as vrea mult sa ii alaptez pe amandoi dar nu stiu daca o sa fiu in stare

Ruxi 28 + cu

Mergi la inceput