Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 19
arturicii spune:
Da, asta asa e Nana insa o sa vedem cum o sa fie; eu nu doresc sa aflu cum e cu travaliul deloc deloc .... Imi ajunge recuperarea post-cezariana
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 32+
arturicii spune:
Oana, oau, ce bebe mare! Felicitari pentru vestile bune!
A, nu v-am zis insa pe mine ma masoara de fiecare data dr cu cm. Nu in circumferinta ci stie el cumba de la baza uterului pana sus... El stie ce-o gasi si ce o intelege acolo...
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 32+
oanarus spune:
asa a zis si medicul ca e marisor bine,acuma eu ma intreb daca masuratorile lor or fi bune, ca eu am citit ca la 30 de sapt au 1300 de grame, si eu sunt o fericita atunci avand in vedere ca am luat doar 3 kg in greutate pana acum din care bebe are 1,2kg! eu stiu????? poate ar trebui sa mai consult un alt doctor sau imi fac griji degeaba
27+
Mihai Alexandru
"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"
n_a_n_a spune:
Carla, faptul ca ai facut PAP-ul la inceputul sarcinii nu exclude prezenta HPV. Din cate am citit eu se preleveaza secretie pentru cultura HPV doar daca PAP-ul iese prost, iar rezultatele sunt disponibile dupa 1-2 saptamani. Si la analizele de sange nu cred ca au cautat anticorpi de HPV... Mai ales daca e o tulpina inofensiva (chiar, n-ai avut niciodata negi, pe degete, pe maini sau alundeva pe corp?) poate esti purtatoare de cand te-ai nascut, ai preluat virusul de la mama ta, sau cine stie, poate l-ai dobandit oricand pe parcursul vietii de la stomatolog, de la o injectie (daca te mai gandesti ca pe vremuri se refoloseau acele si se sterilizau cine stie cum); iar acum, pe fondul imunitatii sub nivelul marii pe motiv de sarcina au aparut manifestari genitale. Asa ca nu-ti bate capul prea mult cu asta.
Nana
29+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
n_a_n_a spune:
Oana, felicitari pentru bebe grasunel
! Si chiar, in loc sa te bucuri ca nu te-ai facut vacuta Milka sau Fulga (ca si unele dintre noi
), tu iti faci griji degeaba!
Nana
29+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
Jocurban spune:
Nana, probabil ai dreptate, trebuie sa fi avut HPV cine stie de cand, dar nu s-a manifestat pana acum, cand mazarichile m-au lasat fara sistem imunitar. Vom vedea dupa nastere ce va fi, nu-mi mai bat capul, vorba ta...
Oana... numai 3 kg in 3o de saptamani?!?!?! Woooooooooow! M-ai lasat masca!!!
Eu am bifst ieri, cu ocazia vizitei periodice la medicul de familie, 20 kg. Vorba doctoritei, "Si la mai mare!"

Carla, 30+
in asteptarea
Sofiei Maria si a
Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas
?
Blogul mazarichilor
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
oanarus spune:
Nana, eu eram deja Milka(Fulga) la inceputul sarcini aveam 77 de kg, din partea mea sa mearga 20 jos, atata vreme cat bebe creste si e bine, dar ingrijorarea mea era legata de masuratorile dr, ca eram putin derutata ca la 27 de sapt scrie pe site-ul DC ca bebe ar trebui sa aiba vreo 800 de grame, +-, dar ma rog, poate ca fiecare bebel se dezvolta in felul lui!

27+
Mihai Alexandru
"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"
oanarus spune:
Fetele, dupa ce nastem avem vreme sa dam jos kg!Ale voastre se vor duce mai usor ca sunt mai recente, ale mele mai greu ca le am cam de vreo 5 ani!!!!!!!
si doar le-am amagit cate putin si tinut sub limita de 80!
Fetele care aveti parola de la mailul comun , va rog mi-o trimiteti si mie!
27+
Mihai Alexandru
Ioana5255 spune:
Carla sper sa fie bine pana la capat. Stiu o tipa care a avut asa ceva si le-a cauterizat la rece, sigur nu pe sarcina. E un virus destul de pacatos, dar cu un medic bun si supraveghere atenta, sunt sigura ca va iesi bine la final. Din cate imi amintesc la incep sarcinii am facut o analiza speciala de col ptr HPV, dar nu mai stiu sigur, tre sa ma uit. Cat despre sercretii de col, dr mea ma suie mereu pe masa, daca va considera ca este cazul sa fac analize de secretii voi face desi nu imi surade ideea.
Sabina
33+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 7 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Jocurban spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana5255 Carla sper sa fie bine pana la capat. Stiu o tipa care a avut asa ceva si le-a cauterizat la rece, sigur nu pe sarcina. E un virus destul de pacatos, dar cu un medic bun si supraveghere atenta, sunt sigura ca va iesi bine la final. Din cate imi amintesc la incep sarcinii am facut o analiza speciala de col ptr HPV, dar nu mai stiu sigur, tre sa ma uit. Cat despre sercretii de col, dr mea ma suie mereu pe masa, daca va considera ca este cazul sa fac analize de secretii voi face desi nu imi surade ideea. Sabina 33+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 7 saptamani sau poate chiar mai putin. Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase. |
Si eu sper sa fie bine, dupa nastere.
M-am uitat acum pe biletul de ridicare a analizelor si, de fapt, e vorba de depistarea streptococului de tip B. La asta se refera acea recoltare de pe col...
Carla, 31+
in asteptarea
Sofiei Maria si a
Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas
?Blogul mazarichilor
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami