Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 18
n_a_n_a spune:
Ioana, ce vesti bune ne aduci despre Sabinuta! Felicitari
!
Nana
29+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
arturicii spune:
Carla, bine ca ai aflat clar ce sunt; insa cred ca o sa trebuiasca monitorizare atenta cu HPV asta de-a lungul timpului nu doar acum.
Ai grija si de tine, cu vitamine si papa sanatos, odihna, etc ptr ca daca iti e asa slabit sist imunitar acum, d-apai dupa ce nasti.
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 32+
veronicach spune:
ei Carla ma bucur sa aud vestile bune...nu sunt ele 100 % bune dar atata timp cat fetitele sunt sanatoase totul este perfect
toata ziua am spionat dupa mesajul tau
f bine ca nu ai facut eco cu acel aparat, eu am plans o saptamana in zadar din cauza lui
astazi am fost si noi la eco,bebicul este bine si in grafic....sa citez dr este "lung si subtire"![]()
doar circumferinta abdominala este mai micuta in rest este conform varstei sarcinii, 30 de saptamani.
la 34 de saptamani imi va face mie cultura secretiilor din vagin , tot atunci imi va examina si bazinul(oare ce inseamna asta
, nu suna prea bine)
pe 1 aprilie avem iarasi programare ca de acum ne vedem la 2 sapt
Tatyana...tu esti mama eroina
am intrebat daca ar trebui sa iau omega...si mi-a spus ca atata timp cat imi iau vitaminele ea nu recomanda..iar omega nu s-ar lua decat la recomandarea medicului
si nici peste oceanic nu imi recomanda sa mananc..si sincer nici eu ca ma tem de mercur![]()
o seara buna sa aveti 
30+
Matei ...
n_a_n_a spune:
Carla, bine ca stii despre ce e vorba, ca nu le afecteaza pe mazarichile tale, si ca exista sanse sa dispara de la sine! Tinem pumnii sa se intample asa
!
Nana
29+ cu
arturicii spune:
E, Nana, daca ar fi dupa mine fix pe 4 Mai as fixa cezariana, adica fix la DPN. Am nascut eu gemeni la 40 de sapt fix (fara sa se fi declansat nasterea) insa nu prea ma incanta acum sa ma contrez cu dr si mai ales sa ma trezesc ca ma apuca nasterea inainte de programare. Asa ca stau cuminte si fac ce zice el; pare ca stie ce zice si ce face.
E seful sectiei de OBS/GYN al spitalului unde o sa nasc; asta mi se pare ca imi zisese tanti care m-a trimis la el insa uitasem. Am verificat acum pe net.
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 32+
mamanati spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Crissy_C Hola burtici!Apropo, fetele care ati mai facut sport/fitness in sarcina: in afara de mers pe banda si bicicleta, oare mai am voie sa ma apropii de ceva la sala? Nati, poate ma ajuti tu, ca te stiu sportiva La piscina nu cred sa fie probleme, am auzit ca inotul si miscarile usoare in apa sunt indicate pana in luna a 9-a, voi ce stiti?Cristina, fericita 25+ cu Patricia |
Cristina, mai intai de toate trebuie sa vb cu medicul tau daca iti da unda verde la sport. Eu cu Cami am facut aqua aerobik in rand cu alte fete(nu era grupa de gravide), ma odihneam in apa cand mai oboseam. Cu careva infectii nu am avut probleme dupa orele de aerobil in apa piscinei. Nu stiu daca datorita acestui fapt, am nascut si repede, in 3 ore.
Ar fi bine sa nu mergi la sala fara antrenor. Ideal ar fi sa gasesti o grupa de fitness/aerobica pentru gravidute. EU acum merg, si sunt multumita. Dupa fiecare complex de exercitii ne masoara pulsul, care nu trebuie sa depaseasca 12o batai, si exercitiile sunt adaptate special viitoarelor mamici, fara abdomene, s.a.
In sarcina asta, am incercat si o ora de yoga, dar cam multe exercitii erau din alea care nu aveam voie sa le fac. Am renuntat, caci imi parea aiurea toti sa se ocupe, eu sa stau si sa astept la unul din 3-4 exercitii.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
26+
n_a_n_a spune:
Ioana, oricum, teoretic, sarcinile ulterioare primei se termina ceva mai repede; deci Sabinuta s-ar putea naste si natural la data fixata pentru cezariana... Oricum ma gandesc ca in preajma cezarianei controalele la medic vor fi mai dese, pentru a anticipa acest lucru.
Nana
29+ cu
n_a_n_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamanati Dupa fiecare complex de exercitii ne masoara pulsul, care nu trebuie sa depaseasca 12o bataiwww.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 26+ |
pai Nati pulsul meu normal este in jurul valorii de 112! Ca sa ajunga la 120 ajunge sa ma apuc de vorbit
Nana
29+ cu
Jocurban spune:
Uitasem sa scriu... Va multumesc pentru urarile din cursul zilei, tuturor!

Ioana, asta mi-a recomandat si doctorita: multe vitamine, odihna... dupa nastere vom face un Papanicolau ca sa excludem prezumtia de celule cancerigene, apoi vom vedea ce e de facut in functie de evolutia lor. Eu toata viata am mers regulat la control preventiv, iar acum cu atat mai mult voi supraveghea cu atentie evolutia virusului... chiar acum faceam research pe net si citeam ca odata prezent in corp, nu exista tratament pentru a mai scapa de el, doar ca poate sa nu se mai manifeste niciodata. Dar latent ramane acolo.
Ceea ce m-a socat este, insa, altceva... Chiar cand am ramas insarcinata, mi-am facut analize preventiv, printre care si Papanicolau, si toate au iesit foarte bune. Eram sanatoasa tun. Deci nu aveam virusul in organism. Acum, din ce citesc, se pare ca infectarea se face pe cale sexuala, de la partener contaminat. In afara sotului meu... despre care nu avam niciun motiv sa cred ca ar fi contaminat cu asa ceva... n-am la cine sa ma gandesc. Nici nu vreau sa spun mai mult, am o mie de ganduri si... 
Carla, 30+
in asteptarea
Sofiei Maria si a
Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas
?
Blogul mazarichilor
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
oanarus spune:
salutare fetele
acu ne-am intors si noi de la medic, bebe e bine , are 1200 grame, suntem mai mari cu 1 saptamana se pare,la noi toate bune si frumoase!

27+
Mihai Alexandru
"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Hola burtici!