Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 20
bilica spune:
Buna fetelor!Ma bucur ca va plac plajele de aici,sunteti binevenite cu fam ,dar pe rand
,ca loc de dormit este ![]()
Doream sa va mai intreb ceva....de ce faceti CEZARIANA? Caci eu stiam ca se face doar in cazurile cand bebele nu este pozitionat corect,ceva de genu......ups,daca nu stiu mai multe
.Dar va rog sa ma invatai si pe mine....,mai auzisem ca e doar un moft,acum nu mai stiu
.Lamuritima plz
27+
RACHEL
arturicii spune:
am facut si eu analiza de HPV anul trecut cand m-a bagat un dr stupid in sperieti cu cancerul de col; ma rog, am facut analiza si e ok.
bilica, eu fac cezariana ptr ca mai am o cezariana
; si prima am facut-o ca aveam gemeni ![]()
. Si stiu sigur ca si daca nu aveam gemeni io natural nu aveam curaj sa nasc.....
Fac eu un capitol nou acum
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 32+
mamanati spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui n_a_n_a
pai Nati pulsul meu normal este in jurul valorii de 112! Ca sa ajunga la 120 ajunge sa ma apuc de vorbit Nana 29+ cu iubirici dulce, Adelina Ioana |
Si eu am observat ca de aproximativ o luna imi creste pulsul la fitness pana la 130-140 fara mare efort. Atunci ma odihnesc cateva minute. Tre sa intreb doctorita, daca e OK. Dar vad ca tot mai greu imi e sa fac sport odata ce inaintez cu sarcina.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
26+
mamanati spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui n_a_n_a Ioana, oricum, teoretic, sarcinile ulterioare primei se termina ceva mai repede; deci Sabinuta s-ar putea naste si natural la data fixata pentru cezariana... Oricum ma gandesc ca in preajma cezarianei controalele la medic vor fi mai dese, pentru a anticipa acest lucru. Nana 29+ cu iubirici dulce, Adelina Ioana |
nana, asa credeam si eu ca dupa prima nastere dusa pana la 42 sa, si ulteror travaliu provocat, o nasc pe Cami mai devreme. Dar tot la 42 saptamani m-am prezentat cu valiza la maternitate pentru inducerea travaliului. Asa ca acum ma astept la acelas lucru, n-o sa ma mire daca asa va fi.
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
26+
mamanati spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arturicii Oana, oau, ce bebe mare! Felicitari pentru vestile bune! A, nu v-am zis insa pe mine ma masoara de fiecare data dr cu cm. Nu in circumferinta ci stie el cumba de la baza uterului pana sus... El stie ce-o gasi si ce o intelege acolo... Ioana, Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 32+ |
Asa cum spui tu , eu ma masor cu centimetrul si acasa, iti arata aproximativ cate saptamani de sarcina ai, dupa inaltimea uterului. Pui un capat al centimetrului la osul pubian iar celalalt capat il preci peste buric si gasesti partea de sus a uterului(cand treci cu mana peste uter de jos in sus, observi unde e fundul). Centimetrii corespund chiar cu varsta sarcinii. Eu m-am masurat chiar astazi, si am 24 cm, deci banuiesc ca si bebele asta e mai mic cu 2 sapt. Dar vedem ce ne spune la eco, si atunci va spun daca a fost corecta masuratoarea mea.
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
26+ 
Capitolul 50