embrioreductie

embrioreductie | Autor: anaisanais90

Link direct la acest mesaj

buna seara tuturor,am vrut sa deschid acest subiect despre embrioreductie deoarece nu prea vad acest subiect pe aici.Am sa spun povestea mea si sper sa ma ajute cineva cu un sfat pertinent.
anul trecut in urma unui fiv la clinica medlife din grivita la doctor dragos albu am ramas gravida cu tripleti, a fost o veste extraordinara avand in vedere ca de 3 ani ma chinui sa fac un copil am ramas sterila in urma a doua sarcini extrauterine deci practic nu mai pot ramane gravida natural.in mare am ramas gravida cu tripleti am tinut sarcina bine mersi pina la 5 luni cand mi s-a rupt apa si da am nascut un copil din cei 3 pe cale naturala ceilalti doi nu au vrut sa iasa, practic a fost o situatie iesita din comun cu care nu se mai intalnise nimeni prin bucuresti...placenta a ramas inauntru ...a urmat o infectie si in doua saptamani am ramas fara nici un copil....astazi mi e teama de ce va fi fiindca am facut embriotransfer pe 3 martie 2010 si clar sint gravida am bagat 4 embrioni, problema e ca daca se prind mai mult de 2 trebuie sa fac embrioreductie problema este unde? nu la giulesti nu face nimeni , de marinescu nu am auzit sa faca...practic singura varianta este sa plec in israel la o clinica specializata..bine daca va fi nevoie..si totusi exista cineva in romania, un doctor care sa faca embrioreductii???chiar nu exista ..asta chiar e stupid...stie cineva concret,care poate a trecut printr-o situatie ca asta si a facut asta in romania in anii 2009-2010?
.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu n-am nici un sfat insa voiam sa-ti urez succes si imi pare rau ca a trebuit sa treci prin ceva asa de trist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

anaisanais90 poate ar fi bine sa postezi intrebarea ta la "gravidute prin FIV" sau la "mamici prin FIV" eu parca tin minte ceva, ca una din fete (rami73 daca nu ma insel, dar nu sunt sigura - rami scuze daca nu stiu bine)a facut embrioreductie, insa nu stiu unde. Sunt multe fete active pe forum care poate ca nu intra la subiectul acesta ele neavand gemeni sau tripleti, dar te-ar putea ajuta cu un raspuns. Imi pare rau pt ce ti s-a intamplat si iti doresc succes de data aceasta.

Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaisanais90 spune:

problema e ca nu vreau sa mai trec prin asa ceva.....clar trebuie sa fac embrioreductie cine face greseala sa creada ca daca sint tripleti e totul in regula si nu se poate intampla nimik.....se cam inseala..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Activeaza-ti PM-ul sa-ti trimit ceva de pe forum.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eu nu pot sa te ajut,caci nu cunosc dri care sa faca asta,dar voiam sa te incurajez si sa-ti doresc numai bine.Sa te ajute Dzeu in tot ce-ti propui.
Mi se pare foarte trista povestea ta si sper ca nici o femeie sa nu mai treaca prin asa ceva.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Imi pare tare tare rau.....ce greutate pe umeri! cu tripleti e f greu sa duci la capat sarcina dar si embrioreductia......:(

s-a mai discutat aici :


http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107926&SearchTerms=embrioreductie

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=67323&SearchTerms=embrioreductie

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Pot sa intreb eu in Turcia unde am facut eu FIV-ul. Totusi ma indoiesc ca se va amesteca cineva in FIV-ul altuia. Mai bine cereai sa bage doar 2 embrioni si nu mai traiai angoasa asta.

Prietena mea a facut FIV tot in Turcia si a ramas insarcinata cu tripleti, a fost programata la embrioreductie, dar odata ajunsa acolo s-a razgandit (mai ales ca a aflat ca fatul redus nu se elimina, ramane acolo si il vezi la fiecare ecografie). A nascut tot in Turcia, ce-i drept acolo exista si specialist in sarcinile cu risc foarte inalt, are acum 3 copilasi superbi de 1 an si 7 luni.

Principala problema e ca embrioreductia se face pe la 12 saptamani, ca sa fie siguri ca aleg embrionul cu cea mai joasa pozitie sau cel mai putin dezvoltat, si este o procedura prin care poti risca sa ii pierzi pe toti. Asta e motivul pentru care nimeni nu face cu drag procedura, in general cel care s-a ocupat cu insarcinatul trebuie sa isi asume si reductia, daca este capabil.

Dar fiecare trebuie sa aleaga pentru el. Poate totusi nu sunt trei implantati si scapi de griji.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaisanais90 spune:

fetelor sint fericita e doar un bebe.....deci scap de embrioreductie.....partea rea e ca e cam mica valoarea betahcg e 26,88,a 14 zi de al embriotransfer....trebuie sa repet luni betahcg....of doamne....tineti-mi pumnii

Mergi la inceput
Mergi la inceput