Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *102*
Raspunsuri - Pagina 16
santorini spune:
Seara buna! Ce imi plac fetele cu umor (eu nu am talentul asta)Iar Uka e cea mai tare! Reusisem sa-l adorm pe Andrei dar cand am citit asta:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
cred ca si sotului meu ii plac..ca se uita asa cu drag la mine cateodata Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
nu m-am mai putut abtine si am izbucnit in ras, iar el micutul s-a trezit speriat! Asa ca acum il legan din nou. Mi-ati inseninat ziua, ca eram cam plostita dupa ce m-a batut vantul prin parc!
de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui liliac1
De-aia scoti tepii de la cactus, avcoz?? Cu banii te ajuta fata imediat...trimitem vreo 2-3 scanati? Te multumeste?? Am si de-aia din Rwanda..da' cu fata lu nea Iliescu... Eheee, ce vremuri, maica... Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
credeam ca din Botswana
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica LUCRARE DE CONTROL!!!! Sa vedem cine a fost atent saptamana asta la lucruri importante, nu la diversificari, bebelusi si alte d-astea minore, redundante. doo intrebari, fiecare de 5 puncte. astept raspunsurile voastre in scris . 1. cine e Arnold? 2 cine e BMW? Haideti, haideti... h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Haide mai, usor, usor..pana si sotul meu stie ca Arnold fugareste ulii si BMW baga viteza ca nebunul prin curte Astep...maxim! Maxim am spus!!!!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
happy_uka spune:
citat din mesajul lui hepilica LUCRARE DE CONTROL!!!! Sa vedem cine a fost atent saptamana asta la lucruri importante, nu la diversificari, bebelusi si alte d-astea minore, redundante. doo intrebari, fiecare de 5 puncte. astept raspunsurile voastre in scris . 1. cine e Arnold? 2 cine e BMW? Haideti, haideti... h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
io stiu io stiu
1. arnorl e cocosu care a salvat gaina de uliu
2. bmw e un cocos negru care alearga ca turbatu
amandoi sunt cocosii socrului tau ca omu' colectioneaza inaripate
ce castig?? [catelus cu limba afara, in 2 labutze]
Iulika29 spune:
Mie poti så imi spui asa:
' Stai jos! Ai 2!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
hepilica spune:
citat din mesajul lui happy_uka |
...io n-am balcon..
a murit cand era mic..era prea mic..
[/quote]
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
liliac1 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui happy_uka
credeam ca din Botswana Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Da, maaa, iertaciune Botswana. Ce ti-e si cu geografia asta. Se vede ca am ramas corigenta la de-astea...elementare
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
raluk16 spune:
pfuaaiii un pic lipsesc si va faceti de cap... pai acum cand am terminat de recuperat capitolul trecut intru aici si vad 16 pagini???
Ma pregatesc sa rad ca lumea la recuperari... numa ca mi-e tare foame
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui raluk16 pfuaaiii un pic lipsesc si va faceti de cap... pai acum cand am terminat de recuperat capitolul trecut intru aici si vad 16 pagini??? Ma pregatesc sa rad ca lumea la recuperari... numa ca mi-e tare foame Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
off pt tine nu sunt decat cactusi ofiliti si niste zambile de suedia!
In rest mai sunt porci si vaci , dar nu le ai tu cu d-astea!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui santorini Seara buna! Ce imi plac fetele cu umor (eu nu am talentul asta)Iar Uka e cea mai tare! Reusisem sa-l adorm pe Andrei dar cand am citit asta:
nu m-am mai putut abtine si am izbucnit in ras, iar el micutul s-a trezit speriat! Asa ca acum il legan din nou. Mi-ati inseninat ziua, ca eram cam plostita dupa ce m-a batut vantul prin parc! de Andrei-Alexandru (24.08.2009) BOTEZ POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN |
Ooof, cum sa spui ca n-ai umor, nu-i adevarat !!
Imi pare rau ca s-a trezit Andreiu..
Ai fost si azi in paaarc? bravo tie !!
Esti multumita de tanti aia? Mi-e dor de voi, sper de luni sa ies si io, ca-s puturoasa rau!!