Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *102*
Raspunsuri - Pagina 17
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica LUCRARE DE CONTROL!!!! Sa vedem cine a fost atent saptamana asta la lucruri importante, nu la diversificari, bebelusi si alte d-astea minore, redundante. doo intrebari, fiecare de 5 puncte. astept raspunsurile voastre in scris . 1. cine e Arnold? 2 cine e BMW? Haideti, haideti... h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Ai vazut bre ca stie lumea raspunsurile!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
lutoniana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Fragutza
Hai sa divulgam secretul, pls...nu poate pentru ca stau eu toata vara la ea If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
ioiii
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
off pt tine nu sunt decat cactusi ofiliti si niste zambile de suedia! In rest mai sunt porci si vaci , dar nu le ai tu cu d-astea! www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
ai ma ca a fost si cozonac !!
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui happy_uka
ai ma ca a fost si cozonac !! Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
A FOST!!!si l-ai mancat tu tot!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
hepilica spune:
....pfhaaai de mine. credeam ca va prind cu lucrurea de control.
toate raspunsurile au fost corecte. conduc o clasa de premianti .
elev liliac pe tine totusi te fac comandant de detasament si esti responsabila cu responsabilizarea colegilor.
elev uka pe tine ce sa te fac ma? uite, tu cumperi creta ca iti place sa cumperi .
elev iulika, stai jos. ai 2 . sa vii cu copilu' la scoala.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
liliac1 spune:
off pt tine nu sunt decat cactusi ofiliti si niste zambile de suedia! In rest mai sunt porci si vaci , dar nu le ai tu cu d-astea! www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
Vai, eu prima data am inteles ca e un fel de invitatie la o salata de zambilute...ca fripturici de nu serveste fata . un fel de "surdu' nu aude dar le potriveste"
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
lutoniana spune:
Mie poti så imi spui asa: ' Stai jos! Ai 2! |
Iulika esti mortala si tu, vad ca ti-ai intrat in mana
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
mary_07 spune:
N-am replica destul de buna pt euforia de distractie din seara asta,asa ca incep cu niste :
poate pe parcurs imi dau si eu drumul..la gura
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
happy_uka spune:
citat din mesajul lui lutoniana
Iulika esti mortala si tu, vad ca ti-ai intrat in mana Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Da ma Luto, da io am tocit...
Si nu ma pune nimic important..sa-i aduc creta auzi..cred c-o reclam..si ma mut si la alta scoala!
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
santorini spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Ai fost si azi in paaarc? bravo tie !! Esti multumita de tanti aia? Mi-e dor de voi, sper de luni sa ies si io, ca-s puturoasa rau!! Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Da am fost! Eram eu si vreo zece catei rebegiti de frig
Cat despre tanti cu zambila sunt super multumita. Mai ales ca exact sambata cand facea ea curat m-au sunat niste rude mai in varsta de-ale lui Adi (din alea de inspecteaza tot in casa) ca vor sa vina duminica in vizita. Si ce era la mine acasa inainte de a veni ea, nu vreau sa mai zic! Vizita a fost un succes total ca era curatenie ca-n palma
de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN