Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *102*
Raspunsuri - Pagina 15
Iulika29 spune:
Mådå
Techilo mie imi plac mult mult pozele.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 techilo ratosi-s faini rau de tot . Ce ti-e si cu pasiunile astea, dom'le! Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
mie-mi plac caxtusii
si banii
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
hepilica spune:
miha, nu stiu nimic de gripa porcina. daca vrei iti povestesc de vaccinu' de 6 luni .
David e total cum sta el serios la poza. Are camasa mai, dati-va mai incolo .
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
mie-mi plac caxtusii si banii Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Ahaaaa.adica astia cu tepi, så inteleg!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Fragutza spune:
daaa, sa facem o lista io as sta in octombrie, cam toata luna, sa zicem, pana in decembrie-ianuarie.. ca pana atunci am programat altceva, sper sa nu se supere,da nu pot mai devreme. Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Hai sa divulgam secretul, pls...nu poate pentru ca stau eu toata vara la ea
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Fragutza
Hai sa divulgam secretul, pls...nu poate pentru ca stau eu toata vara la ea If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Egzagd, trebuia spus. Esti binevenita in vastele apartamente
hepilica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Iulika29
Ahaaaa.adica astia cu tepi, så inteleg! |
...da. sunt diferite culori si cu unul sau mai multe zerouri. asa stiam si eu ca se numesc: caxtusi. cred ca din cauza tepilor nu pot sa pun eu mana pe ei . cresc la uka in balcon, langa zambila.
banii nu stiu ce sunt. n-am auzit, n-am vazut.
h.
Multumesc lui DD.
liliac1 spune:
mie-mi plac caxtusii si banii Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
De-aia scoti tepii de la cactus, avcoz?? Cu banii te ajuta fata imediat...trimitem vreo 2-3 scanati? Te multumeste?? Am si de-aia din Rwanda..da' cu fata lu nea Iliescu... Eheee, ce vremuri, maica...
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
happy_uka spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui hepilica
...da. sunt diferite culori si cu unul sau mai multe zerouri. asa stiam si eu ca se numesc: caxtusi. cred ca din cauza tepilor nu pot sa pun eu mana pe ei . cresc la uka in balcon, langa zambila. banii nu stiu ce sunt. n-am auzit, n-am vazut. h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
...io n-am balcon..
a murit cand era mic..era prea mic..
hepilica spune:
LUCRARE DE CONTROL!!!!
Sa vedem cine a fost atent saptamana asta la lucruri importante, nu la diversificari, bebelusi si alte d-astea minore, redundante.
doo intrebari, fiecare de 5 puncte. astept raspunsurile voastre in scris .
1. cine e Arnold?
2 cine e BMW?
Haideti, haideti...
h.
Multumesc lui DD.