Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *102*
Raspunsuri - Pagina 14
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana eu plec sa-l spal pe putza ca l-am haituit destul si sper sa adoarma .... vi-l las cadou si revin mai pe noapte va pup cu drag Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Moama ce serios sta el la poza....
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
miha74 spune:
fetelor si eu va parasesc...ma bag in scutece, ca astazi am dormit pe mine...de la vremea asta de doi bani
sa aveti o noapte linistita!
techila spune:
citat din mesajul lui miha74 techila- nu ca as avea ceva de comenta...dar eu nu reusesc sa deschid link-ul Miha, mami fericita de Iris-Teodora (7.09.2009), Matei-Andrei (16.01.2008) si Laura-Ioana (30.09.1997) "Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
??????nu as putea spune de ce....la mine merge
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui miha74 fetelor si eu va parasesc...ma bag in scutece, ca astazi am dormit pe mine...de la vremea asta de doi bani sa aveti o noapte linistita! Miha, mami fericita de Iris-Teodora (7.09.2009), Matei-Andrei (16.01.2008) si Laura-Ioana (30.09.1997) "Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
o noapte linistita si tie!!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
happy_uka spune:
citat din mesajul lui miha74 techila- nu ca as avea ceva de comenta...dar eu nu reusesc sa deschid link-ul Miha, mami fericita de Iris-Teodora (7.09.2009), Matei-Andrei (16.01.2008) si Laura-Ioana (30.09.1997) "Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
sa-ti descriu io
imagineaza-ti neste porcusori la sedinta foto, cu floricica in ratutz, unu miroase panselute , altu doarme cu 2 rate, o pisica & un iepute si altu trece tacticos printr-o baltoaca..
asta e domne, nu am suflet de artist, mie nu-mi spun nimic pozele astea..
pur si simplu, nu rezonez..
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
liliac1 spune:
citat din mesajul lui miha74 fetelor si eu va parasesc...ma bag in scutece, ca astazi am dormit pe mine...de la vremea asta de doi bani sa aveti o noapte linistita! Miha, mami fericita de Iris-Teodora (7.09.2009), Matei-Andrei (16.01.2008) si Laura-Ioana (30.09.1997) "Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
Noapte buna si tie!
D'ale Andrei
Vremuri
techila spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
sa-ti descriu io imagineaza-ti neste porcusori la sedinta foto, cu floricica in ratutz, unu miroase panselute , altu doarme cu 2 rate, o pisica & un iepute si altu trece tacticos printr-o baltoaca.. asta e domne, nu am suflet de artist, mie nu-mi spun nimic pozele astea.. pur si simplu, nu rezonez.. Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
insensibilo....grinciule
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
miha74 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
sa-ti descriu io imagineaza-ti neste porcusori la sedinta foto, cu floricica in ratutz, unu miroase panselute , altu doarme cu 2 rate, o pisica & un iepute si altu trece tacticos printr-o baltoaca.. asta e domne, nu am suflet de artist, mie nu-mi spun nimic pozele astea.. pur si simplu, nu rezonez.. Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
asta e "pour la route"
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Fragutza V-am prins, vrajitoarelor! Alerg ca nebuna dupa voi...Deci, ca de obicei Uka rules! Superba poza cu David! Parca vedeam eu ca ai schimbat poza la avatar! So, unde-i excelu cu programarile la Luto? If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
daaa, sa facem o lista
io as sta in octombrie, cam toata luna, sa zicem, pana in decembrie-ianuarie..
ca pana atunci am programat altceva, sper sa nu se supere,da nu pot mai devreme.
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
liliac1 spune:
techilo ratosi-s faini rau de tot . Ce ti-e si cu pasiunile astea, dom'le!
D'ale Andrei
Vremuri