Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *102*
Raspunsuri - Pagina 13
techila spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui miha74
apropos de porci, am uitat s acomentez la un anumit moment...ca si animalelel preferate ale sotului sunt tot porcii, si ca si-ar lua si el unul dintr-ala de companie asa si ii mai plac si vacile...la propriu ![]() Miha, mami fericita de Iris-Teodora (7.09.2009), Matei-Andrei (16.01.2008) si Laura-Ioana (30.09.1997)"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
ia sa va vad care aveti de comentat si de contestat iubirea mea pentru raturi

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
miha74 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
cred ca si sotului meu ii plac..ca se uita asa cu drag la mine cateodata Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |

liliac1 spune:
citat din mesajul lui madalina84
cred ca ceva nu e bine... ma gandesc ca bulbul nu a fost pre-racit..de unde aflu io asta?? of si cate sperante aveam, ma gandeam s-o inscriu la un concurs ceva.. Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Esti belea,se uita tata la mine ca la nebuni

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI

[/quote]
Si Iri ce parere are??
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
madalina84 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui liliac1
Esti belea,se uita tata la mine ca la nebuni ![]() ![]() ![]() |
Si Iri ce parere are??
Liliana,
D'ale Andrei
Vremuri
[/quote]
Spre norocul lui doarme,ca apoi zicea:uff asa se intampla cand nu poti sa-ti alegi parintii
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miha74 liliac- deja mie mi se spune ca sunt enervanta...si au si solutii sa scpe de mine: cica sa imi iau calculatorul si sa ma duc in bucatarie ![]() dar mi-e frica sa merg acolo, ca mi-e foarte foame, deja Uka ne momeste cu cozonac...care nu mai este...iar eu is cat casa ![]() Miha, mami fericita de Iris-Teodora (7.09.2009), Matei-Andrei (16.01.2008) si Laura-Ioana (30.09.1997)"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
Mai, cred ca dupa schema lor functionez si eu...ca eu l-am montat direct la bucatarie
Deh, cica sa-mi vina mai usor sa dau o lingura-n mancare...dar, nicio sansa.Liliana,
D'ale Andrei
Vremuri
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana eu plec sa-l spal pe putza ca l-am haituit destul si sper sa adoarma .... vi-l las cadou si revin mai pe noapte va pup cu drag Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |

E de revistå!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
happy_uka spune:
| citat din mesajul lui madalina84 Spre norocul lui doarme,ca apoi zicea:uff asa se intampla cand nu poti sa-ti alegi parintii D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA IRINEL ANDREI![]() POZE CU NOI![]() ![]() |
Crezi ca gasea el o mamica mai devotata si mai frumoasa in tot pitestiu??
Uka, cea mai fericita mamosenie de
C a r i n a - 14 septembrie 2009
madalina84 spune:
citat din mesajul lui happy_uka
Crezi ca gasea el o mamica mai devotata si mai frumoasa in tot pitestiu?? Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |

Fragutza spune:
V-am prins, vrajitoarelor!
Alerg ca nebuna dupa voi...Deci
, ca de obicei Uka rules!
Superba poza cu David! Parca vedeam eu ca ai schimbat poza la avatar!
So, unde-i excelu cu programarile la Luto? ![]()
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Iris-Teodora (7.09.2009),
Matei-Andrei (16.01.2008) si