Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *102*
Raspunsuri - Pagina 12
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
ai ma ca mi-ai complexat zambila .. Lägg till en kommentar Logga in om du har ett Picasa webbalbum-konto, eller registrera dig och få ett konto kostnadsfritt. am zis ca poate asa ne intelegem tu chiar stii limba asta imposibila? Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
A zis så iti iei zambila si så faci ce vrei cu ea..A fost o farså!!
Tre så te loghezi( exista cuvantul asta?, sau e suederomano)
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
liliac1 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miha74
macar suntem doua Miha, mami fericita de Iris-Teodora (7.09.2009), Matei-Andrei (16.01.2008) si Laura-Ioana (30.09.1997) "Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
Da, mai, si deja ma simt mai bine. Uof [unul de-si sterge fruntea de naduf]! Cu cat mai multi cu-ata mai bine
Hmmm, asta e din cauza ca are cine sa ne taxeze. Ne-ajung si fetele din urma, sigur
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
madalina84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka |
cred ca ceva nu e bine...
ma gandesc ca bulbul nu a fost pre-racit..de unde aflu io asta??
of si cate sperante aveam, ma gandeam s-o inscriu la un concurs ceva..
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
[/quote]
Esti belea,se uita tata la mine ca la nebuni
miha74 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
techilla e cu porcii bre Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
apropos de porci, am uitat s acomentez la un anumit moment...ca si animalelel preferate ale sotului sunt tot porcii, si ca si-ar lua si el unul dintr-ala de companie
asa si ii mai plac si vacile...la propriu
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Iulika29
A zis så iti iei zambila si så faci ce vrei cu ea..A fost o farså!! Tre så te loghezi( exista cuvantul asta?, sau e suederomano) www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
lutoniana spune:
eu plec sa-l spal pe putza ca l-am haituit destul si sper sa adoarma ....
vi-l las
cadou si revin mai pe noapte
va pup cu drag
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
happy_uka spune:
citat din mesajul lui miha74 apropos de porci, am uitat s acomentez la un anumit moment...ca si animalelel preferate ale sotului sunt tot porcii, si ca si-ar lua si el unul dintr-ala de companie asa si ii mai plac si vacile...la propriu Miha, mami fericita de Iris-Teodora (7.09.2009), Matei-Andrei (16.01.2008) si Laura-Ioana (30.09.1997) "Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
cred ca si sotului meu ii plac..ca se uita asa cu drag la mine cateodata
miha74 spune:
liliac- deja mie mi se spune ca sunt enervanta...si au si solutii sa scpe de mine: cica sa imi iau calculatorul si sa ma duc in bucatarie
dar mi-e frica sa merg acolo, ca mi-e foarte foame, deja Uka ne momeste cu cozonac...care nu mai este...iar eu is cat casa
madalina84 spune:
citat din mesajul lui lutoniana eu plec sa-l spal pe putza ca l-am haituit destul si sper sa adoarma .... vi-l las cadou si revin mai pe noapte va pup cu drag Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
vai cat e de frumos
happy_uka spune:
Doamne cum e Davidutzu !!
Deci mor de el, e belea de baiat