Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *102*
Raspunsuri - Pagina 11
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
unde am stat inainte aveam asa la apa....doua variante...ori rece ori calda ....iar in Luton este cea mai mare comunitate de indieni sau pakistanezi .....dar e foarte usor sa te obisnuiesti cu ei.....sau sa devii rasist Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 si mie-mi plac pechinezii |
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Iulika29 spune:
Uka, doamna Uka, uite aici doo zambile de suedia
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka cine vrea cozonac? Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
eu
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
miha74 spune:
auziti ce ma intreaba Laura: mai exista gripa porcina????, ca pana acum o luna vuiau stirile si dint-odata ....s-a terminat
hepi- ce ne poti spune despre asta?
anamaria1979 spune:
Buna seara fetelor!
Laura mica suedeza de la baba novac poate ne vedem totusi si noi in parc. Asa stabilisem dar uite ca a venit iarna si iar m-am deprimat.
Salutari Luto, Liliac si Miha.
UKA ai facut mama draga cozonac?
Revin imediat dupa miros cred ca am ars friptura.
lutoniana spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Uka, doamna Uka, uite aici doo zambile de suedia www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
ce frumusica esti mami
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Uka, doamna Uka, uite aici doo zambile de suedia www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
ai ma ca mi-ai complexat zambila ..
Lägg till en kommentar Logga in om du har ett Picasa webbalbum-konto, eller registrera dig och få ett konto kostnadsfritt.
am zis ca poate asa ne intelegem tu chiar stii limba asta imposibila?
happy_uka spune:
citat din mesajul lui miha74 auziti ce ma intreaba Laura: mai exista gripa porcina????, ca pana acum o luna vuiau stirile si dint-odata ....s-a terminat hepi- ce ne poti spune despre asta? Miha, mami fericita de Iris-Teodora (7.09.2009), Matei-Andrei (16.01.2008) si Laura-Ioana (30.09.1997) "Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
techilla e cu porcii bre
madalina84 spune:
citat din mesajul lui liliac1
Mda, ma recunosc...si ai mei de-atunci ma tot trateaza ca pe-o cauza pierduta... Dar eu insist ca ma fac bine Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Iulika29
eu www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
pe care l-am papat!!