Bv Delia, Mami07! Hai,Uta,Ella,Rebi! Iepu2010(111)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Kossir .
Gaby pe unde esti?

+39 cuGeorge-Theodor

Numai maine nu-i poimaine !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik
De luni viata noastra se va schimba complet si, desi stiu ca va fi greu, vor fi nopti nedormite,griji,nervisori,etc., noi abia asteptam sa intram in normalul pe care il asteptam de atata vreme .Ne-am dorit asa de mult un copil incat unii ar zice ca suntem masochisti sau nu stim despre ce vorbim cand spunem ca asteptam si plansete si nopti nedormite si colici si pampersi umpluti la maxim si eruptii dentare.Oricum de luni incolo viata noastra se va schimba si abia asteptam asta.Deja mi se umple sufletul de emotie numai cand ma gandesc la asta.

34+

Mergi la inceput

Andira da de bumbac si sunt inaltuti .Eu cand am pus mana pe aia de plastic mi s-a strans pielea pe mine.Daca se fac nasol aia de bumbac...ii arunc!

+39 cuGeorge-Theodor

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Aaa, Diana nu Omez iau, ci Nexium. Si e musai sa il iau ca la mine nu trece cu naturiste. AM tot incercat in atatia ani si degeaba.Dar Omezul ce are?

Oana mami de minune mica, Eric Nicholas

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Oana eu am facut tratament aproape un an de zile cu pastile naturiste recomandate de un dr iridolog (e o specializare care are la baza "citirea" afectiunilor pe iris) f bun. Desi stiu ca ma repet, eu aveam mari probleme cu o infectie urinara si cu constipatia, plus de imunitate de mica. Daca vrei detalii, sa-mi spui si-ti scriu un PM.

Am scris postul azi dupa amiaza si n-am apucat sa-l trimit...

35+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Andira, ti-am dat MP.

Jasmine, se aseaza cosuletul pe carucior, cu bebeul cu spatele la drum si se rabate copertina, in celalalt sens. Eu asa inteleg din descriere. Eu iti recomand Trio enjoy Fun de la Chicco, eu asta am luat si mi se pare cel mai in regula din tot ce am vazut. Am prietene care au avut caruciorul asta si au fost f. multumite.

32+ Radu Alexandru
poze

Mergi la inceput

Fetele cu experienta unei nasteri anterioare: bebe cat de tare a miscat inainte de a se naste?(asta in conditiile in care isi mai aduce cineva aminte).Al meu cred ca da o reprezentatie ....final show in burtica ca se misca de mama focului.Am votat la Eurovision si acum el cred ca jurizeaza.Cred ca el prefera circul.Ca tot tumbe face.Lui chiar ii place acolo.Adevarul e ca si mie imi va fi tare dor de burtica si imi doresc sa mai fiu gravida cel putin inca o data.Poate imi va ajuta Dumnezeu sa raman natural .Daca nu...repetam procedura .Sanatosi sa fim.

ps:Eu acum stau cu emotii...am niste contractii dar intrebarea e:sunt de-alea de nastere sau...de antrenament?Sunt oareshce dureroase dar nu ceva de speriat.Si nu regulat.

+39 cuGeorge-Theodor

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Ellanik, eu zic sa incepi sa cronometrezi...orice e posibil la 39+.

32+ Radu Alexandru
poze

Mergi la inceput

Annya daca tot ai inceput...ajuta-ma.Azi sunt scurtcircuitata rau.Cronometrez dar cate/ora si cat sa dureze ?Ca sa stiu.Vaaai!M-am prostit rau de tot.Sar'na!

+39 cuGeorge-Theodor

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

iar am ametit pe net uitandu-ma dupa carucioare,e greeeu de ales

am ochit caruciorul asta :

http://www.muccelmic .com/carucior-quattro-tour-deluxe-p-121.html

(am pus un spatiu inainte de .com)

ma tot uit la el dar nu pricep ce vrea sa spuna explicatia asta

Cosuletul de mana poate fi folosit in carucior dupa cum urmeaza:
- se lasa scaunelul la pozitia orizontala, se asaza cosuletul in carucior, iar husa acoperitoare se muta cu totul in partea din fata;
astfel parintele va avea vizibilitate completa asupra copilului

inteleg ca manerul nu e reversibil,dar pot totusi sa asez copilul cu fata la mine?
cum???
ca nu inteleg nimic din exprimarea lor

35+

Pai din ce stiu eu toate scoicile graco au sistem de prindere pe caruciorul sport, cu fata spre tine (se prinde cu un click pe tavita). Presupun ca se refera si la capotina reversibila? Incearca sa mai intri si pe alte site-uri, poate au mai multe info, de ex pe graco.ro sau erfi.ro.
Eu stiu modelul, e destul de voluminos si greut, dar frumusel.

35+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

Mergi la inceput

Ohh, si eu sunt afona, dar cred ca trebuie sa cronometrezi timpul dintre contractii. Yoy...imi dai emotii, poate intra vreo veterana ceva, ca nici eu nu am de unde sa stiu...

32+ Radu Alexandru
poze

Mergi la inceput