Bv Delia, Mami07! Hai,Uta,Ella,Rebi! Iepu2010(111)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Ella mai esti? intra pe un site cu cronometru de contractii. daca incep sa fie regulate, macar pe la 20 de min, fuga la spital!

Mancu-i gura lui de Geo!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Seara buna fetelor!
Azi am facut si noi eco, sa vedem care mai e treaba cu dubla circulara de cordon.
Doamne Doamne ne-a ajutat, si duduia si-a schimbat total pozitia, si a scos cordonusul de la gat, acum are o circulara simpla, dar mai mult pe umeri decat pe gat.
Of, iubita de ea, cum ne-a ascultat.
Bine, stiu ca am castigat o batalie, nu si razboiul, ca doctora asta tare ma vaneaza sa ma programeze la ceza, dar eu ma rog sa scap cu nastere naturala, ca nu am dor oasele pubiene de geaba de 3 luni...
Si despre dop......se pare ca nu dop pierdeam, ci controlul pe masa de acum o saptamana mi-a declansat o scurgere sangvinolenta.
Deci, poate mai prind o saptamana cu bebe la purtator, sa nasc cat mai aproape de DPN, care e 19 martie.

Irina ma rog pt bebele tau, sa se rezolve problema cu intestinele cat mai repede si sa recupereze frumos sutele de grame pierdute!

38+ Eliza Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Faza e ca eu simt si niste intepaturi destul de nasoale fix in col.Bebe se misca ceva de groaza si senzatia de pipi e frecventa tare.Fac doar 2 picaturi si gata.Scuze pt detaliere dar...

+39 cuGeorge-Theodor

Numai maine nu-i poimaine !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Ella din cate imi aduc aminte de contractiile gagicilor de pe sala de nasteri, durata nu era mare.conta timpul dintre ele.

Mai esti? hai rsp ca de nu pun mana si te sun...

nu de alta dar tot pazesc gandecelul meu de colici... ahhhhh

Mergi la inceput

Ella pipi ca pipi, ca de ala nu nasti. dar CONTRACTIILE? cum sunt?

Alea de botez unde se fac? m-a terminat siteul. eu am visat-o pe asta mica in rochie de mariner de cand era in burtica. si acuma nu stiu cum sa o abordez pe nasa sa ii spun ca as vrea din alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

Ei, ELLANIK , ai grija ce faci cu contractiile alea!!!!vrei sa ma lasi sanasc singura luni, fara sincron
gluma, gluma dar si eu am cateva contractii frumusele, dureri ca la menstruatie.....sper sa rezistam pana luni

38 +
AMR 9 zile !!!!!!
Printesa mea , mami si tati , te asteapta cu drag!!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Ella, chiar azi am discutat la curs despre travaliu. Se cronometreaza de cand incepe contractia si pana se termina, apoi timpul de pauza dintre contractii. Cand te intreaba dr ce frecventa au contractiile: timpul dintre startul unei contractii si startul contractiei urmatoare (eu sper ca am inteles bine, daca nu poate ma corecteaza fetele). E f important sa scrii pe hartie toate aceste cifre, la un moment dat totul devine mai confuz...

De regula contractiile de travaliu se simt in partea inferioara a burtii, cele pre-travaliu sunt dezordonate si se simt in partea superioara a burtii (adica in cazul asta nu trebuie sa dai fuga la dr ca nasti).

PS m-am cam grabit si am scris formula alandala...

35+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

Mergi la inceput

Asteropi:) sa nu nasteti in noaptea asta amandoua! ca nu mai e nimeni pt suport pe aici in afara de mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Ella, dureri de mijloc, de spate, ca la ciclu?

32+ Radu Alexandru
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ella - ai contractii sau doar e senzatia de apasare pe vezica?

Sincer, nu cred sa aiba vreo legatura agitatia lui bb cu iesitul. La mine dimpotriva, in ultimile 2 saptamani Irina nici nu prea mai misca asa mult, cred ca nici nu mai avea loc.

Cori - ma bucur ca ati scapat de o grija!
Deci, te mai vedem pe aici in formula Ou Kinder...

34+

Mergi la inceput