Bv Delia, Mami07! Hai,Uta,Ella,Rebi! Iepu2010(111)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Jasmine e greu carutul. Eu am ramas dezamagita de Graco.
asteropipan, Ella- hai care reuseste prima !!!! Fetele pariuri ceva ??. Scot agitatele in zapada sa-si faca antrenamentul pana luni
Ella- haiosi pantalonasii.

Denisa, 36 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa cred ca e un semn ca nasterea va fi usoara

asteropi si ella, luni e zi mare pt voi :) sa aveti parte de experiente minunate si bebelusi mancaciosi, ca sanatosi si frumosi nu exista indoiala ca asa vor fi

roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Ellanik, nu pricep si pace de ce te bagi la nastere naturala indusa... daca vrei natural, atunci natural sa fie, adica iese bebeGeo cind vrea el, nu dupa programul doctoritei... iar daca e dupa progrma, atunci eu zic ca cezariana e m buna :) Oricum, de acum e tirziu pt panseurile astea, scuze! Luni e ziua cea mare deci... miine sa faci nani atunci si sa te odihnesti, iar luni eu tin pumnii toata ziua, bine?

Dayanara, sint cu ochii pe tine ! sa nu e prind ca nasti inainte de vreme ! By the way, ia vezi ce perioada de incubatie au toxo si listeria... Ca daca e destul de mare ca sa nu se declanseze in sarcina, eu zic sa te bagi la salamul ala, ca prea l-ai visat toata sarcina ! (mi-ai facut mie pofta si-am mincat de vreo 2 ori, dar din ala de supermarket, care sigur e plin de hormon si anibiotice :))

mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Vladi ,faza cu nascutul natural e damblaua mea pe care vrea sa mi-o faca dra mea.Si inca ceva:piticul meu nu ma lasa sa las bebe peste termen.Dra e convinsa ca o sa nasc prin ceza ...eu ca nasc natural...sa vedem care pe care.Hihihi!
Dayanara eu sunt moarta dupa gogosari.Am vazut si palariuta acolo si lumanare de botez cu numele lu fii-miu brodat pe funda.Scorurile mi se par cam mari dar...un flacau am (deocamdata) si vorba sotului macar de poze la botez si tot merita banii.

+39 cuGeorge-Theodor

AMR 3 zile .... maxim !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vladi m.am gandit si eu la perioada de incubatie si la toxo e destul de mica 1-2 saptamani, am citit acum, ei nu mai e mult oricum

gaby pe site.ul cu gogosari ai ellei, sunt si niste rochite dragute de botez, stiu ca tu cautai

roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Salut si de la mine intr-un tarziu!

Azi am stat toata ziua in pat, m-am plictisit de nu va pot explica, cu tot crosetatul, cititul si uitatul la tv pe care le-am practicat aletrnativ.

Annya - sar'na de PM, sa-i sun luni.

Jasmine -
M-am simtit naspa rau ieri, nici azi dimineata nu eram mai bine, si acum stau putin pe scaun sa scriu si ma duc inapoi in pat.
Dar cred totusi ca termin 35 de saptamani... n-oi naste maine sau luni...

Si noi avem o problema cu caruciorul, trebuie sa luam, dar as fi vrut sa-l vad si eu inainte. Poate il conving sa mergem maine in Obor, adica sa ma ia si pe mine - de acolo am luat carucioarele pt Nati si Irina, si au fost f ok. Mai ales ca m-am trezit ca n-am camasa de noapte, adica n-am in ce sa stau la spital .
In casa nu am, nu le suport, si se pare ca le-am aruncat pe cele 2 pe care le aveam la nasterea precedenta. Asa ca tr sa-mi cumpar, si incep sa-mi definitivez bagajul.

Miria - am tot uitat sa-ti spun, mi-au placut tare soriceii . Si cred ca Diana a avut o idee tare buna cu pozele in carti de copii, cred ca s-ar potrivi bine, daca iti place si ai timp .

Asteropi, Ella - multa bafta luni, tin pumnii!!

Asteropi - vroiam sa te intreb de ce iti induce nasterea la 38 saptamani, vrei tu neaparat sa nasti mai devreme?
Ca mai ai timp pana la 40, si poate vine bb singurica.

Kossir - legat de crema de galbenele, e foarte buna, la Irina numai asta am folosit.

In schimb Nati a avut o piele foarte sensibila, avea funduletul tot timpul iritat, aproape cu rani, si nici crema de galbenele, nici Bepathen-ul nu m-au ajutat cu nimic. Am ajuns sa folosim o crema cu oxid de zinc, nu mai stiu firma, o luam de la farmacie.

Eu sper ca la Alex sa pot folosi tot crema de galbenele.

Delia - am vazut pozele, sunteti o familie frumoasa si fericita!

Linda - bine ai revenit!

M-am mobilizat si eu in sfarsit si am spalat hainutele, am luat un bax mic de pampersi nr 1 si o suzeta .

Si intrebare: voi v-ati luat chilotei de unica folosinta? De unde?
Am inteles ca sunt la Carrefour, dar ati mai vazut si in alta parte?

34+

Mergi la inceput

Sunt o purcica .Nu am uitat dar sunt zapacita de cap,zau.Sa urez si eu bun venit pe lume puiului lui micky.
Irina bebelusii sunt puternici si tu mamico trebuie sa fii puternica pt puiucul tau.Sigur va fi totul bine!Doamne ajuta!
Freedelia eu deja sunt topita dupa BabyJane.E asa rotunjoara si luminata la fata.Scumpa rau de tot!Sa-ti traiasca toti blonzii!Frumosi sunt!
Vladi ca program de maine m-am gandit si eu la ceva casnic desi am un dor de duca!!!O sa fac un pui pe sticla sotului,dimineata mergem la biserica si ...sa vedem ca merge o plimbare mica daca e vremea faina.E ultimul weekend in doi!De luni viata noastra se va schimba complet si, desi stiu ca va fi greu, vor fi nopti nedormite,griji,nervisori,etc., noi abia asteptam sa intram in normalul pe care il asteptam de atata vreme .Ne-am dorit asa de mult un copil incat unii ar zice ca suntem masochisti sau nu stim despre ce vorbim cand spunem ca asteptam si plansete si nopti nedormite si colici si pampersi umpluti la maxim si eruptii dentare.Oricum de luni incolo viata noastra se va schimba si abia asteptam asta.Deja mi se umple sufletul de emotie numai cand ma gandesc la asta.

+39 cuGeorge-Theodor

Numai maine nu-i poimaine !!!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Andira eu am vazut ca la carrefour au chiloti de unica folosinta dar am preferat sa iau normali :un set 8lei si sunt 3 perechi in schimb aia de plastic sunt mai scumpi mi se pare si sincer mi se par incomozi si cu elasticul cam strans.Mi se par mie nu inseamna ca sunt asa.
Dayanara daca scotocesti site-ul ala (ceea ce vad ca ai si facut) o sa vezi multe chestii haioase.Chestia e ca se fac la comanda si poti schimba si culorile .

+39 cuGeorge-Theodor

Numai maine nu-i poimaine !!!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Kossir - legat de schimbatul piticei, vroiam sa-ti spun ceva, sper sa nu te superi pe mine: ai mare grija la igiena, pentru ca fetitele fac mult mai usor infectie urinara decat baieteii, kk ducandu-se in sus spre aparatul urinar (ma refer la perioada cat are pampers).

Irina a facut infectie urinara la 2 luni din cauza asta, si i-am facut antibiotice IV vreo 4 zile, parca.
Culmea a fost ca nu avusese nici un fel de simptome - febra sau altceva - insa m-am trezit eu intr-o zi ca mi se pare ca nu mai plange cum plangea ea, si i-am facut un set de analize. La urocultura i-a iesit minunea de E-coli.
I-am repetat apoi in fiecare luna timp de 3 luni, parca, urocultura, sa fiu sigura ca i-a trecut.

34+

Mergi la inceput

Ella - multumesc pt raspuns!
Normali, adica de bumbac?
Pai, de-astia am, dar intr-adevar imi trebuie unii mai largi, sa nu cumva sa-i simt pe epiziotomie.

Apropo, ma gandesc sa negociez cu dr meu sa nu ma taie, sa vad daca reusesc.

Oricum, daca nasc pana la 36 saptamani, clar ii spun sa nu-mi faca epiziotomia. Ma gandesc ce sens ar avea, pt un copil de 2500 - 2700g?....

34+

Mergi la inceput