Bv Delia, Mami07! Hai,Uta,Ella,Rebi! Iepu2010(111)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Sensibila LA MULTI ANI!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 33+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

MIky, FELICITARI! Recuperare rapida si mult laptic pt Isabella!
Bine-ai venit pe lume Isabeella Katy! Sa fii cuminte, mancacioasa si necolicoasa!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 33+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Am mai recuperat si eu, asa ca mai raspund cate ceva:

Honey la noi ninge de 2 zile non stop...avem vreo 20 cm strat, si poate era ,mai mare daca nu era cald. Imi vin in minte pozele cu tine, "tolanita" pe muntii de zapada. Mie nu mi-e ciuda ca ninge , cand il vad pe fiu'mio asa de fericit, ca eu oricum sunt consemnata la domiciliu in perioada asta!

Cu mancarea, m-ai linistit si nu mai fug cu bota, ca se pun si dulciurelele..dar ca si suplimente, nu ca mese principale!

La multi ani , sensibila!! sa fii fericita , iubita si sa ainparte de o nastere usoara!

Asteropi , eu am pierdut "pariul " cu data nasterii ca am zis 9 Martie, dar ma bucur foarte tare pt. tine, si astept sa scot motastele luni dimineata

MICKY FELICITARI PENTRU PRINTESA ISSABELLA, CARE A FOST MARISOARA SI CRESTE CA DIN APA!

Kossir si eu sunt pro Bepanthen, dar vezi ca acum sunt 2 tipuri: crema care e mai light,pt afectiuni usoare si se foloseste inclusiv pt mameloane, si unguentul care e chiar pentru eritem fesier

Nu mai stiu ce am mai citit, dar ma dic sa vad pozici de Oana si de kossir!

Anca
In asteptarea -ului Codrin Fabian- 40 saptamani!!
AMR 6 zile maxim!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Irinabobe, sintem cu gindul la tine! Eu cred ca va fi bine si nu ajungeti la operatie, asa simt eu, zau... Imi place de tine ca, desi treci prin momente grele - caci stiu ca nimic nu te darima mai tare decit suferinta puiului tau - nu pare ca te lasi prada disperarii, si bine faci! Tot respectul, fii tare si optimista, si ai incredere in Dumnezeu! Noi facem ce putem, doctotii fac si ei ce pot, si trebuie sa fim impacati ca am facut tot ce ne sta in putere si mai mult nu am putut face... Dar in rest DD are grija de noi si mai ales de copilasii cei mici si fara aparare. Zau ca eu chiar cred asta, cunosc atit de multe cazuri in care copiii s-au facut pur si simplu bine, fara operatii si fara interventii... Asa ca eu am incredere ca veti fi bine, si ma gindesc la voi!!

Si inca ceva... eu nu indraznesc sa ma rog la Dumnezeu sa-mi tina copilul mereu sanatos, ca asa ceva nu se poate, toti ne mai imbolnavim, dar il rog ca, daca ii da vreo boala sau problema, sa fie din aia care, dupa ce trece, lasa copilul sanatos !

Ellanik, ce e cu linistea asta la tine? sau ti-a gasit cineva dopul si ti l-a adus intre timp? (apropos de anuntul dat de tine: "pierdut dop...") Hai, ca nu mai ai mult, profita un pic si fa ce n-o sa mai poti face imediat dupa nastere :))
37+ cu Tudor Florian

mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

LA MULTI ANI ,SENSIBILA!!!!!

BRAVOO, MIKY25!!!!!!!!!!!!!
BUN VENIT , ISABELLA!!!!!!!

BOMBITZA pupici de vergeturi nu duc nici eu lipsa, si tot asa m-am scaldat in creme din luna a 3a. pe burtica nu prea multe , in rest sunt plina

IRINABOBE :( tare m-am intristat cand am citit postul tau. sper din tot sufletul ca e vb doar de o eroare medicala.suntem alaturi de tine si sa fie totul ok.

MIRIA offf nasol ca nu te poti baza in cresterea Damianei pe cei apropiati.mai ales ca acum la al 2lea bb vei avea nevoie de ajutor.
nici eu nu am chemat-o inca pe mama aici, intai vad daca ma pot descurca singura cu sotul si dupa decid.la al 2lea bb insa cu siguranta o sa o chem sa ma ajute cu primul copil.

ANNYA si pt voi.sa de-a Dumnezeu sa auzim numai vesti bune de la voi toate si bebelusi vostri sa se faca bine fara a fi nevoie de operatii.

CAMILESCU si eu am pofta de cola sau pepsi in ultimul timp chiar azi la pranz am baut. imi fac acum de cap ca dupa ce vine fiimea, nu mai pot , in timpul alaptatului.

HONEYBABY ahhh si eu ma simt asa umflata:( parca la maini si la fata cel mai mult. misto faza cu masina si durutul talpilor felicitari pt luna a9 a

OANA ma bucur ca sunteti mai bine.

IOANACT pupici
JASMINE
DANAYARA
KOSSIR pupam fetele

LINDAL saru'mana pt ca ne-ai trecut si pe noi la programari

BABYANGEL mi-ai facut pofta de carbonara... asa ca ce credeti ca am eu acum pe foc??? CARBONARA sa nu mai zic de amandina, e prefersta mea

ANDRA multi pupici si pt voi ma bucur ca sunteti mai bine.

fetelor va pupik, fug sa-mi fac spaghetele....
revin mai tarziu..

38 +
AMR 9 zile !!!!!!
Printesa mea , mami si tati , te asteapta cu drag!!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Hai sa va enervez un pic :-))

Inafara de faptul ca sotul ma terorizeaza psihic de mai bine d eo luna si-s depresiva, si inafara de o laringita, nistetuse si niste intepeneala de spate de la lombosciatica, aflati ca la venerabila mea virsta de 42 ani si la aproape 38 saptamini de sarcina, ma prezint astfel: nu ma duc noaptea la pipi deloc, respir fara probleme, dorm si pe spate si aproape pe burta, nu am arsuri, nu am picioare umflate, nu am nici o vergetura si am luat doar 9 kg in toata sarcina
De asemenea, nu stiu ce e aia greata de sarcina, n-am avut niciodata, si pina acum nu stiu ce e contractie dureroasa... desi mai bine ma opresc din laudat, ca acusi poate-mi fuge norocul :))

Va pup si astept sa mai aud de iepurasi dragalasi si sanatosi!

mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Vladi,stii tu ce stii.Azi am haladuit cu tati si am balotat un McDonalds si am umblat peste tot.Tati a vrut neaparat sa imi ia ceva si mi-a luat...banii din portofel (just joking!!) ca i-am luat 2 perechi pantofi sport ca doar deh!o sa aiba de alergat,nu?Mie....chiar nu stiu ce ar putea sa-mi ia ca la dimensiunile pe care le am....am vazut eu niste pantofi (Gaby stie de care...cu tocuri de 12) si o rochie super (pana la botez poate imi revin la formele initiale...cat de cat).In rest...azi am avut niscaiva contractii la un moment dat in selgros m-am asezat pe o bancuta si am zis gata!pana aici mi-a fost.Dar....mi-a trecut!In concluzie ramane pe luni chiar va rog sa ma treceti si pe mine tot pt luni nastere naturala indusa (daca nu se poate...trecem la planul B=cezariana).Sa vedem maine cum o fi desi....nu intrevad schimbari,zau.Emotii am cu carul.Dar nerabdarea de a-mi tine puiul in brate....e si mai mare.Am fost cu sotul si i-am facut lui bbGeo o placuta -medalion cu initialele lui (sub forma de monograma) .Placuta este de aur si cand se naste o sa i se graveze si data nasterii.Vrem sa fie un cadou de bun venit si cu el sa fie si botezat dar evident sa-l poarte cand va fi mai mare.Intre timp am gasit ceva super haios www.bebecurier.ro/p-demetria-botez-aquaria-costum-marinar-botez-tafta" target="_blank">niste gogoshari si www.bebecurier.ro/p-demetria-botez-aquaria-botosei-bleumarin-botez" target="_blank">botosei.Revin!
Ami te pup si mers ca te gandesti la mine.Si la tine mai e asa putin!
Asteropi ramane pe luni,da, cu sincronul?

+39 cuGeorge-Theodor

AMR 3 zile .... maxim !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

iar am ametit pe net uitandu-ma dupa carucioare,e greeeu de ales

am ochit caruciorul asta :

http://www.muccelmic .com/carucior-quattro-tour-deluxe-p-121.html

(am pus un spatiu inainte de .com)

ma tot uit la el dar nu pricep ce vrea sa spuna explicatia asta

Cosuletul de mana poate fi folosit in carucior dupa cum urmeaza:
- se lasa scaunelul la pozitia orizontala, se asaza cosuletul in carucior, iar husa acoperitoare se muta cu totul in partea din fata;
astfel parintele va avea vizibilitate completa asupra copilului

inteleg ca manerul nu e reversibil,dar pot totusi sa asez copilul cu fata la mine?
cum???
ca nu inteleg nimic din exprimarea lor

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

asteropipan- Azi nici macar cu masina nu am plecat si tot ma dor talpile.

Pe mine ma termina psihic ghinioanele astea. Deja ma gandesc ca poate e un semn..... toata sarcina numai ghinioane am avut

Denisa, 36 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Bravo miki
bun venit micutei Isabella!

kossir e o grasunica tare frumoasa sofia :)

ella gogosarii aia sunt super tari! modelul ala dmult imi place mie la nebunie!

vladi ma bucur tare ca te simti bine si doamne ajuta ca nu ai alte probleme, asta e cel mai important! cat despre 9 kg te invidiez !

jasmine e vorba de cosuletul ala stil landou, adica asa se pune
http://www. muccelmic.com/images/QUATTROTOURDELUXE_pic2.jpg

roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

acum se vede, am editat

Mergi la inceput