Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 9

ooana spune:
ooana spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui racusor2010 Si pentru ca sunt prima, Buna dimineata burtici frumoase!  Astazi este weekend, asa ca aveti voie la rasfat  la micul dejun un capuccino delicios (fara cofeina)  si cu o briosa ...si o  ...si mai tarziu si un suc natural de portocale  sa aveti un weekend minunat! (in ciuda vremii de afara) P.S. azi e baba noastra  Bulina  22+ cu  | 
uite ca am gasit pe cineva
 ...eu credeam ca sunt "solo" pe aici...cu vesnica mea problema trezitul la ora 7 indiferent de zi
...eu credeam ca sunt "solo" pe aici...cu vesnica mea problema trezitul la ora 7 indiferent de zi 
vad ca pana si cafeaua e gata
 ...
...

arissa spune:
arissa spune:
 Neata!
Si eu la cafea. 
Am absentat cateva zile, sa spun drept m-a daramat un pic vestea Liei si o vreme mi s-a taiat pofta de scris. Lia,  .
.
Ma bucur sa aud vesti bune de la eco, bravo Oana!
Eu n-am ajuns inca, insa sunt bucuroasa ca zilele astea bebe a miscat mult, finut si delicat inca, dar des!
Azi la 6.30 pm vom avea o masa de 8 martie, data de seful nostru. De regula ies foarte faine, asa ca azi ma rasfat un pic, minimizez activitatile administrative si ma ocup un pic de mine.
Am o intrebare pentru fetele care au prins legea cu indemnizatia de CIC de 85% din salariu(eu am prins cele 6 mil): in baza de calcul intra si valoarea bonurilor de masa?
 arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine  doi!  20+
 doi!  20+ 

bumblebee spune:
bumblebee spune:
 Neata burtici!

Mama cate s-au mai discutat de ieri de cand am parasit frontul.
Soacrele, offf, am sa fiu si eu una, sper nu la fel de egoista si posesiva ca altele. Am si eu parinti, nu-s perfecti, dar nu prea dau ei cu bata-n balta ca-i urechesc .
.
Listele mi s-au parut f complete! Multumim Eladea si Deveghe
 si Deveghe !
!

Oana, felicitari pt vestile bune!

Mycya, mamica sexy!
Mie contractiile mi s-au mai rarit, s-au mai "imbunat". Cred ca am racit eu jos, ca am 5 zile de cand iau Capricon si sunt increzatoare ca va fi si mai bine!
Nu mai stiu ce vroiam sa zic, dar mi-oi aduce aminte cat e ziua de lunga!
V-am pupacit! Spor la treaba celor care aveti program artistic prin casa!
Alina  18+  cu
18+  cu 
gargarita

Mycya spune:
Mycya spune:
 buna dimineatza  !!!ce matinale sunteti
!!!ce matinale sunteti aici a venit iarna
aici a venit iarna dupa ce ca a nins aproape toata noaptea inca mai ninge...off off primavara unde esti...
dupa ce ca a nins aproape toata noaptea inca mai ninge...off off primavara unde esti...
ce sperietura am tras eu si bebe azi knd auzim la vecinul urlete si ne strigau....mama a facut vecinul criza de epilepsie,am sarit din pat ca arsa...am luato la fuga ..nenea era mov la faza de acu ,da proasta de prietena il tinea cu fatza in sus,noroc ca l-am intors pe "omu"pe o parte sa nu isi inghita limbutza.ce zi urata l-am speriat credk pe bebi meu cam tare
l-am speriat credk pe bebi meu cam tare
 17+
 17+

arissa spune:
arissa spune:
 Mi-am schimbat si eu semnatura.
Mycya, am vazut si eu o criza de epilepsie la cineva, m-a marcat desi nu eram insarcinata. 
La noi e soaree
 arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine  doi!  21+
 doi!  21+ 

Mycya spune:
Mycya spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui arissa Mi-am schimbat si eu semnatura. Mycya, am vazut si eu o criza de epilepsie la cineva, m-a marcat desi nu eram insarcinata. La noi e soaree  arissa - mamica Mayei - 18.03.2007 Vine  doi!  21+ | 
eu am mai asistat odata acu vreo 3 ani,si atunci am ramas mai socata pentru ca nu stiam ce sa facem,acum stiam ca trebuie doar sa il intorci pe o parte si isi revine,dar chiar daca am mai vazut tot m-am speriat

17+
 17+ 

adrianaBuc spune:
adrianaBuc spune:
 neatza si de la mine. Multumim pentru listute! Pentru mine sunt foarte utile. Dupa morfologie, adica marti, o sa incep usor usor sa cumpar cate ceva, pentru ca efortul financiar e destul de mare si sigur in ultimele luni nu voi avea de unde. 
ooana, nu ne pui si noua poze cu burtica ta? 22+
 22+ 
Vine bebe! 

paula_m spune:
paula_m spune:
 Buna dimineata si un week-end perfect!!!!!
Am schimbat si noi prefixul...Doamne ajuta si in continuare
Paula,  20+ cu
 20+ cu  

lalala13 spune:
lalala13 spune:
 neatza si de la mine
frate dar ce babe au fost si anul asta ..abia astept soarele si caldura..
..abia astept soarele si caldura..
listele sunt extrem de utile, multumim
eu de cateva zile ma trezesc la ora 6 dimineata cu o foame de lup..si asa tare ma doare stomacul ca trebuie sa bag ceva in gura. voua vi se intampla?
ieri am avut si eu dureri de burta si se intarise de numa numa..am crezut ca ajung la spital, dar vad ca azi noapte m-au mai lasat.
----------------------------------------------
my somebody....        
  19+ cu
19+ cu 
 Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

bamboletta spune:
bamboletta spune:
 Neata 
La Iasi a nins e ca in povesti...copacii plini de zapada...aseara vroiam sa ies in Copou sa fac poze 
 dar ningea prea tare...mie imi place f mult zapada dar m-am cam saturat
dar ningea prea tare...mie imi place f mult zapada dar m-am cam saturat  vreau primavara
vreau primavara 
Aseara ne-am chefuit putin a fost ziua cumnatei..se tot mirau de burtica mea ziceau ca sigur am 5 luni 
 mai am o cumnata
 mai am o cumnata  in 14 sapt aproape si tot comentarii ca la ea nu se vede burta
 in 14 sapt aproape si tot comentarii ca la ea nu se vede burta  noroc ca nu era de fata...sigur s-ar fi simtit prost
noroc ca nu era de fata...sigur s-ar fi simtit prost 
Ieri la  nu mi-am gasit colanti si nici sutien de alaptat marimea mea
nu mi-am gasit colanti si nici sutien de alaptat marimea mea  ....magazinul de gravidute din hala centrala nu mai este...fetele din Iasi stiti unde ar mai fi alte magazine?
....magazinul de gravidute din hala centrala nu mai este...fetele din Iasi stiti unde ar mai fi alte magazine? 
azi am program de 

despre subiectul soacre ma abtin  poate deschide al meu pagina si vede...eu folosesc opera si mereu ramane memorata ultima pagina de la delfinasi
poate deschide al meu pagina si vede...eu folosesc opera si mereu ramane memorata ultima pagina de la delfinasi 
oricum ma distreaza tare subiectul "soacra" nu e fata rea de obicei ne intelegem...dar si cand da cu bata in balta nu mai calc cate 2-3 luni pe la ea 
multumim pt liste 

ma bate un gand sa fac sfinti sau mucenici cum se zice  pt 9 martie...nu am mai facut niciodata...sper sa-i reusesc daca ma apuc
 pt 9 martie...nu am mai facut niciodata...sper sa-i reusesc daca ma apuc bine aluatul il face masina de paine
bine aluatul il face masina de paine
weekend placut 

Bamboletta
 15+  si
 15+  si  Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)