Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

eu de cateva zile ma trezesc la ora 6 dimineata cu o foame de lup..si asa tare ma doare stomacul ca trebuie sa bag ceva in gura. voua vi se intampla?

ieri am avut si eu dureri de burta si se intarise de numa numa..am crezut ca ajung la spital, dar vad ca azi noapte m-au mai lasat.

----------------------------------------------
my somebody....

19+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

am patit-o si eu cu durerea de stomac...uneori si seara tarziu ma apuca foamea cere bebe...mancaciosi
sa nu mai doara burtica

azi e baba mea

Bamboletta 15+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

eu de cateva zile ma trezesc la ora 6 dimineata cu o foame de lup..si asa tare ma doare stomacul ca trebuie sa bag ceva in gura. voua vi se intampla?

ieri am avut si eu dureri de burta si se intarise de numa numa..am crezut ca ajung la spital, dar vad ca azi noapte m-au mai lasat.

----------------------------------------------
my somebody....

19+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

am patit-o si eu cu durerea de stomac...uneori si seara tarziu ma apuca foamea cere bebe...mancaciosi
sa nu mai doara burtica

azi e baba mea

Bamboletta 15+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

si eu patesc la fel,chiar si noaptea care eu niciodata nu mam trezit din somn de foamesi eu daca nu pap mi se face rau
Bambolettace se mai scutura babutza asta a ta,are cojoace grele...si ca vorbeai de sfinti mi sa facut o poftada dinaia plini cu nucaaa si mieresigur voi face
nu mai stiu cine afacut dovlegei pane sapt asta si mia dat idea asta dar de atunci zi de zi am facutsi se pare ca plac mult la bebi.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Ah si nu m-am laudat, inca n-am lut nici un kilogram, probabil pentru ca alaptez

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

Curiozitate, mai ai voie sa alaptezi, nu-i papa colostru format pentru bebe??????
Intreb si eu ca o fata nestiutoare ce sunt .

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 15+

Good point... chiar, oare cum sta treaba? eu deja am inceput sa am colostur, da acstrnag putin , iasa...

eu stiu de la alte mamici ca nu e bine sa dai lapte copilasului mai mare, daca il alaptezi pe cel mic, pt ca lapticul pt cel mic are alte proprietati care nu-i sunt necesare/folositoare celui mare...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 22+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arissa

Neata!

Am o intrebare pentru fetele care au prins legea cu indemnizatia de CIC de 85% din salariu(eu am prins cele 6 mil): in baza de calcul intra si valoarea bonurilor de masa?

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 20+

ei, chestia asta nu stiu...paote e bine sa intrebi la probleme legislative...sigur Marius e dragut si-ti raspunde...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

fetelor, dragutelor...sa va fie cu folos listutele...sunt mutle lucrusoare la care nici nu te gandesti, si pe care poate ca nici n-o sa le folosesti....am patit asta...

asa ca in prima faza luati-va strictul necesar, abia daca e cazul si de alte chestii sariti si cumparati...

si eu am inceput cumparaturile cand eram gravi cu Eric cu cateva luni inainte, dupa o luunga documentare pe net...

tocmai l-am trimis pe domnisor la plimbare cu tati, sa pot eu sa ma apuc linsitita de curatenie, baita, alte cele...ca diseara mergem cu fetele laaaa...streaptease...

inainte de asta, va pun o poza cu maimutica mea, care adora sa se mazgaleasca cu cariocile...si bineinteles ca l-a ajutat si tati putin, ca sa fie tacamul complet...

http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/VineVinePrimavara#5445466931101671666

va poop! weekend fain!

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Andreea, stiu ca ti s-a mai spus, dar ai un fecior, de fiecare data cand ma uit la ochisorii lui ma gandesc la cam cate fete o sa "vrajeasca".
N-am mai fost la un strip-tease de acu' 3 ani si atunci mi s-a parut super,frumos, senzual, nu vulgar, cum e la strip-tease-ul feminin.

Alina 18+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Andreeanu imi vine sa cred cat de mult seamana feciorasul tau cu fratele meu cand era mic,daca as avea o fotografie sa iti arat credca teai mira si tuo frumusete de baiat

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

eladea 2005 - simpatic foc pustiul tau , are inclinatii
de artist, sa vezi cand isi v a picta si fratiorul ce o sa iasa.

saptamana 20 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna burtici!

Si baba mea e azi. Is scutura cojocul, nu gluma!

Eu azi continui cu programul administrativ. Spor la treaba care mai robotiti prin casa!

Deveghe, Eladea multumesc pt. listute. Le-am salvat pe toate. Ma gandesc sa iau strictul necesar in functie de "cerere".

Oana, ma bucur pt rezultatele tale excelente.

Azi vreau sa fac negresa. Pofteste sotul. Cred ca el are mai multe pofte decat mine.

Va si un w/e placut in continuare!

Cris 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

De azi suntem mai mari un pic 21 fix.

Fetelor care ati schimbat azi saptamana, va doresc la mai multe dar pana in termen!

Cris 21+ cu

Mergi la inceput