Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 8

baby78 spune:
baby78 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui matusa77 de cateva zile nu ma simt foarte bine urinez frecvent am usturimi si apoi se lasa cu durere am tot luat no spa sperand ca se amelioreaza dar nimic, se mai confrunta vreo fata cu asa ceva  saptamana 19  Ducu | 
Ar trebui sa iti faci analize de urina un sumar si o urocultura sa iti spuna si antibioticul la care cedeaza infectia urinara in caz ca iti iese iar doctorul tau sa aleaga antibiotucul permis in sarcina. Nu lasa infectia sa evolueze ca e periculoasa in timpul sarcinii.

19+
19+

baby78 spune:
baby78 spune:
 si pentru infectia urinara mai este bun de la plafar Intim plant cu care faci spalaturi externe si este un dezinfectatnt extraordinar. Eu asa imi tratam infectiile urinare si nu luam nici un fel de medicament 19+
19+

Otiliav spune:
Otiliav spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Dragaica 
 Curiozitate, mai ai voie sa alaptezi, nu-i papa colostru format pentru bebe?????? Intreb si eu ca o fata nestiutoare ce sunt .  http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de      15+ | 
Colostrul/laptele nu sta pe canale sa se strice. Se produce, se suge si tot asa. Daca sta sa expire e nasol, dai in mastita.
Deveghe, ce rabdare ai avut sa faci listele, bravo tie. Eu am bagajul de spital mult mai sumar si tot imi e lene sa ma gandesc la ce pun in el.
Baby78, nu stiu daca e permis sa faci spalaturi vaginale in sarcina, ca si asa e modificat ph-ul. Eu am de gand sa iau niste naturiste, concentrate de coacaz rosu & co cica ajuta.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

Dragaica spune:
Dragaica spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui Otiliav 
 Colostrul/laptele nu sta pe canale sa se strice. Se produce, se suge si tot asa. Daca sta sa expire e nasol, dai in mastita. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+  | 
Normal ca nu ramane sa se strice, poate am exprimat gresit ce vroiam sa spun.
Nu-i este greu organismului tau sa produca destui nutrienti pentru a sustine organismul tau, fatul, sa produca si lapte?????
Asta vroiam sa spun, pentru stiu pe cineva care a trebuit sa intrerupta alaptatul pentru ca a ramas insarcinata cu el 3 lea baiat.
Asa i-a recomandat doctorul, mai ales ca baiatul era deja marisor, 18 luni.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de

15+
 15+  

aelita spune:
aelita spune:
 studiile medicale spun ca nu exista motive pt care sa nu poti alapta in timpul sarcinii.Nudauneaza niciunuia din voitrei:mama,bb1,bb2.
Poti alapta ambii copii,dupa nastere,e o practica sanatoasa pt amandoi.
Daca nu vrei sa ii alaptezi pe amandoi,trebuie intarcat primul,dar nu la finalul sarcinii,ci din timp sa se obisnuiasca putin cate putin,sa ii dai mai rar pana cad spre final sa ajunga sa se lase fara sa sufere.
De multe ori,se lasa singuri deoarece in timpul sarcinii laptele isi schimba gustul.
Deci,liber la alaptat! 15+
 15+ 
  Sofía (2ian2007) ,
Sofía (2ian2007) , Andrés(22mai2008)
Andrés(22mai2008)

racusor2010 spune:
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui Mycya am reusit si eu sa pun pozici pe Picasa   17+ | 
foarte draguta si slabuta esti! :)
Bulina
 22+ cu
 22+ cu  

racusor2010 spune:
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 deveghe, cred ca aprox aceleasi listute le-am pus azi pe contul comun...  dar se pare ca nu s-a uitat nimeni...inca...  ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si  22+  cu  Filip  ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... | 
m-am uitat si le-am si salvat

acum am vreo 5 listute, trebuie sa le printez si sa ma apuc sa fac lista mea finala ..eventual si cu modele si locuri de unde sa cumparam...in luna 7 ma gandesc sa purcedem la cumparaturi

Bulina
 22+ cu
 22+ cu  

racusor2010 spune:
racusor2010 spune:
 de veghe multumim pentru listute! 

sunt foarte detaliate si folositoare!
si multumim tuturor mamicilor care ne-au dat o mana de ajutor! vorba paulei, eu as fi luat cred ca 10 produse de pe toata lista 

Bulina  22+ cu
 22+ cu 

racusor2010 spune:
racusor2010 spune:
 Si pentru ca sunt prima, Buna dimineata burtici frumoase! 
Astazi este weekend, asa ca aveti voie la rasfat  la micul dejun un capuccino delicios (fara cofeina)
 la micul dejun un capuccino delicios (fara cofeina)  si cu o briosa ...si o
 si cu o briosa ...si o  ...si mai tarziu si un suc natural de portocale
...si mai tarziu si un suc natural de portocale 
sa aveti un weekend minunat! (in ciuda vremii de afara)
P.S. azi e baba noastra 
Bulina  22+ cu
 22+ cu