Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 7
btz_ovi spune:
Mycya la 12 sapt nici nu se cunoaste burtica .Ia zi...ti-au mai trecut supararile?
20+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
eladea2005 spune:
deveghe, cred ca aprox aceleasi listute le-am pus azi pe contul comun... dar se pare ca nu s-a uitat nimeni...inca...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 22+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 deveghe, cred ca aprox aceleasi listute le-am pus azi pe contul comun... dar se pare ca nu s-a uitat nimeni...inca... ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 22+ cu Filip ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Helloooo...eu le am deja pe desktop
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 15+
btz_ovi spune:
Tocmai am trimis pe contul comun un filmulet super..daca aveti timp si vreti sa va amuzati intrati si il downloadati
Us
My Baby Boy
paula_m spune:
Eladea,ne-ai prins. Pe mine ma cearta al meu ca il tot deloghez de pe gmail, asa ca i-am promis ca mai intru doar o data pe zi.
Eu va multumesc tuturor celor care va rupeti un pic de timp si faceti listutele astea pt noi cele care nu stim nimic...dupa capul meu eu as lua doar niste hainute pt copil si atat.
Va doresc noapte buna si vise placute sa aveti.
Paula, 19+ cu
paula_m spune:
La spital as lua numai niste hainute, ca in rest stiam si eu ca mai tb si un carucior si un patut
Paula, 19+ cu
btz_ovi spune:
Sarumana deveghe pt listute,sunt foarte detaliate si utile
Us
My Baby Boy
Mycya spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Mycya la 12 sapt nici nu se cunoaste burtica .Ia zi...ti-au mai trecut supararile? 20+cu ...IUBESC 2 BARBATI Us My Baby Boy |
da poi eu tot asteptam sa creascadar totusi miam facut pozici ca sa ma uit eu dupa aia sa vad diferentza...poi sincer mi-au trecut doar k e posibil sa ma duc de Paste acasa pt 2 saptamani si numai la asta ma gandesc.
am o durere de cap insuportabila....am cam tot suferit de cand sunt dar am crezut ca am skpat de ele si totusi in seara asta iar
17+
Otiliav spune:
citat din mesajul lui matusa77 de cateva zile nu ma simt foarte bine urinez frecvent am usturimi si apoi se lasa cu durere am tot luat no spa sperand ca se amelioreaza dar nimic, se mai confrunta vreo fata cu asa ceva saptamana 19 Ducu |
Azi am aflat si eu ca in sarcina infectia urinara de multe ori nu e insotita de simptome, mai ales daca-i sarcina jos si in mod normal mama merge des la baie.
Azi mi-au aparut si mie bazaconii in urina, am primit reteta de antibiotic dar i-am zis franc doctoritei ca nu iau dupa ureche, mai ales ca am bagat 6 ture de antibiotic in ultimul an pentru otite. Prefer sa trimita la laborator si sa-mi spuna clar la ce antibiotic e sensibila. Eu am avut acum 2-3 saptamani dureri prin zona si intr-o zi febra, usturime nu, la toaleta nu mergeam des noaptea. Lichide beau.
Ah si nu m-am laudat, inca n-am lut nici un kilogram, probabil pentru ca alaptez
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+
Dragaica spune:
citat din mesajul lui Otiliav Ah si nu m-am laudat, inca n-am lut nici un kilogram, probabil pentru ca alaptez Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+ |
Curiozitate, mai ai voie sa alaptezi, nu-i papa colostru format pentru bebe??????
Intreb si eu ca o fata nestiutoare ce sunt .
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 15+