Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 20
bumblebee spune:
Mycya, in general fructele iti vor da o senzatie de aciditate dupa juma' de ora de la consumare. Bananele sunt ok. Incearca un pahar cu lapte, un iaurt, o felie de paine prajita si cand ajungi la farmacie si niste Rennie, sau intreaba de ceva pt gravidute! Cert e ca acuma e cum e, stai sa vezi mai incolo, cand ne-or suta in stomac.
Alina
18+ cu 
gargarita
Mycya spune:
aoleu ...nici pe astea nu le suport apoi cand o fi mai rau
,ma duc repede sa iau niste lapte...sar'mana chiar nu stiam ce s afac sa imi treaca

18+
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiutz_mic Ca tot vorbiti de grupele sanguine si de cezariene... eu am A II, dar Rh negativ... Parca cu atat mai mult mi-e teama de cezariana, mai ales ca dr. ar fi vrut sa-mi scoata si fibromul uterin cu aceeasi ocazie. Mi-e cam teama cu sangerarile... Elena 17+ |
Ne luam de manuta, si eu la fel AII, Rh- .
Daca faci cezariana e o optiune sa scoti si fibromul dar numai daca se poate ca timp in plus de operare. Exact ce ziceai ca la nastere oricum uterul sangereaza puternic si o interventie in plus trebuie bine cantarita. Conteaza foarte mult cred si ce fel este si unde este plasat, am auzit cazuri in care decizia de a interveni sau nu s-a luat dupa ce au scos copilul si au examinat starea uterului.
Pentru mine a ramas un mister de ce am sangerat asa mult la nasterea Anei ca eu n-am probleme cu timp de coagulare mare. Urmatorii 4 ani am crezut ca e uterul meu mai slab din fire, dar cum am reusit sa nasc natural s-a dus si supozitia aceasta. Asta-i viata, de multe ori nu stim cat de bine stam fizic pana nu trecem prin astfel de incercari.
Eu am un pat www.jysk.no/4/467/535/3211064/a/catalog" target="_blank">asa, cu 3 randuri de saltele. Dorm in el foarte bine. Ai girja de spatele tau, merita o investitie decat sa dai in alte belele.
Ohoho ce de gravidutze hormonizate bine cu utrogestan. Eu am scapat tura aceasta, e asa de bine fara el. Am avut noroc si bb s-a fixat sus de tot, stiam inainte sa-mi spuna doctorul pentru ca n-am avut nevoie sa merg des la baie. Cred ca v-am mai povestit eu ce greu m-am prins ca-s gravida din cauza ca unele simptome lipseau
. Oricum si fara utrogestan si tot schimb chilotul de bumbac si de trei ori pe zi.M-am apucat sa iau naturiste pentru infectia urinara, sper sa ma ajute si sa scap de antibiotic.
Dragaica, wow ce sexy mama
, imi place mult rochita, pe tine ca esti asa slabuta orice sta bine. Sunt tare curioasa ce [comori] ascunzi in burtica.Enik, ce rasturnare de situatie dar ma bucur ca ai vesti bune. Daca e acelasi doctor mi se pare cam neprofesional sa greseasca sexul. Eu chiar n-am chef sa fi gresit doctorul, deja am negociat si numele, adica partea cea mai dificila.
Racusor, bafta cu apartamentul! Si noi, ca si multi altii de altfel, am gasit greu cuibusorul nostru dar dupa ce l-am luat ne-am bucurat de rateurile de pana atunci. Asa sa fie si la voi, sa apara cea mai buna oferta.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

Dragaica spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Dragaica, wow ce sexy mama , imi place mult rochita, pe tine ca esti asa slabuta orice sta bine. Sunt tare curioasa ce [comori] ascunzi in burtica.Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+ ![]() |
Multumim de aprecieri
Chiar ieri imi spunea o fosta colega de facultate cu care am stat in aceeasi camera la facultate ca nu mi-a schimbat gustul la pijamale
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
16+
rubia spune:
creatza eu la FIV-ul asta nr 5 am facut analizele de trombofilie si mi-a iesit MTTHFR mutatie C677T genotip heterozigot si antitrombina III mica si s-a considerat de catre hematolog si echipa FIV(Budapesta) sa iau Clexane de 0.2 si daca este nevoie sa maresc doza in fct de analize;pana acum n-a fost nevoie..La ginecologul meu ajung la sfarsitul lunii si atunci o sa discut cu el si despre nastere pana acum n-am facut-o deloc(tot as aconsideram ca e prea devreme).
PS: La multi ani de Ziua Femeii ,sa avem parte de tot ce ne dorim de la viata.

puiutz_mic spune:
Bumblebee, multumesc! Ma bucur ca primesc pareri pozitive despre saltelele Dormeo. Si Carmen mi-a confirmat ca sunt o investitie buna.
| citat din mesajul lui Otiliav Ne luam de manuta, si eu la fel AII, Rh- . Daca faci cezariana e o optiune sa scoti si fibromul dar numai daca se poate ca timp in plus de operare. Exact ce ziceai ca la nastere oricum uterul sangereaza puternic si o interventie in plus trebuie bine cantarita. Conteaza foarte mult cred si ce fel este si unde este plasat, am auzit cazuri in care decizia de a interveni sau nu s-a luat dupa ce au scos copilul si au examinat starea uterului. Pentru mine a ramas un mister de ce am sangerat asa mult la nasterea Anei ca eu n-am probleme cu timp de coagulare mare. Urmatorii 4 ani am crezut ca e uterul meu mai slab din fire, dar cum am reusit sa nasc natural s-a dus si supozitia aceasta. Asta-i viata, de multe ori nu stim cat de bine stam fizic pana nu trecem prin astfel de incercari. Eu am un pat www.jysk.no/4/467/535/3211064/a/catalog" target="_blank">asa, cu 3 randuri de saltele. Dorm in el foarte bine. Ai girja de spatele tau, merita o investitie decat sa dai in alte belele. Ohoho ce de gravidutze hormonizate bine cu utrogestan. Eu am scapat tura aceasta, e asa de bine fara el. Am avut noroc si bb s-a fixat sus de tot, stiam inainte sa-mi spuna doctorul pentru ca n-am avut nevoie sa merg des la baie. Cred ca v-am mai povestit eu ce greu m-am prins ca-s gravida din cauza ca unele simptome lipseau . Oricum si fara utrogestan si tot schimb chilotul de bumbac si de trei ori pe zi.M-am apucat sa iau naturiste pentru infectia urinara, sper sa ma ajute si sa scap de antibiotic. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+ ![]() |
Otilia, m-ai mai linistit cand mi-ai spus ca decizia de scoatere a fibromului se ia dupa ce scoate bebelusul. Am incredere in medicul meu si stiu ca nu ar lua o decizie proasta.
Nici eu nu ma stiu cu probleme de coagulare a sangelui - nu am facut nici un test, dar de obicei mi se opreste rapid orice sangerare.
Si eu sunt o fericita - nu a fost nevoie sa iau utrogestan. Si intr0adevar nici eu nu ma duc des la baie, numai daca beau multe lichide si asta se intampla in general dupa-amiaza spre seara, asa ca noaptea ma duc de 2-3 ori la toaleta.
Imi place ce fel de pat ai! Noi trebuie sa ne facem un pat la comanda, mai ingust decat ce avem acum, ca nu avem loc pentru patutul lui bebitza. Si poate il conving pe sotul sa punem 2 randuri de saltele, ca ma omoara spatele.
Si o sa-mi iau si eu o pernuta de aceea in forma de U, stiu ca e minunata.
Pentru infectia urinara - naturistele sunt bune, doar ca isi fac efectul ceva mai greu. Daca infectia nu e grava, si ceaiurile ajuta foarte mult. Nu stiu exact din care plante si daca sunt si permise in sarcina, dar cred ca deja te-ai informat. E super daca poti evita antibioticele. Si eu fug de ele ca mereu fac candida de la ele. Asa ca mult succes cu medicina naturita!

Elena
17+
puiutz_mic spune:
Creatza, ma bucur de cunostinta, superbe poze! Ai o finutza dulcica foc! Sa fie sanatoasa! Imi place cum iti statea blonda! 
Elena
17+
puiutz_mic spune:
Multumim, Mycya de urari!
La multi ani de 8 Martie si din partea mea si-a lui Bebitza al meu pentru toate mamicile si toate delfinasele! 

Elena
17+
Katerinaa spune:
Salutare dragi burtici si mamici,
Azi ne sarbatorim si ne sarbatoresc toti
. Sa fim sanatoase si bebeii nostri la fel
.
Eu vroiam sa vad ce-ati mai scris si ce mai spuneti. M-am trezit pe la 4 si acum cred ca ma duc la nani, ca dupa ce ma trezesc viu din nou sa va citesc.
pupici
15+

!!!