Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 21
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dragaica Racusor te invidiez pentru lalele, arati super ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 16+ mercic ![]() |
Bulina
22+ cu
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katerinaa Salutare burtici, Imi place mult la voi, va citesc mereu doar ca nu am timp sa scriu. Acum insa vreau sa va spun ca eu de la o vreme adica de ieri cand dorm tot visez ca imi vine menstruatia si ma sterg si vad sange si ma duc si vorbesc cu doctorul meu ca trebuie sa vin la spital si apoi nimic....dar ma agit bine si mereu se repeta chestia cu sangele...of of, of. Am tot cautat interpretari pe net si apoi m-am gandit ca eu la baie am doua tipuri de hartie igienica: una alba care e pe terminate si una roz care mai e o gramada, si cand ma sterg cu cea roz parca vad mereu sange ca la menstruatie dar e doar imaginatia mea ca apoi iau si de aia alaba si e okey, curat alb.Adevarul e ca de la o vreme nu mai suport rozul deloc. Am zis ca daca o sa am fetita n-o sa-i dau nimic roz bombon A, si asa tare m-am saturat de utrogestan...nu-l mai suport, inclusiv tampoanele. Sper ca la 20 de saptamani sa-l intrerup. Voi cand l-ati intrerupt ?Si voi noaptea o dormiti pe toata?, eu ma trezesc cel putin o singura data si stau treaza vreo ora 2 si apoi iar somn; Si in semestrul 2 de sarcina ce analize trebuiesc facute, in afara de DT si TT, eu nu le fac, dar morfofetala a-ti facut? la toate ca tare imi sunteti dragi 15+Katy |
Katy, in trimestrul II am facut ecografia morfologica de 21 saptamani, e foarte importanta si o sa fac la 25 saptamani niste analize de sange (repet toxo ca nu am anticorpi, HCG) si sumar de urina...si cam atat
utrogestanul...l-am oprit de tot inainte de eco de 21 saptamani, dar cu vreo saptamana doua inainte am redus de la 2 pe zi la 1 zi...nici eu nu mai suportam...
acum am inceput sa dorm bine toata noaptea, desi tot mai am tot felul de vise ciudate...am nopti mai agitate, dar depinde de starea mea de spirit....si daca ma culc in jur de 10 ma trezesc dimineata foarte odihnita!

Bulina
22+ cu
racusor2010 spune:
buna dimineata delfinariu...azi ne sarbatorim! 
LA MULTI ANI DE 8 MARTIE! SA AVETI O PRIMAVARA FRUMOASA, CU VESTI BUNE SI SA VA BUCURATI DE BEBEII DIN BURTICA! E O PRIMAVARA SPECIALA PENTRU NOI ASA CA SA NE RASFATAM LA MAXIM!!!!!!

vad ca s-au mai trezit burtici, dar au fugit la nani inapoi :) eu ma pregatesc sa merg la birou, asa ca va servesc inainte micul dejun ![]()
azi avem un bol de lapte cu cereale
doar in weekend ne facem de cap
si multe floricele de 8 martie 
o saptamana minunata delfinariu! 
Bulina
22+ cu 

16+
ca apoi iau si de aia alaba si e okey, curat alb.
?
&