Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 19
Dragaica spune:
Fetelor......eu am doi, e normal sa fie mai mare, cei care nu stiu ma intreaba daca-s in 7 luni 
, le explic cu calm ca sunt 2 de asta e asa mare 

Nu va spun cum reactioneaza oamenii cand le zic ca-s 2, parca se uita la noi cu mila
, toti ne zic: "O sa fie greu trebuie neaparat sa aduceti pe cineva sa va ajute, nu o sa rezistati singuri", eu ma uit la ei si le zic ca o sa ne descurca
la care ei dau cu dezaprobare din cap 
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
16+
Dragaica spune:
Racusor te invidiez pentru lalele, arati super 

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
16+
Katerinaa spune:
Salutare burtici,
Imi place mult la voi, va citesc mereu doar ca nu am timp sa scriu.
Acum insa vreau sa va spun ca eu de la o vreme adica de ieri cand dorm tot visez ca imi vine menstruatia si ma sterg si vad sange si ma duc si vorbesc cu doctorul meu ca trebuie sa vin la spital si apoi nimic....dar ma agit bine si mereu se repeta chestia cu sangele...of of, of. Am tot cautat interpretari pe net si apoi m-am gandit ca eu la baie am doua tipuri de hartie igienica: una alba care e pe terminate si una roz care mai e o gramada, si cand ma sterg cu cea roz parca vad mereu sange ca la menstruatie dar e doar imaginatia mea
ca apoi iau si de aia alaba si e okey, curat alb.
Adevarul e ca de la o vreme nu mai suport rozul deloc. Am zis ca daca o sa am fetita n-o sa-i dau nimic roz bombon
.
A, si asa tare m-am saturat de utrogestan...nu-l mai suport, inclusiv tampoanele. Sper ca la 20 de saptamani sa-l intrerup. Voi cand l-ati intrerupt
?
Si voi noaptea o dormiti pe toata?, eu ma trezesc cel putin o singura data si stau treaza vreo ora 2 si apoi iar somn;
Si in semestrul 2 de sarcina ce analize trebuiesc facute, in afara de DT si TT, eu nu le fac, dar morfofetala a-ti facut?
la toate ca tare imi sunteti dragi
15+
nela_didea spune:
Mai burticutelor, voi ma bagarati in sperieti cu absorbantele zilnice, ca eu folosesc cate 2 pe zi si dealea parfumate
Le folosesc de cand puneam utrogestan si chiar ma simt bine cu ele. Oare ar fi cazul sa renunt la ele?
16+
maya71 spune:
Buburuzelor, am intrat sa va salut. Am ajuns acum 2 ore dar nu am vlaga nici macar sa ma urc in pat... sper sa fie noaptea de 24 ore sa ma odihnesc si maine sa pot sa iau saptamana de la capat.
Va
de noapte buna si sper ca sunteti bine si voi si definasiiiii.
Eu sunt bine si f.obosita... am fost in categoria 'tanar(a) si nelinistit(a)'
Maine e ziua voastra, a celor mai frumoase femei din lume.

...Si nu uitati... vreau sa vad valuri/valuri de vesti bune in delfinariu.
nela_didea spune:
katy eu utrogestanul l-am intrerupt la 13-14 saptamani la indicatia medicului. Noaptea si eu ma trezesc si nu mai pot adormi decat dupa ce dau drumu la tv si-l deranjez pe sotul. Bombane el cat bombane duapaia adoarme
. Despre analizele din trim .2 nici eu nu prea stiu mare lucru, joi am intalnire cu doctorul si cu bebele, poate aflu mai multe.
16+
maya71 spune:
Katerinaa, daca ai stii cat m/am 'luptat' si eu cu culoarea asta... nu puteam nici macar sa o vad in fata ochilor dar sa si o ating... nu aveam nimic roz de imbracat sau in casa... Asa ca a inceput sa ma preocupe si sa vad de ce nu/mi place... sau mai degraba ce pot sa fac in aceasta privinta. Acum am depasit momentul si ... e OK dar a durat ceva vreme. Ptr mine, 'chestiile de genul acesta' inseamna provocari si ma intaresc, ma face sa constientizez ce e cu mine.
Culoarea nu are nimic dar creierasul nostru ne transmite un mesaj... ramane doar sa descifram...
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nela_didea Mai burticutelor, voi ma bagarati in sperieti cu absorbantele zilnice, ca eu folosesc cate 2 pe zi si dealea parfumate Le folosesc de cand puneam utrogestan si chiar ma simt bine cu ele. Oare ar fi cazul sa renunt la ele?![]() 16+ |
eu zic ca e cel mai bine sa intrebi medicu daca e ok sa le folosesti.am mai gasit pe net ca unor persoane chiar le-a fost recomandat de doctor sa inceapa sa foloseasca altora in schimb sa renuntze la ele,deci ca sa scapam de dubii mai bine intrebam medicul,eu cel putin asta am sa fac.

18+
Mycya spune:
burtici ce pot face pentru arsurile astea urate pe piept
in afara de renee ce aveti voi mai pot face ceva?ca eu nu mi-am achizitionat de uituca ce am fost
am inceput sa mananc un mar sa nu mai simt dar si mai tare ma ia
18+
bumblebee spune:
Bon soir burtici!
Eu una folosesc cel putin 2 abs zilnice pe zi, de alea subtirele, dar la 4 utro intravag. nici n-as putea fara ele
.
Saltea Dormea am si eu Puiut, e f buna, pt spatele nostru a facut minuni!
Am o pernuta de graviduta de vreo 2 zile, dorm neintoarsa, e in forma de U si are ceva de genul nisipului inauntru, nu stiu sa explic exact cum sunt granulele alea, dar e superfaina!
Dragaica, ai o burtica superba!
Nu-ti ramane decat sa le dai cu Flitttt! celor care se baga in seama degeaba.
Eu chiar nu inteleg ce-i cu obsesia asta ca toti oamenii sa-si dea cu parerea... ca arata de N luni
.
Enik, felicitari pt cuculet
! Bine ai venit in clubul soacrelor
!
Alina
18+ cu 
gargarita