Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Dragaica ai o burtica minunata la 16s!

Spuneai ca nu mai dormi bine din cauza burticii.. Eu ma trezesc cu dureri de spate, azi chiar am ramas cu durerea toata ziua.

Asa ca m-am hotarat sa-mi schimb salteaua. Voi fetele ce fel de saltele aveti?

Eu o sa-mi iau de la Dormeo, sunt destul de accesibile ca pret si au tot felul de dimensiuni. Sunt saltele speciale anatomice si ortopedice din materiale ecologice, antialergice.

Am vazut pe site la Dormeo ca au saltele din aceleasi materiale si pentru bebe. Inclusiv protectie pentru saltea. Sunt cam scumpe, dar eu zic ca merita investitia.

Ce parere aveti?

Elena 17+

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca de cateva luni am perna Dormeo Memory si sunt incantata de ea! Din prima saptamana m-au lasat durerile de ceafa si amorteala cu care ma trezeam zilnic din cauza spondilozei mele.

De aceea sunt hotarta sa-mi iau si salteaua tot Dormeo. Sunt si saltele mai bune, dar sunt foarte scumpe (unele costa in jur de 6000-7000 de lei, va vine sa credeti??)

Elena 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Puiut daca poti fa investitia ca mersita, eu am luat pt casa si sa stii ca sunt bune!
De absorbante si eu stiu la fel, si ma si irit pe deasupra!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

eu inca nu am probleme cu dormitul,ma mai doare putin spatele,dar trece.am vazut si eu saltele asa scumpe dar,credca au si de ce,oricum important e sa gasesti una pe care sa dormi bine

18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Puiut daca poti fa investitia ca mersita, eu am luat pt casa si sa stii ca sunt bune!
De absorbante si eu stiu la fel, si ma si irit pe deasupra!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
18+ cu

Multumesc Carmen, chiar eram curioasa ce spune cineva care are asemenea saltele.

Elena 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Dragaica, ce burtica mare si frumoasa ai deja!!!!

Paula, 20+ cu

Multumim de aprecieri, sunt bortoasa nu gluma

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

Tina iti multumesc pt sfaturi,am sa ma incred cu toata fiinta in dr Uscatescu,trebuie. Nu ma plang de injectiile pe care le fac in fiecare seara, chiar am inceput sa le iubesc cand vad bebele ca e bine si creste.....oricum iti multumesc ca mi-ai spus si de sora ta...asa capat si eu incredere si mai mare. Sa iti traiasca nepotelul,sa-i vedem si noi pe ai nostrii la fel de mari!!!
Fetelor am pus si eu poze cu mine si cu burtica pe picasa.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Dragaica ai o burtica minunata la 16s!

Spuneai ca nu mai dormi bine din cauza burticii.. Eu ma trezesc cu dureri de spate, azi chiar am ramas cu durerea toata ziua.

Asa ca m-am hotarat sa-mi schimb salteaua. Voi fetele ce fel de saltele aveti?

Eu o sa-mi iau de la Dormeo, sunt destul de accesibile ca pret si au tot felul de dimensiuni. Sunt saltele speciale anatomice si ortopedice din materiale ecologice, antialergice.

Am vazut pe site la Dormeo ca au saltele din aceleasi materiale si pentru bebe. Inclusiv protectie pentru saltea. Sunt cam scumpe, dar eu zic ca merita investitia.

Ce parere aveti?

Elena 17+

Multumim
Eu vreau sa-mi iau perna din aia speciala pe care o poti folosi si in timpul sarcinii pentru dormit dar si pentru alaptat, este in forma de U

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Dragaica, ce burtica frumoasa!

si eu am perna din aia in forma de U, este foarte utila....

am pus si eu poza cu burtica facuta in seara asta...creste, creste

noapte buna burtici

Bulina 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

enik felicitari pt cuculet, te asteptam maine sa ne povestesti ce a zis dr despre TT. Oricum, sper ca te-a mai linistit.
dragaica ce burtica frumoasa..... chiar ma gandeam daca o sa o am si eu asa peste o luna macar?

17+

Mergi la inceput