Matei, un an ... aproape 2 *campanie antiabuz(2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

anca_a, si eu ma inscrisesem la distribui flyere: Puciuoasa, Targoviste. Te rog sa ma treci si pe mine pe lista. Merci.

eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati
_

traduceri si asistenta

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mai am eu propunere organizare expozitie desene copii pe tema abuzului.

Din pacate sanatatea nu-mi permite sa ma ocup personal, pot doar sa stau sa dau din dejte....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

As putea sa rog mamicile de la grupul nostru de 2002 sa vina cu desene ale copiilor pe aceasta tema.

un om are nevoie de sange
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

daca toata campania s-ar chema: "Mami, tati, nu ma bateti!"?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Sabina, Pitzinuca, am notat.
Buli, am trecut in lista
Sabina, munca de dat din degete e la fel de importanta ca si cea de teren.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

daca toata campania s-ar chema: "Mami, tati, nu ma bateti!"?

Sau " Mami, tati, nu ma loviti!" pt ca in lovitura intra si palma si pumnul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Poate ar trebui sa luam legatura si cu Robert Turcescu pentru emisiunea Romania vorbeste de pe Realitatea FM, Pe 1 martie a avut emisiune despre abuzul domestic.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Citat:

“Azi, singurii care nu beneficiaza de drepturile omului sunt COPIII" - Alexia27

Am ales sa nu particip la acest subiect pentru ca nu vreau sa stric entuziasmul nimanui, dar afirmatia de mai sus m-a scos din cochilie, asa ca nu ma mai abtin si tre' sa spun.

Afirmatia de mai sus este dureros de reala, dar atata vreme cat statul nu va face absolut nimic, alternativa nu va putea fi pusa in practica.
Drepturile copiilor sunt pe hartie, da, din 2004 desi Romania e semnatara conventiei de mai multa vreme. Am spus bine ca sunt exclusiv pe hartie pentru ca in Romania nu exista procedura si cadru legislativ cu masuri coercitive pentru incalcarea drepturilor copiilor. Prin urmare raspunsul unuia pe care il vezi ca isi loveste copilul , ceva de genul "si ce-ai sa-mi faci?" este grotesc, dar perfect justificat: nu ai ce sa ii faci, nimeni nu ii poate face nimic. Daca nu cumva parintele il invineteste grav de fata cu reprezentantii Protectie copilului...restul drepturilor nu conteaza.
Asa ca odata cu initiativa foarte laudabila de altfel cu fluturasii, daca nu se face nimic dpdv legislativ mi-e teama ca rezultatele vor ramane la stadiul de fantezie.
Tin sa va spun ca sunt toba de carte pe jurisprudenta CEDO privind incalcarea drepturilor copiilor in Romania, si ca desi statul roman a pierdut si pierde in continuare procese la curte, nu a miscat si nu misca in continuare niciun deget in directia crearii unor proceduri si a unui cadru legislativ care sa presupuna masuri corecte si eficiente privind apararea drepturilor copiilor.Statul este interesat sa indepineasca formal cerintele europene, daca nimic nu il obliga sa o faca si concret, atunci nu o face. Domeniul drepturilor copiilor pica in aceasta situatie si pare ca nici deciziile curtii europene de mai mult de 10 ani incoace nu au reusit sa miste nimic in sfera legislativa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Poate ar trebui sa luam legatura si cu Robert Turcescu pentru emisiunea Romania vorbeste de pe Realitatea FM, Pe 1 martie a avut emisiune despre abuzul domestic.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

ooo, asta e chiar o idee buna!
lumea asculta radio in masina mai ales
parca are si el copil ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Am ales sa nu particip la acest subiect pentru ca nu vreau sa stric entuziasmul nimanui, dar afirmatia de mai sus m-a scos din cochilie, asa ca nu ma mai abtin si tre' sa spun.

eu consider ca daca dupa toata agitatia asta 2 (doi) parinti nu-si mai bat copilul ca "sa-l educe" atunci inseamna ca am cistigat ceva.
cred ca asa tb sa vedem lucrurile, nu sa invemtam acum roata ci sa facem doar ceea ce putem cu toate fortele noastre.
daca toti oamenii ar face asta lumea ar fi mult mai buna (o, Doamne, ce holiudian suna:) - dar chiar cred asta)

Mergi la inceput