carne bio in bucuresti

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Buna,
Nu cunsoc magazine de carne de pasare bio, noi ne aprovizionam din ograda mamei mele, fetita mea doar la gardi a mancat si manaca carne din comert, asta nu o pot controla. Pasarile crescute la curte cu graunte, furaje sunt sanatoase, fierb la carne mult si bine pana sa o prepar in ciorba sau alt fel de mancare, plus ca elimin grasimea care o are, evident, gustul e total diferit si bun. Am congelatorul intotdeauna cu carne de curte, inclusiv ficatei ..pe gratar sunt minunati:-)

Ati incercat carne de porc vietnamez? cel mai bio porc, fara colesterol etc. sincer? e un deliciu, tot de la mama din ograda.
evident porci crescuti asa cum trebuie, doar cu furaje din gospodarie, legume, fructe etc., nu hraniti cu furaje concentrate cumparate..care contin tot felul de minuni.
Ai mei au renuntat la porcul romanesc, sa-i zic asa, plin de grasime, cresc doar porci vietnamezi.

spor la gasit si preparat mancaruri delicioase si bio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Buna,

Am scris si eu de carnea de pasare de la Naturalia. Noua ni se pare buna. Insa scumpa, e adevarat asta. Laptele de la dozator, asa cum zicea si Luny este foarte bun, cu gust natural si dulce cum mancam la bunica.
Luny parca spuneai de un magazin cu dozator la fel mai pe langa Mitrolopolie. Unde mai exact? S-ar putea sa ne vina mai aproape.
Merci !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Histamina, domnul respectiv mai vrea clienti ?
Acum serios, daca se poate as dori sa imi dai datele de contact. Daca nu e voie de la "stapanire" la vedere, atunci pe PM .
Multumesc.

Tzuc,te invidiez,ai noroc cu ograda mamei.
Inteleg insa ca nu ma poti ajuta .

Dana, multumesc, intru acum .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

Histamina, daca e posibil, si eu as vrea sa devin clienta acelui domn. ma poti ajuta? Proabil pe PM :) Multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Eu am vazut de cateva ori la un stand din hala noua de la Obor ca aveau pui/gaini de tara,parlite si galbene si ca aspect 100% ca cele crescute in curte.Ca pret erau cam 30 de lei/kg-sper sa nu ma insel,dar nu oricum nu cred ca depaseau 40 lei/kg.Nu stiu daca au tot timpul,sau aduc la comanda dar clientele aveau,de fiecare data cand am vazut ca aveau si marfa .
tzuc...se poate sa ne vinzi si noua ponturi de unde se pot cumpara purcelusi de crescut,soi vietnamez? ca socrii mei cresc cate 5-6 porci in fiecare an,dar deastia cu o tona de grasime.Multumesc

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....

Mergi la inceput