carne bio in bucuresti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Wau! scump, domne

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

o sa ma credeti nebuna,dar noi cu socrii la tzara,unde cresc si cate 100 de pui/gaini/an,noua nu ne place carnea lor,luam tot din magazin hormonatii cu carnea "frageda".Stiu ca suna aiurea,dar daca fac o mancare din pui de curte,jumate o arunc

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

am descoperit de vreo 2 luni ca pe b-dul Unirii s-a deschis magazinul Naturalia, noi am devenit clienti fideli, luam lapte de la dozator,adus de la ferma cu animale din Pantelimon, orez de toate felurile, cuscus, uleiuri esentiale, cosmetice, paste fara gluten si din faina integrala, faina de toate felurile, integrala, de secara, orz etc, oteturi aromate, biscuiti, furseuri,cornulete 'de casa', integrale,pui, cateva legume, fructe, mezeluri, toate bio.. ma rog, multa marfa, v-am insirat ce mi-a venit in minte..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Si cu preturile cum stau? De ex. laptele?

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Si cu preturile cum stau? De ex. laptele?

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

carnurile si mezelurile sunt scumpe si nu f variate, dar astea le-am gasit mult mai bune la pret si gama larga la un magazin pe Bibescu Voda, pe langa Mitropolie,tot cu produse bio, unde este si dozator cu acelasi lapte. Laptele este 3 lei/l daca ai sticle, daca iei cu tot cu sticla lor de plastic, 4 lei, apoi vii mereu cu sticlele tale.
Faineturile integrale sunt intr 4,5-6 lei/kg, cam 4,5-6,5 caserola cu frusecuri/cornulete/biscuiti integrali, cam 2-300 g cred ca au.
Cam asta imi amintesc.. in general nu pot zice ca ar fi ieftine, dar nici extrem de scumpe, macar ptr copii si tot merita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

M-ar interesa, daca ati mai gasit in ultimul timp carne bio/eco in Bucuresti sau Romania.

O cunostinta mai indepartata (baiat de 29 de ani) s-a dus sa se "caute" prin strainataturi si i-a descoperit cancer la testicul si i-au spus clar ca este de la carnea de pui hormonata.
As vrea sa ne reprofilam pe carnea eco, dar am o mare problem,a nu o gasesc :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Reiau subiectul, pentru ca doresc un refresh .
Unde gasesc carne de pui, oua, etc bio in Bucuresti ? Dar bio cu adevarat, nu sa platesc o eticheta .

Catalina , mai exista magazinul acela din Sebastian ? Imi poti da un nume, sa ii sun ? Locuiesc in partea opusa a orasului si cum sunt vesnic "cronometrata" din motive de bebelina mica, as incerca intai sa caut niste referinta.

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Goldi, poti gasi detalii mai actuale pe subiectul asta :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167320&nm=Carne-puicurcan-bio-de-unde

Cred ca saptamana asta va ajunge sotul la Pissiota (are drum la Ploiesti) si o sa stiu exact ce si cum. Daca nu, o sa apelez la doamna din Corbeanca.

Dana & Amelia (21.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

nu gasesti.
in Romania nu sunt decat o singura ferma sau doua cu atestat BIO si alea mai mult pt export.
sunt baliverne,restul.
eu personal am testat. sunt hiper alergica din cauza a doua mutatii genetice si treb sa mananc ca acum 100 de ani.sunt super testata afara.
cum are cel mai mic hormon, ma ufmflu, bubite ba chiar mai rau.
am reusit, dupa ani de cautari sa gasesc pe cineva, acum 8 ani ,care haraneste animalele exclusiv bio, numai ca omul ar trebui sa faca un credit ca sa isi ia toate avizele.
iau de 8 ani de acolo si e super ok.
din comert, nu exista.stiu asta si de min agriculturii si de la min sanatatii.
eu insami gatesc zilnic si ma distrez cu toate produsele traditionale pline de salpetru si nitirti.
cine nu stie etapele d ematurare ale carnii se bucura cand vede carnea ramasa rosie,dar nu stie ce conservanti sanatosi are pt asta.fierul din carne se oxideaza in procesul de maturare,deci carnati,keiser,salamuri cu carnea cat mai aproape de culoare carnii abia taiate sunt f departe de a fi eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Noi am mai luat legume proaspete de la dl Dumbrava, are si un site biodumbrava. Avea si gaini si spunea ca o sa inceapa sa taie. Noi inca nu am luat.

Mergi la inceput