carne bio in bucuresti
stiti vreun magazin de unde pot cumparara pui sau curcan bio ?
multumesc
Raspunsuri
miria_cristina spune:
Eu stiu ca, inca nu sunt carnuri bio pe piata romaneasca.
Alte produse da, dar nu carne.
Cristina +31 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
ruxandra_sb spune:
Daaa si eu astept cu nerabdare vesti bune.
In afara de "tara" chiar nu exista nici o sursa, nici un locsor ascuns?
..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)
catalina2307 spune:
Pe Sebastian langa benzinaria Mall(intersectia cu 13 Septembrie) este un magazin bio. Se aduc pui, dar la comanda, o data pe saptamana (un pui ajunge la 70-90 ron).
Dar da, gustul total diferit de ceea ce gasim prin magazine.
Muuh spune:
Si la Pukka Foods aduc carne bio. Parca trebuie sa faci comanda inainte dar aduc. Au magazinul langa APa Nova/Palatul Telefoanelor pe str.George Vraca
tania2008 spune:
eu am luat de la bio good. Si Bio Good de la Feeria si Bio Good din Dorobanti. Au congelat (pui, curcan, peste) dar aduc si pui proaspat. Eu mi-am exprimat dorinta de a cumpara proaspat si cum aduc destul de rar, m-au trecut pe o lista si ma suna. Nu mereu, dar m-au sunat din cand in cand. Dar scumpi, intr-adevar. Am dat pe un pui intreg si pe 2 caserole a cate 2 pulpe, 150 de lei.
Am mai auzit, insa n-am ajuns personal, ca exista si pui romanesc, parca Puiul Osenesc, care s-ar aduce la Real si Auchan.
bursucelu spune:
puiu osenesc am luat eu azi de la Auchan,costa 15 ron kg si are alt gust decat cel plin de hormoni dar.....tot nu e la gust si la carne ca cel crescut in curte.
luny spune:
nu-mi vine sa cred ce preturi dar cate kg are puiul ala, de curiozitate?..
..am noroc cu sotul care face aprovizionarea de undeva de la tara, cu curcan, pui/cocos si alt pasaret... trebuie sa fiu happy inseamna, ca nu ajung la pretul ala
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tania2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny nu-mi vine sa cred ce preturi dar cate kg are puiul ala, de curiozitate?.. ..am noroc cu sotul care face aprovizionarea de undeva de la tara, cu curcan, pui/cocos si alt pasaret... trebuie sa fiu happy inseamna, ca nu ajung la pretul ala Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
pui meu era normal . M-am uitat pe eticheta insa nu mai retin cat cantarea, insa pretul / kg era in jur de 80 lei. Iar gustul, clar nicio legatura cu cel de tara; carnea frageda, a fiert f repede insa ff bun la gust. Mi-am pus si eu problema vizavi de cat de bio o fi daca n-are nici in clin nici in maneca cu ala de tara, si cineva mi-a zis ca difera speciile....asa o fi, nu ma pricep. Dar sper ca jaf la drumul mare n-or face totusi...
luny spune:
deci 80 lei/kg inseamna 800.000 lei vechi.. cred ca nu ai scris bine...
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!