Bobocei de sept-oct 2008 (265)
Raspunsuri - Pagina 9
dyanira spune:
Lumi dar nu monopolizezi deloc de fapt mie nu mi se pare si stii de ce.Ca si mie mi-e gandul numai acolo ce ma fac cu Andrei cum se va adapta el, cum va papa cum va dormi fara mine cum vor sti sa inteleaga ce vrea el in ideea ca el nu stie sa spuna mare lucru si eu deja il inteleg din semne etc.
Cred ca in ritmul asta ajung la nebuni.
Numai daca imi zice tati ceva de gradi ca si ma bufneste plansu.Tati nostru mai are obiceiu sa zica daca merg numai ei afara hai ca trebuie sa te mai inveti si fara mami ca la gradi ce o sa faci?Atat imi trebe si gata.

Ah si da ai dreptate ne facem rau cu manuta noastra dar ce sa facem...Niciodata nu mi-am imaginat ce mare poate fi iubirea de mama de fapt cred ca nici nu poti sa iti imaginezi pana nu simti.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
anis spune:
Off fetele..vad ca aveti probleme cu puiutii cu somnul..
Ce sa zic,daca rezistati vreo 10 zile si nu cedati se va obisnuii, fie ca plecati de acasa fie ca doarme singur.
Eu nu am probleme de astea..seara ii dau laptele in patutu spuneam ingersul meu si ii dau paturica ,inchid usa si ne mai vedem la 8 dimineata
kllemi spune:
buna,fetele
Am avut o noapte super in rpivinta copilului....care, vreau sa spun ca avem ceva timp de cand nu ne mai trezim sa mancam lapticul de peste noapte
....in privinta lu' tati nu
...ia fost rau la durut stomacul toata noaptea, dar eu am aflat dabea dimineata, ca nu a vrut sa ma trezeasca
...in fine acum si-a mai revenit putin
dya, lumi nu a-ti monopolizat deloc forumul cu cresa....din contra, eu sunt alaturi de voi cu tot sufletul, ca ma gandesc ca o sa trec si eu prin clipele astea,si tare as vrea sa va bombardez atunci cu intrebari de genu' cum a fost??, ce a-ti simtit in prima zi??...s.a.m.d 
babytza cum fac sa capat si eu cateva din retetele tale minune..de ex:otropel de pui; bulete de cartof;musaca de fidea;chiftele de dovlecei si mancare de linte.....aaaaaa???? ![]()

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza anamona mie imi zici de cortizon ? Daca da, la ce anume te referi ? |
ma refeream la predinson, asta contine cortizon, ti-l recomandasera fetele pentru tine, sa scap de raceala....
LE: am vazut intre timp ca te-ai lamurit, si ca intentionai sa il dai lui David....
anamona spune:
| citat din mesajul lui musettepink Si referitor la ce zicea anamona cu cortizonul,daca dr a recomndat fa cu incredere ca altfel se agreveaza....asa am fugit eu de adrenalina si in 2 zile boala s-a agaravt incat Luca era sa faca complicatii de respiratie si am fost la un pas de internare ....asa ca daca dr zice fa-i fara regrete. |
eu i-am zis babytzei strict pentru persoana ei nu pentru copil...e o mare diferenta
oricum fiecare face cum crede, nu trebuie ca lumea sa faca cum zic eu, era doar o parere
lala77 spune:
Neata!!! E cam seara, dar eu abia m-am trezit.
Paula, si eu o duc pe Anna la gradi; nu o las acolo dar pt ca am timp am ales sa merg s-o iau pe Alice cu 30 min mai devreme. Si o las pe Anna acolo si eu beau o cafea undeva. Cand se mai incalzeste, vreau s-o duc zilnic pana la 12 sa vad cum e, iar din toamna, daca totul e ok as vrea s-o las pana seara. Te-ai gandit bine la treaba cu imunizarea, dar sa stii ca si mai imunizat, copilul tot poate aduce acasa diverse; si el face forme usoare, iar cel mic...Dar trece. Si gradinita, dupa parerea mea face pt copil ce nu poti tu acasa.Bafta multa!
Of, bebei bolnavi!
Sanatate multa!
Babytza, nici alor mele nu le-a placut la aerosoli la inceput, insa cu timpul se obisnuiesc. Dureaza cam 3 zile. Eu le citesc povesti si ma scalambai rau, fac ca lupul,etc. Si asa stau. Cat despre medicament, noi n-am dat dexa niciodata, dar adrenalina da si a fost ok.Nu e de dorit dar daca e omul bolnav...Eu daca am incredere in dr (si in pediatrul fetelor am) le dau ce spune el si gata. Iar daca nu cred in ce spune, il schimb si gata. Sper sa va treaca repede!
Nerantula, un pupic mare de la noi si sa dea DD sa fie bine.

Claudinna,
vorbaretul.
Uneori ma gandesc ce-o sa fie pe mine cand o vorbi si Anna ca lui Alice nu-i tace gura toata ziua.
Nocom, noi am facut ventolin si flixotide. Daca haraie, fa-i. Alternativa e mai naspa, crede-ma!
Lumi, Alice are vaccin contra varicelei si au avut la gradi varicela in ianuarie si februarie si ea n-a luat. Unii copii vaccinati fac forme mai usoare. Eu sunt pentru vaccin; o sa-i fac si Annei luna asta. Pediatrul nostru a spus ca se face o reimunizare la 7 ani cu Varilix ca efectul nu tine decat vreo cativa ani. Insa in perioada asta, cei mai multi copii fac o forma usoara si gata, s-au imunizat pe viata.
Lumi, cred ca se vor obisnui hunii pana la urma. 
Ah, si eu daca merg la baie noaptea, Anna vine dupa mine. Nici n-apuc sa-mi dau chilotii jos si ea e la usa. Desi ea doarme neintoarsa-aparent.
Anis, ce mai fac piticele? 
Anna e amarata rau, saraca. Ii ies 4 masele si toti caninii deodata.
Nu va puteti inchipui...Nu poate manca si ii e foame. Deschide frigiderul si tipa la el, plange, se rasteste; apoi tranteste usa si pleaca, plange putin ,revine si o ia de la capat. Imi vine si sa rad si sa plang.

Are fundul super rosu, desi de doua zile nu-i pun scutec decat noaptea. Si cred ca are si vreun virus ca ieri ne-am trezit cu febra 39.5.
Si cu toate antitermicele mele (la 4 ore) aseara a luat-o de la capat. Asa ca am bifat cam a treia noapte alba. Baare febra si stam la dus, ba face kk (de 3 ori numai azi noapte-eu nu inteleg ce ca nu mananca), ba trebuie sa ia medicamente...Mor de mila ei. Azi am vrut s-o duc la dr dar vad ca n-a avut febra toata ziua; dr zice ca nu e cazul-doar anntitermic si Tantum Verde deocamdata.Dimineata am vazut coltul unui canin si o jumatate de masea. Poate or iesi si ceilalti ca eu in ritmul asta mor.

anamona spune:
am o intrebare legata de bucatarit
am incercat sa fac tiramisu, dar a iesit crema prea moale, oare de ce?
am facut retetea fara albusuri si am folosit frisca de la tub
claudinna spune:
| citat din mesajul lui anamona am o intrebare legata de bucatarit am incercat sa fac tiramisu, dar a iesit crema prea moale, oare de ce? am facut retetea fara albusuri si am folosit frisca de la tub |
eu am retetea cu mascarpone, dar cred ca frisca la tub, daca ai batut-o cumva, nu s-a mai tinut. ai pus crema? plus ca albusurile o mai umfla.
daca nu ai pus crema, poti sa iei niste frisca vegetala si intaritor de frisca. sa le combini, sau sa amesteci cu mascarpone, fara sa bati cu mixerul...alta idee nu-mi veni
claudinna spune:
hei, lala, pe unde ai disparut?
ce sa zic, e greu cu amselutele si caninii, noua ne-au iesit 4 masele si 2 canini in acelasi timp, dar nu a dat semne ca l-ar fi durut prea tare
in schimb a facut kk moale, niste febra![]()
sper sa iasa repede si la voi, sa scapati!
baby_boy, bucatareala in toata regula la tine acolo si bine ca nu se vede unde bagi
eu sutn tare pofticioasa si ma ingras raaaapid!
distractie placuta!!