Bobocei de sept-oct 2008 (265)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Claudinna, saru'mana de intrebare.N-am disparut dar timpul, sau lipsa lui ... Am concediat contabila ca facea scamatorii si am angajat o fata care a venit o sapt apoi...ca la Romanica, n-a mai venit. Asa ca pana gasesc alta, fac eu contabilitate. Si e vremea aia cu declaratii multe, bilanturi,etc. Oricum, le-am depus pe toate sapt asta, deci teoretic ar trebui sa am mai mult timp.

Anamona, si eu pariez tot pe frisca la tub. Daca n-ai amestecat-o baga niste intaritor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

dya, kllemi, lala

lala, imi pare rau de noptile albe, uff, sa iasa o data caninii aia, cred ca e disperata mititica! sanatate multa va doresc, sa fie totul bine!
cum e la voi? a revenit iarna?

anamona, eu ii spusesem babytzei de prednison, pentru ea, nu pentru pici, decat daca ar fi fost grav si - evident! - cu recomandarea medicului, nu a mea. si babytzei nu i-l recomandam ptr raceala, ca nici eu n-as lua prednison oricat de urata ar fi raceala, ci pentru laringita. asta are David, o forma usoara, si ma gandeam eu in sinea mea ca poate si babytza o avea tot laringita. de altfel, am si specificat ca daca e vorba de laringita, poate incerca prednison... da' trebuia sa ma gandesc ca babytza nu tipa asa de tare ca soricelu', sau nu? cum e, babytzule, tipi rau??

babytza, suna tare, tare bine tot ce ai enumerat tu acolo in materie de retete! daca poti pune cateva pe blog, ar fi super de super! eu altfel le pierd.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Ada eu din cauza asta nu mai merg noaptea la baie ca ma simte si se trezeste si vine dupa mine

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

eu nu pot sa nu merg noaptea la baie!!!! poor me...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Duamna Ada, ma uitam la pozele de la Podul Turcului - pozele din exterior.Pe randul 5 prima poza sunteti cumva dumneavoastra cu spatele?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

DAAA si nu m-a intrebat daca vreau sa-i fac reclama la cabana cu persona mea non grata

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

lala, scumpe fete ai!
cine i-a facut bascuta lui Alice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Dya, uite aici o reteta www.okey.ro/claudette/index.php/ciuperci-cu-cascaval-delicioase.html" target="_blank"> de ciuperci cu cascaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

claudinna, lala, am pus deja crema, asta e o sa mancam tiramisu din castron bine barem ca e gustos rau

aveti dreptate am batut cu mixerul frisca ca sa o amestec cu restul compozitiei....poate data viitoare o sa iasa mai bine

luminita, din cate stiu eu laringita nu e asa grava la adulti, de aia nu prea e necesar sa luam medicamente puternice...la copii e cu totul altceva, cortizonul se recomanda ca antiinflamator, in cazurile grave pentrua a elimina pericolul de sufocare, care la adulti e in cele mai multe cazuri inexistent.
in fine, repet, fiecare are dreptul sa isi expuna parerile aici daca sunt argumentate, cu cat mai diferite cu atat mai bine, doar asa ne largim perspectiva si putem lua deciziile cele mai bine pt noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

lala, cat de dragalase sunt :)
mi-au placut pulpitele annei :) iar alice e o adevarata domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Claudinna, basca am cumparat-o de la un magazin de copii de aici din oras. Am intrebat si sunt facute de o mamica si vandute in regim de consignatie. Sunt cam singurele chestii misto pe care le poti cumpara in Braila.E faceam chestii de astea pe vremuri; toti copiii prietenilor au avut de-astea crosetate/tricotate de mine. Pt fetele mele n-am mai gasit timp. Stii tu : cizmarul n-are cizme.

A mancat Anna.O banana intreaga.Nu era paguba mare caare 13.5 kg-deci arede unde scadea. Dar imi era mila de ea. Si catege cu va lingurite de iaurt. Acum suge cu paiul dintr-un suc de bb de la Hipp. Decat nimic...

Lumi, da, a cam revenit iarna. Cand am vazut zapada dimineata, am zis ca mor. Dar nu mai e ca alta data, deci trece. Scutura baba cojoacele.

Multumim de complimente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

hop si eu ca magarul din ceata.
E tare greu singura cu piticoata, e frumos dar e si tare tare greu (am mai zis, nu?). Jos palaria in fata tuturor celor care reusesc sa se descurce, sunt mamici model, ce mai...

Fica'mea nu prea plange dupa mine, desi e lipita de mine non stop si era si cand erau ai mei aici. De exemplu voia sa ia vre-o jucarie sau ceva la care nu ajungea, sarea maica'mea sa ii dea sau sa o ajute si ea incepea sa urle ca mamaaaa si trebuia sa ma execut eu. De nevoie am mai lasat-o singura cu ai mei, nu prea protesta in schimb cand ma intorceam era jale, nu aveam voie singura nici al baie o perioada.
Ce ma mira la ea e ca se distreaza in locuri publice ca sa spun asa sau in locuri de joaca sau in parc dar parca are cronometru. Dupa o ora ma ma ia de mana si ma scoate afara sa plecam de acolo.
(azi am fost in vizita la TD si tot asa dupa o ora era la usa cu pantofii in mana si zicea pa-pa, a cascat saracu niste ochi...)

Deci ca sa nu o mai lungesc am decis sa o duc la ceva cresa particulara. Nu am bani, dar din pacate programul meu de lucru e de asa natura incat nu o pot duce la stat si chiar nu am ce face. Dar parca o vad ca dupa o ora, doua se ia si pleaca de acolo ca s-a plictisit...

Mai nou am o problema cu printesa. Plange dupa straini, ca sa spun asa, oricum dupa persoane cu care abia apuca sa dea ochii. Vine cucoana sa ia intretinerea, da cu ochii de Deea, ii spune vre-o doua cuvinte si cand sa plece se pune copilul pe un urlatttt de m-a auzit tot cartierul. Sau alta data m-a ajutat un vecin sa car sacosele si copilul si carutul si ce mai aveam ca eram ca pomul de craciun, ma lasa omul politicos in fata usii si cand sa mearga la el acasa se pune fica'mea sa planga dupa el...
Puii vostri fac asa ceva?

Mergi la inceput