Bobocei de sept-oct 2008 (265)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Anamona eu eram tare pe fuga aseara si nu am inteles din postul tau ca te refereai la Babytza,am crezut ca ii zici referitor la David si cum eu tocmai eram patita cu asa ceva am zis sa-mi spun si eu parerea.

Sa nu se intelega ca sunt pro dexa si cortizon,nici pe departe insa ce am patit acum m-a facut sa revizuiesc atitudinea pe care o aveam asupra unor medicamente,sa nu ma mai indoiesc niciodata de dr noastra si atunci cand imi zice sa-i dau ceva sa analizez bine situatia si sa-i dau.Recunosc ca am pus deoparte prospectul la dexa ca sa nu ma apuce depresia.... despre aerosolii cu gutuie si lamaie nu pot sa zic decat ca sotul a facut si dupa prima sedinta s-a simtit un pic aiurea in sensul ca simtea ca il tin plamanii ,respira greu,Ada daca iti mai amintesti ca ti-am zis si atunci....nu zic ca dupa aerosoli cu dexa,ventolin etc nu te simti la fel nu am facut nu pot sa zic,povestesc doar strict ce am patit noi.

Alina,Lumi,acum suntem mai bine,Luca a facut o bronsiolita combinata cu otita insa desi a debutata lejer si eu am zis ca e o usoara raceala s-a transformat rapid in ceva nasol.
Pe scurt sambata seara la alta dr decat dr noastra care era plecata din tara totul era ok,urechile,gatul,plamanii,doar febra facea insa nu mi-au zis sa-i dau decat panadol si nurofen ceea ce am si facut.Luni dimineata cand a venit dr noastra si l-am dus, o vad ca se schimba la fata,ma intreaba de cand respira asa greu....sincer nu observasem nimic ciudat la respiratia lui....si imi zice ca sigur are ceva la plamani plus ca trebuie urgent dexa injectabil ca nu respira ok.Si de aici a inceput:branula,dexa,aerosoli,oxigen,perfuzie,radiografie la plamani si usurarea ca a raspuns bine la prima doza de dexa si astefel am ratat la mustata internarea,bine ca am stat toata ziua in spital dar macar spre seara am plecat acasa unde urmam tratament in continuare,aerosoli cu ventolin si flixotide.Cam asta am patit.
Nu am apucat sa va mai citesc am vazut asa pe sarite ca Abe e gravi,felicitari,ca hunii mai au putin si merg la cresa,Lumi fii barbata,totul va fi ok,ca duamna Ada fuse in concediu,ca Nocom isi face griji cu inimioara Dariei caruia ii tin pumnii.Nu prea am timp sa stau cu voi,m-am apucat sa fac niste cursuri pe care mi le doream de mult asa ca atunci cand am putin timp exersez pt ele ca tare imi mai plac si vreau sa ma reprofilez.
Va pup!

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

luminita, din cate stiu eu laringita nu e asa grava la adulti, de aia nu prea e necesar sa luam medicamente puternice...la copii e cu totul altceva, cortizonul se recomanda ca antiinflamator, in cazurile grave pentrua a elimina pericolul de sufocare, care la adulti e in cele mai multe cazuri inexistent.
in fine, repet, fiecare are dreptul sa isi expuna parerile aici daca sunt argumentate, cu cat mai diferite cu atat mai bine, doar asa ne largim perspectiva si putem lua deciziile cele mai bine pt noi.

corect!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

musette, of, prin cate ati trecut si voi! imi pare rau, bine ca acum sunteti ok.
merci de incurajari!
ce cursuri faci?

lala, fetitele tale sunt niste dulci!

fug la baie, gata, m-am destrabalat destul azi! va doresc o noapte linistita!

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Lumi, stiu ca nu e usor dar tocmai de aia iti zic ca trebuie sa privesti situatia ca pe un 'dat' si sa nu te amarasti acum pe ultima suta de m pana la cresa...adica bucura-te de ei si de momentele frumoase de acum si ce o sa fie o sa ramana de vazut.Eu sunt sigura ca o sa fie bine, dar oricum ai posibilitatea ca daca nu va fi asa sa lasi lucrurile ca pana acum pana in septembrie..deci exista o solutia salvatoare.
Eu de cand am luat hotararea sa ma intorc la serviciu am zis clar ca nu o sa imi amarasc ultimele zile plangand sau gandindu-ma la lucruri urate...si m-am tinut tare si uite ca a fost bine

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

oana, dap, exact asta incerc sa fac, sa stau cat mai mult cu ei acum, si mai mult decat pana acum, daca se poate asa ceva, si chiar pretuiesc fiecare clipa! incerc sa nu ma amarasc, dar asta nush cat de bine imi iese.

iar daca nu merge, hm... eu parca as incerca si in alt loc, decat sa astept pana in septembrie, eventual dupa o pauza. caci atunci automat nu voi avea de ales, nu voi avea ce trecere treptata sa fac, atunci merg la jug si gata! o sa pot lipsi doar in cazuri exceptionale, cand se imbolnavesc, si asa cine stie in ce conditii... o sa fiu cu telefonul intr-o mana si cu aparatul de aerosoli in cealalta, parca vad.

irina, hunii sunt exact pe inversul Deei. se cam sperie de straini, dar nu afara, ci in locuri inchise, acasa sau in alta casa. acum cateva zile a trecut fratele meu pe la noi (din pacate el pentru huni este ca un strain) si sa vezi ce plangea Robi cand se apropia de el! il vedea pe hol, venea pana acolo, fugea plangand in sufragerie. pana n-a plecat, nu s-a linistit, tot asa dadea ture si plangea, nici in brate la mine nu vroia sa se uite la el, trebuia sa-l iau sa mergem in alta camera... of.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Buna seara!

Musette, off, prin cate ati trecut! Bine ca ati scpat de spital si a fost ok tratamentul. Pup lui Luca ca a fost curajos!

irina, Sofia nu face asa, din contra, plange dc apare cineva la usa sau se uita cineva mai atent la ea in magazin, adica e f rusinoasa. Mai nou, de cand mai mergem in weekend la munte si stam la hotel vad ca s-a dezinhinbat putin si a devenit mai "rebela". Insa ce vroiam eu sa te sfatuiesc e sa "anticipezi" plecarea persoanelor respective si sa-i spui Andreei de ce pleaca, sa o rogi sa-i faca "pa-pa" lui tanti/nenea Si poate micuta ta vrea mai multa socializare, putina gradi, ca se tot discuta

Babyta, sper ca sunteti mai bine decat ieri si e pe duca raceala

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Irina, of prin ce ati trecut, imi pare tare rau! Ma bucur ca Luca e bine acum. multi Ce cursuri faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui anis

Off fetele..vad ca aveti probleme cu puiutii cu somnul..

Ce sa zic,daca rezistati vreo 10 zile si nu cedati se va obisnuii, fie ca plecati de acasa fie ca doarme singur.

Eu nu am probleme de astea..seara ii dau laptele in patutu spuneam ingersul meu si ii dau paturica ,inchid usa si ne mai vedem la 8 dimineata

*** AniS

Iris-Medeea *** sufletelul meu mic*** (9 octombrie 2008)***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***

IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Eu sper din tot sufletul ca nu vorbesti de a-i lasa sa planga.

Mi se pare enorm sa il las sa planga 2 minute. Parca metoda aia de lasat sa planga prevede 5 minute*n ori pe noapte*10 zile iar mi se pare barbar, inuman si inutil. Imi asum ceea ce am zis in propozitia de mai sus si sunteti libere sa va scandalizati cat vreti, nu exista argument pe care sa mi-l aduceti in favoarea acestei metode.

Nocom iti tin si eu pumnii ca Daria sa nu aiba acelasi lucru ca Matei (e cumva vorba de prolaps de valva mitrala?). Ca o incercare de consolare, mama are asa ceva, l-a descoperit la doi ani dupa nasterea mea cand au primit un ecograf nou in spital si l-au testat pe ei. Nu i-a pus nici un fel de probleme pana acum, este adevarat ca nici nu a facut sport de performanta sau ceva dar a dus o viata absolut normala. Ea la randul ei a vazut ca medic inclusiv sportivi de performanta cu asa ceva nedescoperit, in fine numai bine.

In rest: Felicitari fetelor cu bebei in burtica. Sanatate multa copiilor bolnavi.
Nerantula iti tin pumnii sa fie totul ok pana la urma.
Lumi daca ai cumva posibilitatea, cand vor mege la cresa, sa ii familiarizezi cu o persoana. Sa incerci tu sa te apropii de una din doamnele de acolo astfel incat ea sa se ocupe preponderent de ei. Ideea este sa isi creeze ei o "ancora de siguranta" acolo, un "tu, Lumi" in gradinita. Stiu ca e aproape imposibil sa se ocupe cineva doar de ei dar ma gandesc ca fiind singurii nou veniti, ceilalti sunt introdusi si adaptati, exista o sansa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Noi am fost azi la Ikea sa i luam si Biancului scaunel ca al Inisei ca deja era scandal mare mare cu plansete tras de par etc Si doamne parca tot Bucurestiul era la Ikea azi. De fapt ce poti sa faci sambata intro zi naspa, duci cupilu la locu de joaca si mami cu tati sparg banutzi

La noi au revenit obraji rosi, asteptam canini aia sa iasa i data. Si cand ma ma gandesc cu dupa atata chin cad imi vine sa ma impusc

Asa si Biancu ca Teo al Adei, laringita fara semne fara tuse haraiala fara respiratie grea nici un semn. Am plecat la dr Stanciu cu febra 37.8 i am dat si Nurofen inainte si acolo cand se juca s a facut ca o carpa. Ea a tusit dupa ce a trecut laringita . Mda

Joklk la multi ani

mussete refacere rapida puiului

babytza ai gatit toate alea? Moamaaaa

lumi o sa fie bine , tb sa fie bine

lala pupam printesle frumoase foc mai ales pe cea mica sa iasa dintzoci aia mai repeeeede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui laureta

Noi am fost azi la Ikea sa i luam si Biancului scaunel ca al Inisei ca deja era scandal mare mare cu plansete tras de par etc Si doamne parca tot Bucurestiul era la Ikea azi. De fapt ce poti sa faci sambata intro zi naspa, duci cupilu la locu de joaca si mami cu tati sparg banutzi

sorry, da io credeam ca tot bucurestiul era la Sun Plazza azi....

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput