Bobocei de sept-oct 2008 (265)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

azi am avut parte de un nou episod din seria 'huni fara mami', evident doar pentru cateva ore. am fost la mama la apartament sa mai strang niste lucruri...
hunii au ramas cu tati si tataie. au plans putin dupa mine cand am plecat, (mai nou plang imediat ce ies pe usa, chiar daca doar duc gunoiul), pret de cateva minute, apoi a fost totul fff bine, s-au jucat, au papat gustarica de fructe. cand am venit insa... jale mare, doar ce mi-au auzit vocea! s-au aruncat in bratele mele, mai plangand, mai razand, si lipiti au stat de mine pana la 12.00 cand i-am culcat! niciodata n-au mai facut asa... asta ca sa vedeti ce ma asteapta.
am tot incercat in ultimile saptamani sa mai ies din casa, de voie, de nevoie, sa-i mai las doar cu tati sau cu bunicii, cateva ore pe zi. nu-mi dau seama daca facem progrese si daca 'antrenamentul' asta ajuta la ceva pe viitor.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

azi am avut parte de un nou episod din seria 'huni fara mami', evident doar pentru cateva ore. am fost la mama la apartament sa mai strang niste lucruri...
hunii au ramas cu tati si tataie. au plans putin dupa mine cand am plecat, (mai nou plang imediat ce ies pe usa, chiar daca doar duc gunoiul), pret de cateva minute, apoi a fost totul fff bine, s-au jucat, au papat gustarica de fructe. cand am venit insa... jale mare, doar ce mi-au auzit vocea! s-au aruncat in bratele mele, mai plangand, mai razand, si lipiti au stat de mine pana la 12.00 cand i-am culcat! niciodata n-au mai facut asa... asta ca sa vedeti ce ma asteapta.
am tot incercat in ultimile saptamani sa mai ies din casa, de voie, de nevoie, sa-i mai las doar cu tati sau cu bunicii, cateva ore pe zi. nu-mi dau seama daca facem progrese si daca 'antrenamentul' asta ajuta la ceva pe viitor.

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Lumi Andrei asa face de fiecare data plange cand plec iar cand vin se lipeste de mine cred ca ii e frica sa nu plec iar.Eu lipsesc putin deobicei maxim 2 ore si tot e jale.Cel mai mult l-am lasat singur vreo 10 ore noaptea cand am fost la o nunta avea 10 luni si ceva in rest il iau dupa mine peste tot.
Cred ca atunci cand i-ai vazut cum fac sigur te-ai gandit imediat la cresa
hunii dragalasi si pe mamica lor

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Si Radu plange cand ies pe usa
La munte plangea cand ieseam sa duc gunoiul (da, duceam si gunoiul, ca umpleam mai multi saci pe zi!!!) si mai plangea si cand intram in baie.

Noaptea ma aude cand ma duc la pipi, si miorlaie lipit de usa pana ma intorc. Acest stil de care ma plangeam acum cateva luni nu a incetat... doar m-am obisnuit eu cu el...
Mai dragut e ca si Teo, din spirit de imitatie incepe sa planga cand plange Radu dupa mine, mai si striga MAMIIII NU PLECAAAAA, NU NE LASAAAA SINGURIIII...
Asta nu se intampla insa mereu... de exemplu azi Radu s-a jucat singur in camera cat mi-am vazut eu de treaba pe la bucatarie... iar daca e angrenat in jocuri cu tati, Teo, alti copii, loc de joaca interesant... nici nu ma mai baga in seama niciunul, pe asta mizez in acomodarea la gradi.

Imaginati-va deci ce tablou sublim cu amandoi lipiti de usa de la WC plangand cu lacrimi adevarate si tipand dupa mine, si TL holbandu-se socat la ei...(asta s-a petrecut in concediu...)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Ada eu din cauza asta nu mai merg noaptea la baie ca ma simte si se trezeste si vine dupa mine

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Si eu pe aici...la noi e zi de bucatareala.
Astazi ..mai bine zis- deseara vine tati nostru din tarile calde

Asa ca in afara de bella si rapitoare il asteptam cu bunatati:
sarmalute, chiftelute, vinete si ciuperci cu maioneza, ciuperci cu cascaval la cuptor, fripturica. Maine dimineata bag si o supa de gaina de tara. Deseara ma duc sa iau si un tort.
Maine sarbatorim 1 an si 5 luni ..si pe 8 martie...si intoarcerea lui tati..vine si socrela..ce mai...petrecere in toata regula

Aaaa..uitasem..curatenie nu mai trebuie sa fac..a facut Radu dimineata..a dat cu mopul..apoi a spalat wc-ul..l-a frecat bine..deci am scapat de o grija

Asa ca va doresc un week-end placut si linistit!!
Multa sanatate bolnaviorilor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Duamna Ada, ma uitam la pozele de la Podul Turcului - pozele din exterior.Pe randul 5 prima poza sunteti cumva dumneavoastra cu spatele?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Cristina mi-ai facut o pofta cu ciupercile cu cascaval la cuptor musai sa imi zici cum le faci si cu ce le servesti.
Si ce papa bun ai facut
Si eu merg maine sa iau un tortulet sau in seara asta sa vad cand ajung ca si noi am facut 1 an jumate.
Ce fain ca a facut Raducu curatenie...eu ma tot rg de Andrei sa strangem jucariile impreuna si nu vrea dar cred ca wc ar vrea si el sa il curete.
Sa ne pui neaparat poze sa te vedem

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am culcat soricelul , ma facut un pic de curatenie si am bagat la cuptor varza a la cluj Comanda de la sotul

Cristina ce bine ca vine tati !!!!! Cred ca abia astepti
Dragut ajutor in casa ai

Ramo ma uit acum in carnetel si iti spun ce retete mai am eu scrise acolo. Daca e ceva care va intereaza sa imi spuneti

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

dya, eu n-am lipsit de langa huni de cand s-au nascut. doar vreo 48 de ore, cand a murit mama. in rest, pana acum 2 luni, nu am lipsit deloc. de vreo 2 luni am inceput sa mai plec, cateva ore pe zi, dar nu zilnic, de vreo 2-3 ori pe saptamana, sa zic.
si daaa, automat m-am gandit la cresa azi. de fapt, numai la cresa ma gandesc de la inceput de februarie, zilnic, obsesiv, cred ca mai rau imi fac singura, cu manuta mea.
hai ca promit sa nu va mai stresez cu asta, macar pana incep cresa, v-am zapacit in ultimile zile, monopolizez forumul..

ada, bine ca hunii nu vorbesc inca, daca i-as auzi asa cum spui de Teo, nush ce m-as face. si hunii se joaca singurei on a daily basis, nu vor neaparat calare pe mine (exceptie fac momentele in care sunt la laptop), totul e in ordine daca sunt pe-acolo, pe-acasa, in peisaj. se descurca ei si daca nu sunt acasa, daca sunt fete cunoscute in jur (tati sau bunicii), dar daca sunt si eu pe langa acestia, tot pe langa mine misuna. daca eu sunt in dormitor, ei sunt acolo cu mine. daca ma mut in sufragerie, si ei dupa mine. daca sunt la bucatarie, tot acolo si ei, isi fac de lucru.
eu nu stiu pe ce sa mizez cand merg la cresa. da' nici nu gandesc prea limpede acum. om vedea.

baby_boy, ma bucur ca vine tati acasa, da' sa stii ca nu te uit cu poza aia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ramo am asa : Bulete de cascaval la cuptor, Ardei gras cu branza si marar , Mancare de linte , Curcan la cuptor, Ostropel de pui , rosii umplute cu ficatei , Bors de perisoare , Supa crema de pui cu crutoane , Supa de rosii cu orez , Bulete de cartofi , Chiftele de dovlecei , Musaca de fidea , Ostropel irlandez cu rasol de vita , Sarmale de curcan in foi de vita , Budinca de clatite .

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput