Bobocei de sept-oct 2008 (265)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

inca ceva, legat de termometre. hunii nu mai suporta sa le bag termometrul in fundic. nush de ce, pur si simplu sunt reticenti asa, deodata. imi e greu si nici nu stiu cat de relevanta e valoarea, cand copilul se tot agita si plange...
deci, ce puteti sa-mi spuneti despre termometrele de ureche, frunte sau de cele cu infrarosu?? sunt ok? ma refer la acuratete... vad ca sunt si destul de piperate ca pret, dar daca valorile indicate sunt reale, nu-mi pasa.

Ada, parca tu ziceai ca le-ai incercat pe toate?? sau ma lasa pe mine memoria...

sar'na!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

musette, merci mult!

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

LA MULTI ANI PENTRU TOATE MAMICILE DE BOBOCEI!!!

imi cer scuze ca nu scriu mai mult,nici nu am citit asa ca nu am ce zice iar la cum ma simt nu am chef deloc de citit...o sa va ajung din urma in trim 2

de David si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

...a venit Andy de la scoala cu surpriza,va rog sa ma iertati,poate sunt nebuna ,da' poza copilului meu e intr-o rama neagra si arata cam asa:

http://family.webshots.com/photo/2896569870104517296RmXamu

Va rog spuneti-mi ca sunt nebuna,da' mie mi se pare sinistra rau

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

...a venit Andy de la scoala cu surpriza,va rog sa ma iertati,poate sunt nebuna ,da' poza copilului meu e intr-o rama neagra si arata cam asa:

http://family.webshots.com/photo/2896569870104517296RmXamu

Va rog spuneti-mi ca sunt nebuna,da' mie mi se pare sinistra rau

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

hai ma laura ca mie imi place...in special de fii-tu,asa-i de chipes!!!ce conteaza rama aia?schimb-o!

de David si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

lumi mersi ...sanatate multa si voua
musette
laura nu te supara dar mie chiar nu mi se pare asa de sinistra....daca nu-ti place rama schimb-o si gata.... e foarte chipes Andy al tau... uite multe pentru tine sa nu mai fii suparata

Mergi la inceput

laura, nici mie nu mi se pare sinistra! Andy e un copil superb! hai nu mai fii suparata!

in alta ordine de idei, , unde gasesc adrenalina?? a fost sotu' pe la vreo 3 farmacii si n-a gasit, ba mai mult i-au spus ca cica nu se gaseste in farmacii... pai atunci unde, pe Marte????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Laura eu ce sa mai zic doar tu stii ca sunt fan Andy mi-e tare drag de el.Mie mi se pare absolut superb in poza
Iar rame din alea simple cu negru chiar am luat si eu acum cateva zile (eu sunt fan poze puse in rame am vreo 25 in casa in doar 2 camere sotu zice ca oriunde se intoarce se vede in poza mai lipseste pe tavan) ca restu care le gasisem erau cu tot felul de ,,inflorituri" erau kitch-oase rau si atunci mai bine ceva simplu poate era mai potrivita rosie sau alta culoare dar nu o fi gasit d-na.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

37.1!!
acum s-a trezit, dormea de la 11.00(!), a atipit in masina, in drum spre casa, l-am adus sus, l-am dezbracat, l-am descaltat si tot nu s-a trezit...

este in schimb un pic deshidratat, pampersul de dimineata, de la ora 07.30, aproape uscat...of

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

inca ceva, legat de termometre. hunii nu mai suporta sa le bag termometrul in fundic. nush de ce, pur si simplu sunt reticenti asa, deodata. imi e greu si nici nu stiu cat de relevanta e valoarea, cand copilul se tot agita si plange...
deci, ce puteti sa-mi spuneti despre termometrele de ureche, frunte sau de cele cu infrarosu?? sunt ok? ma refer la acuratete... vad ca sunt si destul de piperate ca pret, dar daca valorile indicate sunt reale, nu-mi pasa.

Ada, parca tu ziceai ca le-ai incercat pe toate?? sau ma lasa pe mine memoria...

sar'na!

Lumi, nici Matei nu sta sa ii iau temp cu termometru de fundulet asa ca i-am luat un termometru de frunte de la mothercare care are valori intre 37-38; 38-39 etc...adica nu e excat ...a fost in jur de 30lei. Il folosesc cu succes pe asta si imi est ede ajuns...L-am testat si merge ok.
Daca apare temp 38 sau 39 ii iau si altfel temp(fund) eventual ca sa stiu exact, insa p emine m-a ajutat mult.

Multa sanatate tuturor boboceilor, sper sa scapati usor de raceli.

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput