Bobocei de sept-oct 2008 (265)
Raspunsuri - Pagina 17
nikolici spune:
La multi ani dragi mamici!!!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
musettepink spune:
La multi ani mamicilor!!!!
Lumi,Joy,Alina,Laureta,Ada,Ange va pup si va multumesc pt gandurile bune!

Lumi,Alina fac cursuri de Dektop Publishing,pe scurt DTP design. Este procesul de creare si editare (modificare) a unui document cu ajutorul unui computer avānd ca obiectiv final tiparirea lui.Pt asta exista niste programe speciale pe care le invat eu la curs.Imi place foarte mult si cand le termin vreau sa fac si cursurile de Web design.... se cheama ca m-am reprofilat![]()

Ange si Luca are o alunita pe care o arata la toata lumea
Spor la redecorare!

de
Luca
andy_galro spune:
La multi ani mamicilor!!!
Eu sunt racita de nu mai pot respira bine, ma doare capil, ma dor ochii, ma dor toateee
....si cred ca i-am dat si lui Andreias
ca s-a trezit cu muci de dimineata si nu putea respira de infundat ce-i era nasul....
luminita2008 spune:
ziua buna,
ingrosam si noi randul boboceilor bolnavi. am fost de dimineata la dr si diagnosticul este: angina acuta virala. Deocamdata nu se manifesta decat la Edi, care are febra (38 azi de dimineata, 38.5 aseara), e infundat, mucii sunt cumva in gat si abia poate respira. e oarecum la un pas de laringita
.
O sa facem aerosoli (adrenalina, Flixotide si ser), antitermice la 4-6 sau 8 ore, in functie de cum stam cu febra. acum la 12 Edi nu mai avea febra, deci o sa fie la 6-8 ore, cred. plus Prospan pentru tuse, asta le-am dat de ieri deja, Tantum Verde, Ophtamesone, eventual Zyrtec, pentru descongestionare. Augmentinul e si el pe lista, o sa-l cumpar just in case, dar sper sa nu fie nevoie, daca tin febra in frau. de maine ma astept s-o ia si Robi. asadar, incepem cresa cu dreptul. probabil, stand acasa...![]()
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
luminita2008 spune:
ange, bine ai revenit!
amandoi hunii au cate o alunita, miiica-mititica, Robi pe tampla stanga si Edi pe piept in partea dreapta. nu s-au nascut cu ele, asta e clar, insa au fiecare si cate un semn din nastere: Edi unul lunguiet putin mai inchis decat pielea in spatele urechii stangi, si Robi un fel de pata pe spate, maroniu deschis. mica si ea, dar asta creste.
sanatate multa!
bitza
, merci de intrebare, suntem f bine cu DA, aproape a disparut complet, tratament mai avem pana la final de martie, creme diferite, pe perioade diferite, intregul tratament dureaza 2 luni. noi am inceput din februarie.
babymom
babytza
, o fi trecut la programul de vara :)
niko, de cand au aparut bubitele la tine? inainte sa ramai gravi?
si eu cred ca poti face analizele.
andy_g, sanatate multa, si tie si lui Andreias!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
luminita2008 spune:
sa aveti un 8 martie frumos si deosebit!!

Laura, abia astept sa ne spui de surprizele de la Andy!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
musettepink spune:
Off Lumi,imi pare rau.Eu zic ca o sa va treaca repede,aerosolii sunt eficienti.tin pumnii sa nu mai faca febra si sa scapati fara augmentin.
Andygarlo sanatate si voua,sa va treaca repede!
Andy ce dragut ca vedi avea surprize de la Andy
,ce poate sa fie mai frumos....
de
Luca