Bobocei de sept-oct 2008 (265)
Raspunsuri - Pagina 16
angelynna82 spune:
Un 8 martie frumos va dorim si noi, La Multi Ani mamicilor dragi

de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
babytza spune:
Neata mamici 
Cafea calda
pepsi
si ciocolata calda ![]()
La multi ani mamici drage 

Lavinia bine ai revenit 
Angelyna multi pupici 

Spor la treaba si sanatate multa 

Nushulica te rog sa ma ierti , dar abia azi ajung cu pachetul tau 

Are cineva idee de ce baiatul meu da trezirea de cateva zile numai la 6 dimineata ????? 
Babytza si puii
Valentina
David
Nerantula spune:
La Multi Ani, dragi mamici! Sa aveti o primavara minunata!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
9+
fce spune:
Neata!
bitza da, la praxis le-am facut, au fost 600 ron cele 3 paneluri(alergeni alimentari, inhalatori si pediatrici) si vreo 80 ron IgE, IgA, IgM. Noua ne-au iesit multi multi de 0...
nikol 1) felicitari pt bb nou 2) nu vad de ce nu s-ar face analize, ca nu sunt teste din alea cutanate, ci iti recolteaza sange si il amesteca ei cu tot felul de alergeni. Eu in decembrie am avut o faza din asta cu mancarimi ingrozitoare, ma scarpinam pana la sange. N-aveam nicio buba, incepea sa ma manance si dupa ce ma scarpinam bine imi apareau si bubele. Dupa ce am vizitat un prim dermatolog care mi-a zis sa tin regim alimentar o sapt numai cu supa de legume, branza de vaci si mere, m-am dus la un al doilea care m-a dat din cap pana in picioare cu o solutie cu sulf si in 2 zile nu m-a mai mancat nimik. Acum banuiesc ca era de la niste lenjerii de pat pe care le-am dus la spalatorie..
andy.p spune:
LA MULTI ANI DRAGI MAMICI!!!
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
andy.p spune:
De ieri Alexia vorbeste araba
..adica scoate niste cvuvinte formate exclusiv din consoane![]()
Astept sa vina Andy acasa:mi-a spus sa nu fiu pe langa usa cand vine ca are mai multe surprize
Babytza multumim de tratatie
Ange spor la treaba...da'nu azi de ziua mamelor
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)