Bobocei de sept-oct 2008 (265)
Raspunsuri - Pagina 15
anis spune:
HAI sa va povestesc d emoatele mele, cum e cu 3 copii
asa de 8 martie ![]()
Bai nene, cum naiba sa fac, sa le fac mai bine zis sa inteleaga,ia una o jucarie repede si cealalta o vrea, disputa asta e intre Iarina si Ingrid mai mult(cea mijlocie si cea mare ,a dica intre 3 ani si 2l si 4 ani si 7 l
),ca la Iris cedeaza amandoua..ma dispera cu asta..sta cate o jucarie zace de saptamani si cum o gaseste una e balamuc...
Altceva, de Ingrid ce sa mai zic...e dulce ,dar e si de o sinceritate frate... Alataieri am fost la un super dr renumit pediatru,spanac..in fine f ok mi s-a parut.Intru cu plodul pe usa..asta in 5 minute ia devastat cabinetul..i-a stampilat masa cu parafa..cand ajunge sa o consulte,ma interesa treaba cu astmul lor..ce ii zice Ingrid "nu vreau, nu imi place de tine,cred ca esti rau"..m-a dat pe spate...de unde naiba le scoate..
Mai nou jocul lor e ca fac vraji si mai ascund si lucruri, din nefericire nu numai jucarii de ale lor, acum cateva zile, mi-am cautat cheia la masina de am capiat, era doar intr-o "cana magica"...
Iris e cu cataratul..cum prinde ceva de urcat , sus e pe el..si isi cara scaunelul peste tot..asa ca in permanenta toti membrii echipei de ingrijit copii suntem atenti sa nu lasam obiecte contondente pe mese...
Dar stiti ceva ,sunt foarte fericita si ma gandesc cu tristete ca trece timpul si momentele astea vor fi doar amintiri 
Sa va mai zic?? ![]()
Pupici
anamona spune:
eu m-am tavalit pe jos de ras, ma doare burta de nu mai pot.....
ia cititi aici, pe departe cel mai meserioas topic de pana acum!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149384&whichpage=1
Nocom spune:
Buna seara
muuh da, asta are Matei, la Daria nu am inca confirmarea, trebuie sa facem eco. Multumesc pentru detalii. Stiu ca se poate trai ff bine cu ea, insa sigur ca imi pare rau ca totusi exista ceva in neregula la copilasii mei... ![]()
Nerantula spune:
Uof, Nocom, am citit si n-am apucat sa-ti trimit o imbratisare
, imi pare rau pentru framantarile de acum, sper din toata inima sa nu fie ceva serios si sa uitati ca exista sau sa nu existe nici o problema cu Dariuta!
M-a impresionat foarte, foarte mult cum s-a pregatit Matei de ziua Mamei, am plans pe rupte, de data asta de incantare
... printre alte multe plansete la ordinea zilei lately ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
9+
Nocom spune:
Nerantula
Da, a fost ceva minunat!!! Eu inca plang de emotie de cate ori imi aduc aminte... Este MINUNAT sa fi mama!!!!!
nikolici spune:
Dna Nocom

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
angelynna82 spune:
am revenit si eu ![]()
Multam pt raspunsuri referitoare la alunite
, a Crinei este mica si plana, chiar daca nu ma uitam atent nu o vedeam, ma ingrijoreaza altceva...eu am pe spate o aluna mare si nu este plana, unoeri ma deranjeaza din cauza sutienului...nu as vrea sa aibe Crina ... dar ...
Babymom bine ai revenit 
Anis
imi place cum povestesti 
Felicic super tare faza cu Vlad 

, e pe tehnica baiatul![]()
Nerantula
si suntem alaturi de tine, sper sa fie bine in continuare 
Lala tare frumoase fetele tale 

de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica