Bobocei de sept-oct 2008 (265)
Raspunsuri - Pagina 14
nikolici spune:
babymom

m-am tavalit de ras!!!
Bine ai revenit Lavinia, esti bine???
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
babymom75 spune:
si acum in registru mai serios...
Bine v-am regasit!!! Mi-a fost dor de voi!
Iata ca mi-am facut si eu putin timp sa vad cum mai e bobocimea. In primul si in primul rand, vreau sa felicit cele doua noi mamici de bebici: Nikolici si Abe! Sa aveti sarcina usoara si copii sanatosi! Ma bucur mult pt. voi!
babymom75 spune:
Nikolici, sunt bine, rupta de oboseala, dar bine!
Ma duc sa-l depun pe Dragosel in pat, ca tocmai a adormit, si (incerc sa) revin, daca nu adorm cu el in brate pe drum
.
bitza2008 spune:
Buna seara!
Lumi
Asa mi-a si zis...dam corticosteroizi pentru ca doar asa impiedicam eczema sa se extinda!Mi-a zis ca nu e bine a se abuza de el si cel putin produsele de acum cu cortizon se absorb rapid in piele,nu afecteaza pielea sanatoasa,ajunge f putin in sange si se elimina rapid din organism.
Ii dau cu Advantan 7-10 zile,Symphoral si Romergan 3 sapt-o luna.Voi cum mai sunteti cu DA? Ati terminat tratamentul?
Fce noi tot la ea am fost.
Banuiesc ca ati facut la Praxis analizele...pot sa intreb cat costa? Poate ne vedem pe la cabinet la dr.De cortizon mi-a vorbit vreo 10 minute,cred,cum e asa o mare inventie si cum salveaza vieti.
Angelynna spor la treaba! Sper sa scape repede printesa de muci si tu de dureri de spate! Lucas are deja 3 alunite.
nikolici spune:
Fete ca v-am auzit vorbind de dermatolog sau alergolog, eu am programare sapt asta la unul pt mine personal, am o pb si nu depistez cauza.Analize super ok insa pb mea persista, imi ies bube si ma scarpin de-mi fac rani.:(
As avea o intrebare, stiti cumva daca aceste teste alergologice se fac la gravide care mai si alapteaza?![]()
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelynna82 Crina are o alunita pe piciorul drept la glezna, vreun bobocel are alunite? ![]() |
Radu nu are. Teo are doua, una pe picior si una pe umar. Nu pot sa zic daca s-a nascut asa sau au aparut, dar le are si ta-su. Cand s-a nascut nici prin cap nu mi-a trecut sa-l caut de alunite...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
Lavinia,
ce dor mi-era de tine! Ce faceti?
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
nikolici spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gaia.nevia
Radu nu are. Teo are doua, una pe picior si una pe umar. Nu pot sa zic daca s-a nascut asa sau au aparut, dar le are si ta-su. Cand s-a nascut nici prin cap nu mi-a trecut sa-l caut de alunite... ![]() Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Eu o tot caut de cand am nascut-o si nimic nene nici un semn
Nerantula spune:
Babymom, de cand te astept!
Am o intrebare: mi-a iesit la analize ureaplasma pozitiv, ma intereseaza daca ai intalnit/auzit vreun bebelus cu probleme de pe urma acestei infectii a mamei in sarcina? Stiu ca principala problema poate fi avortul spontan sau nasterea prematura, dar in cazul un care trecem de acestea, asupra copilului ce fel de consecinte pot fi? Multumesc frumos! 
Ange, Gruia are o alunita pe picior, intre genunchi si glezna, a aparut prima oara la 5 luni si s-a tot marit, acum e cat o boaba de piper (in suprafata, ca e plana) De vreo cateva saptamani i-a aparut una si in frunte, deasupra unui ochisor ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
9+