Bobocei de sept-oct 2008 (265)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

cucu,
am revenit si noi la baza noastra de acasa, avem un cucui elvetian, o intalnire cu peretele zimtat.
Ieri am uitat si eu carutul la avion la escala si mi-am dat seama imediat dupa ce m-am urcat in busul ce transporta pasagerii catre terminal, asta e ningea ca naiba si am uitat, dar la 8.30 m-am trezit cu el la usa adus de cineva de la obiecte pierdute.Din pacate mi-am pierdut si esarfa mea colorata si norocoasa, mai rau imi parea de ea decat de carut.
In rest suntem bine si incercam sa ne reobisnuim cu viata de acasa.
Va pupam!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Intru si eu putin ca noi suntem tot singuri azi vine tati...
Am gatit pana acum ficatei de curcan cu spanac si snitele din piept de curcan cu piure de cartofi.Mai fac un gratar de porc cu ciupercute si sos de usturoi asta pt tati ca e fan.Am cumparat si un tortulet cu fructe pt 8 martie si ca a facut Andrei 1 an jumate si ii asteptam si pe nasi pe la noi.
Cristina ce a zis tati a fost incantat de noul look???
Nikolici bine ati revenit.
Claudinna multumesc de reteta.Multa sanatate mamei tale si sa nu faca Razva varicela.
Babytza sper sa te simti mai bine azi.Multumim de retete.
Lala ne-a fost dor de tine.
Miruna si Andrei plange daca ies din camera seara cand se culca si oricum vine dupa mine.Eu nu il pot lasa sa planga mai mult de 10 secunde oricum nu pot face nimic daca il aud ca se chinuie.Eu stau cu el pana adoarme si noaptea daca cumva plange sunt mereu langa el deoarece dormimi impreuna.Si cand ma gandesc ca inainte sa il am pe el nu eram de acord cu dormitul cu copilu dar acum asta e.O sa incerc sa il obisnuiesc singur cand va fi mai mare si va fi pregatit pana atunci doarme cu mine si pot spuna ca imi face placere.Chiar vroiam sa te intreb ce parere ai despre dormitul cu copilu si la ce varsta e ok sa fie lasat sa doarma singur???
Laura scuze nu eram la calculator si nu am vazut mesajul tau.
Va uram o duminica minunata.La noi e soare dar cu dinti sunt doar 2 grade.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

am trimis si eu niste invitatii la ultimul album cu poze pe emailurile comune.

ultimele fotografii sunt facute astazi in padure! a fost nemaipomenit, soare printre crengile copacilor, o multime de viorele iesite firav printre frunze uscate si stratul de zapada :)

enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

pentru maine pentru toate mamicile!

Azi a fost baba mea. Superb afara, dar am tras un frig de cosmar in parc, cred ca a fost cea mai nasoala iesire intr-un parc pe care mi-o amintesc. Am tremurat tot timpul, baietii au plans ca vroiau la niste leagane aglomerate si noi nu i-am lasat... Radu s-a tavalit in noroi s-a facut ca un porc si nu merge decat in directia dorita de el, nu il poti duce de ici-colo deci plimbare cu el este exclus.
L-am injurat bine de tot pe TL ca duce copiii langa leagane si dupa aia nu-i lasa sa intre... ce mai, mi-am facut niste draci ca ma mir ca nu mi-a pocnit ceva prin mine.
Radu urla de mama focului si una n-are ce face si striga la el, haoleu ce gura ai, mai tare poti?! HAi, mai taci!!!
Si atunci i-am dat drumul ca il tineam de "epoletii" gecii, s-a trantit in cur si a inceput MULT mai tare.
Asa ca i-am strigat si eu mandra, DA, POATE SI MAI TARE!!!!
Daca ati zarit azi prin herastrau un copil foarte mic dar foarte negru de noroi, pana la ochi, si care urla f tare, era Radu.

Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

bitza, te pup cu drag, ma bucur ca ai primit in sfarsit niste explicatii! e bine sa faceti si analizele, sa stiti clar cum e. acuma, eu nush ce sa zic de cortizon, n-as spune chiar ca e bine sa ungi copilul cu cortizon si punct, as spune ca uneori cortizonul este solutia optima.

anamona, merci de link, asa mai vedem si noi cum a crescut Alex!
pozele sunt superbe, ca de obicei!

niko, bun venit acasa!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

bitza daca nu e confidential, la cine ai fost? noia am incercat pe dna dr rugina, tot asa mi-a recomandat sa-i fac toate panelurile de alergeni si toate ige/urile dar n-am mai ajuns inapoi cu rezultatele la ea, vrau sa ma duc sapt viitoare...nu m-am mai mobilizat sa ma duc pt ca m/a enervat faptul ca au iesit toti cei 60 de alergeni 0, cu 2 mici exceptii de 0,26...eram curioasa ce explicatie ai primit cu cortizonul, adik de ce e bine sa dam copiii cu el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Hello,

Am disparut motivat daca pot spune asa ...ne-am apucat de redecorare, gresie, parchetm usa si alte cele...am muncit in ultimele zile incontinuu

Nocom multa sanatate si speram sa nu fie nimic grav

Musette multa sanatate

Nikolici bine ati venit acasa

Ada sper a v-ati distrat in concediu

Clau multa sanatate mamei tale, nu am apucat sa citesc din urma, sper sa nu fie nimic grav

Babytza cum te mai simti?

XorFelici, multa sanatate si
fericire

Felicitari Abe pentru sarcina , bebe sanatos, sarcina usoara

de citit din urma nici gand sa recuperez...mai mult ca sigur am uitat cateceva

Noi suntem bine, Crina mai are putin muci dar sunt pe trecute, ne tratam cu homeopate ... mai nasol e ca sunt eu racita si oloaga de mijloc

Crina are o alunita pe piciorul drept la glezna, vreun
bobocel are alunite?

Noutati: se urca, se da jos din pat, zice baba, caca, papa,
maie papa, se uita la desene cu mare interes...as mai avea ceva
de adaugat dar mi-s varza acum

Va pupam cu mare drag fara exceptie, mi-a fost dor de voi, multa putere mamicilor cu bobocei bolnavi, multa sanatate va dorim

sper sa mai intru pe seara

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

tot cautand cartice pt copii am dat peste situl asta /www.pro-edu.ro...mi s-a parut fain ca are cartile pe sectiuni, grupate cele pt gradinita..poate va intereseaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

dya daca as avea timp ti-as arata ce scriam despre dormitul cu copii pe aici pe DC inainte sa il am pe Alexei. Intre timp mi-am schimbat radical parerea. Eu zic asa: pentru noi functioneaza perfect dormitul cu copii, ne place, ne simtim bine cu totii si loc pentru avem in restul casei, nu ne mai cramponam de dormitor. DAR eu zic ca asta este un lucru care merge atata timp cat toti cei implicati se simt bine. Este perfect normal ca un parinte sa vrea sa doarma cu partenerul si nu cu copilul dar cred ca trebuie gasita calea de mijloc care sa nu il faca pe nici unul dintre cei doi sa sufere, un fel de intarcare treptata, daca vrei, nu folosirea metodei cu lasat sa planga. Cat despre varsta, cat vor ei sa dormim impreuna dupa cum il vad insa pe Alexei cred ca in jur de 6 ani, cel mai tarziu, ne va da afara din pat/camera lui. Deja se duce singur la culcare, nu mai trebuie sa ii spunem noi asa ca na e pe drumul cel bun. Alexei a dormit singur in camera/pat pana la 1.5 ani apoi a venit peste noi. Dimitri a dormit, din motive de siguranta de la inceput cu mine si nu imi pare rau, regret doar ca nu l-am lluat si pe Alexei cu mine pentru ca asa poate ca il puteam alapta si pe el cu mai mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Comunicat OMS

Potrivit expertilor OMS, în viitorul apropiat lumea va fi cuprinsa de o pandemie de guturai elefantin african, de diaree si gonoreea furnico-ariciasca din Rusia. Deosebit de ingrijoratoare pentru epidemiologi este amenintarea proliferarii tulpinilor australiene de schizofrenie a ornitorincului si de hemoroizi “mama Kangaroo”.

Dar oamenii de stiinta cred ca virusul cel mai periculos este cel al impotentei caprine, care, desi nu e o boala mortala, în mod fatal ameninta omenirea cu disparitia.

Ca urmare a gripei aviare, ne vom confrunta cu boli cumplite, cum ar fi pojarul gândacului de bucatarie, guturaiul pisicesc, scolioza caninâ si diareea cetaceica. Amenintarea sifilisului de popândau este mai puternica ca niciodata.

Oamenii de stiinta cerceteaza în acest moment care sunt necazurile
pe care ni le poate aduce vulpea polara.

Mergi la inceput