Bobocei de sept-oct 2008 (265)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi imi pare tare rau ca hunii cunt bolnaviori.
Acum am vazut ca ai scris ca nu mai are febra.Ce bine!!!Incearca sa il hidratezi bine ca daca pampersu e aproape uscat inseamna ca mai are nevoei de lichide.Da-le ceai , sucuri, orice.
Eu de exemplu in ultimul timp ii dau lui Andrei sirop de catina de la Plafar ii pun in apa si ii place tare mult ma gandesc ca e si asta o solutie daca nu beau lichide ca nu le plac.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

laura ia du-te si cumpara tu o rama argintie sau orice alta culoare ti-ar placea si arunc-o pe asta caci sunt convinsa ca nu scapi de idee asa usor.Hai hai, tu in loc sa te emotionezi de cadou ti-a ramas ochiul la rama.
Andy este minunat in poza dar mai ales cred in realitate, un baietel tare reusit!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinush spune:

Salutare!

La multi ani, mamici de bobocei!

Mergi la inceput

Nikolici, abe...felicitari pentru bebe mic! Sa fie totul bine, sa fiti sanatosi, sa va bucurati de nazbatiile lor

Mergi la inceput

Anamona, suuuuper subiect ne-ai trimis spre citire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

alexa, dya, multumesc!

dya, hunii beau cu mare placere suc de portocale/mandarine, si vad ca nici nu se irita la fundulet, deci le dau la greu. acum chiar ajuta...
in rest, lapte si apa, lapte doar noaptea, apa putina, trag eu de ei cat pot.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lumi eu am unul de la Terraillon si sunt foarte multumita de el. Arata cu precizie temperatura si dureaza cateva secunde. Pe frunte sau in ureche. David il ia singurel si il pune pe frunte.
Sanatate multa

Laura ia cumpara mami tu o alta rama si ai rezolvat problema, daca asta nu iti place Puiul arata tare bine in poza

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Laura nu mi se pare sinistra rama dar vb fetelor daca nu-ti place schimb-o.F frumusel Andy

Lumi adrenalina eu am cumparat de la farmacia sensiblu din cadrul medlife-ului grivita.Acolo mi-a zis dr noastra ca gasesc si am gasit.In alte farmacii stiu de la o pritena ca nu se prea gasesc.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lumi, multa sanatate hunisorilor!

Eu, da, eu am in dotare toate felurile de termometre. Din pacate, in afara de cel tip suzeta de la mothercare, niciunul nu e exact... asa ca am ramas pe metoda rectala, cat or mai accepta copiii.
Suzeta nu a vrut R deloc s-o bage in gura, iar la Teo s-a depasit momentul....
Cel de ureche/frunte de la Petit Traillon e varza, daca compari datele cu rectal. Cel de frunte de care zice AlexaM, ca o banda, nu e accurate, dar macar iti da o idee daca febra este peste 39 (= novocalmin) sau sub (=antitermice obisnuite).
Nici banda nu am reusit s-o tin pe fruntea lui Radu, asta asa ca info colaterala sa intelegeti ce cupil agitat am.
In plus, exista febra cu frisoane si maini & frunte rece...!!!

Laura, baietul tau e un frumos!!! Decupeaza-l din poza si pune-l frumos in album daca nu-ti place rama si designul...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Buna ziua dragi mamici! LA MULTI ANI! Sa fiti iubite, fericite , alaturi de cei dragi! Fie ca toate zilele acestui an sa va fie pline de soare!!!!

Mergi la inceput