Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (148)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Mai, sunt eu toanta? Cum adaugi prieteni???

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Desiree, habar n-am, hai ca butonez si eu un pic.
Eva are muci, am bagat nurofen + oscilo :( N-are multi, de fapt doar cand doarme (azi dimineata s-a smiorcait si la pranz - pare ca ii vin in gat). De curs nu curg, deci... Mi se pare mie ca a si tusit de vreo 2-3 ori (sec) Sa vad cum decurge noaptea asta si sun la hot line.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Edit: Desiree, nu stiu scumpa cum se adauga prieteni.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

ylari, desi e un buton pe bara sus...ala cu + si 2 omuleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

La salate puteti adauga

ardei gogosar rosu, porocala, rosie, castravete, salata verde,ulei de masline,otet balsamic si sare.
Servita cu paine prajita

sunt faine vilele...mi-a crescut speranta!

ylari spor la gasit gradi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

ylari, desi e un buton pe bara sus...ala cu + si 2 omuleti

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

O si o urare si apoi dispar sa caut soare!

Va doresc un 8 Martie cat mai frumos .Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni...Sa aveti ziua plina de flori, bucurie si dragoste! Nu uitati : suntem cele mai norocoase, suntem MAME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

La multi ani, mamici dragi si frumoase, sa aveti o primavara minunata, copii sanatosi si soti iubitori. Va imbratisez cu drag.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

La multi ani, mamici dragi si frumoase, sa aveti o primavara minunata, copii sanatosi si soti iubitori. Va imbratisez cu drag.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 35+

la toate mamicile si fetitzele de aici

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

LA MULTI ANI MAMICI BUNE, IUBITOARE SI FRUMOASE!!!!

SA AVETI VIATA CA O PRIMAVARA INSORITA!!!

ALI, mami de Vlady si 25+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mamicilor, la multi ani, sa aveti o zi superba si o primavara minunata!

Sa va ofer o cu multa cafea

Noapte 3 - o trezire cu scandal, urlat, calmat cu greu si alte multe treziri cu calmare "la pat"
Simona si Robert o sa schimbe sanul cu contacul fizic - il calmeaza sa se urce pe mine si sa doarma asa, sa puna capul la gatul meu, apoi migreaza pe o perna.

Ylari muci? Sanatate! Si eu am morcovel de la joaca la Ikea, nu stiu daca am mai povestit, va dati seama ce varza sunt eu acum, dar sambata am fost la Ikea si Robert s-a jucat la foisorul ala mic din Ikea, cu vreo 10-12 copii mici!! Asa multi erau in asa putini metri patrati!! A fost cam ciudat sa-l las, dar era innebunit, topaia, radea... fericire. Dar la un moment dat am auzit pe unul tusind foarte urat si productiv asa, l-am luat si am plecat, dar cine stie daca si-a furat-o?!?! Eu oricum ii dau oscilo o data pe saptamana, paote ajuta.

Adriana voi sunteti intarcate???

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

La Multi Ani Dragelor! Sa fiti Sanatoase, Fericite si Iubite!

Pai io nu mai pun nici o reteta ca nici prin cap nu imi trece sa gatesc conform acelor reguli.Plus ca le-am citit deja in alte carti de al alti autori. Pot sa intreb si eu ce are la bibliografie cartea respectiva ca e foarte, foarte copiutza. Ma rog...De cat sa ma intorc "la felul cum traiau strabunii nostri" si sa am speranta de viata 40-45 de ani, prefer sa traiesc asa cum traiesc si sa am speranta de viata 70-80, mai mult zau ca nu vreau.

Noi ieri, desi era un frig din ala adevarat si un vant de Marea Nordului, am sapat doua straturi din gradina si ne-am pus ceapa alba, rosie si usturoiul. Sper ca pana la pasti sa am oaresce cozi pentru dorb (cate reguli incalca drobul? ). Rozmarinul e genial ca nu moare peste iarna, cimbrisorul la fel. Am sperante mari ca va iesi si rucola, poate si leusteanul, mai trebuie sa punem busuiocul dar pentru ala trebuie sa fie mai caldut la fel si pentru ridichi (asa ca din astea nu o sa avem de pasti din productia proprie), patrunjelul si morcovii si sa ne apucam sa punem in rasadnita rosiile, vinetele si mai vedem noi ce. Anul asta o sa incerc sa pun daliile printre starturile de zarzavaturi...sa vedem ce o iesi. Daca tine vremea pana pe 21 martie poate avem toate straturile de la zarzavaturile de primavara si de la florile de primavara gata. In orice caz experienta a fost geniala pentru Lorelei. I-am cumparat si ei o sapa mai mica si si-a facut si ea de lucru prin pamant. Cand puneam arpagicul nu razbeam la viteza cu care ne dadea Lorelei bulbii. Mai pica pe straturi, radea de mama focului, ca deh, era moale se ridica si continua procesul. E genial sa vezi ce mult ii place. Doua ceasuri am gradinarit cu ea cu tot si nu s-a plictisit deloc.

O zi superba va doresc dragelor,

Esme

Mergi la inceput