Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
Reallaura spune:
Neta scumpele
Dimineata l-am pus la oala cum s-a sculat, a facut pipi. Acum e fara pampers si ii repet din sfert in sfert de ora sa nu faca pe el. Ieri tot asa, apreciez eu cumva cat a baut si-l mai duc din cand in cand, face.
Lorich cum a fost noaptea?? mai bine??
Ylarisucces cu gradi! care e pretul, daca poti sa spui? Eu ma tot intreb ce voi face cu ei..
Lumi eu ii dau seara paste cu branza, budinca cu branza dulce, iaurt cu cereale, mancare daca a mancat doar un fel, rosii cu branza, un sandwich.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
33+
Ilinca Sabina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Reallaura spune:
M-a grabit Bogdan sa ies de la calc, am si uitat sa laud fetitzele scumpe: okioasa Victoria de Desiree si smechera zgubi de Andreeap mama cum arata in costum de ski!!
33+
Ilinca Sabina
Reallaura spune:
Am intrat in 34 s si nu am facut mai nimic: nu am luat dulapior, nu am spalat patutul, nu am spalat hainele fetei si nici nu le-am aranjat Neaparat sa ma apuc de treaba.
In alta ordine de idei, ieri am mancat la sunculita cu paine si ceapa!! Macar la asta sa fie buna vremea asta friguroasa! Nu stiu daca e sanatos, dar i-a placut fetii, sa vedeti ce sarea de colo colo
33+
Ilinca Sabina
cleo78 spune:
lorich, nu am gasit cartea lui Mincinovschi in Cora
Mai insist, si o caut.
Ce ciorba recomandati? ca de vacutza cu legume, pui cu legume, perisoare de pui cu legume - am tot facut.... supa cu galushti nu e cusher.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adriana_78/Adriana_78.jpg)
Adriana_78 spune:
Cleo, pai n-ai gasit-o daca te uiti dupa Minicinovschi - ma amuza teribil cum l-ai botezat pe Mencinicopschi
Am vazut si eu fetitele Andreeip - ce bine seamana Mariuca cu mami
Si ca tot am vazut poze de la Ferma Animalelor ne bate gandul sa mergem si noi azi, ca tot straluceste soarele
Simona, ma bucur ca ati reusit cu casa. macar aveti spatiu.
Tu ai carnet? cred ca ti-ar prinde bine, e mult mai usor cu copiii sa-i sui in masina si sa-i duci in pct. x sau y, decat sa astepti la autobuze
Ylari, 2 gardi sunt cam putin - parerea mea e ca ar trebui sa vedeti mai multe pana va hotarati la una, ca apoi e mai greu sa o mutati.
Mie mi se pare nasol la prima ca nu ofera ei micul dejun - nu e un capat de tara, insa zici ca nici WC nu era calumea.
Iar la a doua cu scarile alea, iar e aiurea.
Aveau curte, loc de joaca afara unde sa iasa cu copiii? Si asta e imp., acum ca vine timp. frumos
Lumi, noi seara mancam melcisori cu branza, iaurt, orez cu lapte
cleo78 spune:
am fo afara sa iau o branza sa fac o placinta (nu e cf regulilor Menciniposchi, dar nu se poa, tre sa sar calul, cu ceva dulce..). Deci o fi soare, dar e 0 gr, ca a ingehtzat. Dar noi asha o sa iesim din casa
fetelor, ce as ma fac cu pisica asta. Nu vrea samanance EXACT cand ii zice Mara sa se duca. Si sta mara, si ii arata cu degetul: UUY UUY (e Lucy pronuntzat fara consoane :D ) papaaa! Si ii repeta! Si apoi vine la noi Mara, si bombane, si noi comentam: Lucy nani, nu vrea sa pape
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Neata! (la pranz)
Laura noaptea a fost cam la fel de proasta! In schimb, eu..mai obosita de la precedenta am putut sa dorm un pic. Interesant e ca Robert nu se lasa consolat de tati, deci chiar daca nu-i dau tzizti, tot cu mine se consoleaza, deci nu-i face mai rau ca ma are totusi, se linisteste mai usor. Dar e de rasul curcilor, dorm in fund cu el pe mine pe piept (ceea ce are si o latura delicioasa), dorm cu el intre picioare, pe cap... tot inainte!
Laura, salata de linte o fac dupa reteta socrelei-linte fiarta, ulei masline, sare (piper nu, ca a papat si Robert) zeama lamaie si ceapa (rosie) taiata fin. Eu am mai adaugat ca nota personala castraveciori murati feliati fin si porumb, a papt Robert ca o gainusa:ciup, ciup, ciup.
Am vazut fete frumoase, Sara si Victoria
Cleo cumpar-o din Carrefour! Dar nu-l cauta pe Minci, ca nu-l gasesti, Adriana ce-am ras de gluma ta!!!
Simo sa o stapaniti sanatosi, super bine ati luat-o!!!
Pup, azi meniu: pui (marinat de aseara in sos soia+zeama porto (dupa capul meu) la gril+dovlei si ciupercute tot la gril.
Si multumim de salate!! Salvat link!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Lorich din pacate n-am cum sa mai vad altele ptr ca astea sunt singurele din zona unde lucreaza Iuby. El o va duce, el o va lua ptr eu nu voi avea cum. Din pacate. Merci de sfat, oricum! Ambele au curticica cu jucarii, casute de plastic, mocheta de curte, etc...
Am fost la targul imobiliar, ne-am intors plini de... pliante pe care urmeaza sa le studiem.
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Adriana, da am carnet si masina. Am raportat la statiile de autobuz ca sa va dau o idee cit e de mers de la "civilizatie" la casute.Nu stiu dc ati plecat la Ferma ANimalelor...e soare, dar f frig, sa va imbacati bine.
Lorich, Mati dupa ce l-am intarcat a inlocuit tzitzi cu strinsul in brate si jucatul cu lobul urechii mele Asa adoarme. Si cind ma prinde ca-l iau in brate ma controleaza la tzitzi...E inca fermecat de ele. Hmmm Sper sa treaca repede intarcatul, da rnu te baza ca va uita imediat..mai ales ca e mai maricel acum
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Mai, sunt eu toanta? Cum adaugi prieteni???
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!