Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 20
Adriana_78 spune:
Esme, multumim de aprecieri! Esti draguta!
Chiar m.ai facut sa zambesc, ce frumos le-ai admirat/laudat pe rand pe toate mamicile
Si eu sunt tr. gard verde, cred ca e tare frumos la voi acolo.
Belleane, e bine ca ramaneti in zona. Aveti la vara unde alerga
Fetelor dornice de bricolaj exista un magazin casaretro.ro, are multe chestii dragute.
Adriana
Lorich spune:
Of, mi beblina exact asa speram si eu, hai ca nu-i pun, poate face... e groaznica constipatia asta! va doresc sa va treaca repede, sa gasiti solutia, poate s-o treci pe un laxativ, asa cu face Desiree cu Victoria.
Faza descrisa de Belleane cu muscata am mai auzit-o si m-am crucit atunci, alea mamici experientate imi ziceau ca da rezultate 100%... habar n-am, urasc sa-i bag lucruri in fund, uff... ma bate gandul sa investesc intr-un termometru de ala de frunte.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
Doloress spune:
Mi_bebelina
te inteleg tare bine! Si noi am avut problema asta cat n-a mancat, ieri a facut prima data moale dupa muuulta vreme. Alaltaieri a plans pur si simplu si a facut cu firisoare de sange deci s-a fisurat acolo!
Nici nu se mai aseza saracul in ultima vreme, cum dadea sa se aseze facea KK, si punea mana la fundulet. In plus avea o burta mare si tare ca un somalez. Din cauza asta nu mai face nici la gradi la olita. Si al meu a baut mult lapte in ultima vreme, plus nemancat mai nimic...
I-am bagat vreo saptamana supozitor, cum trecea o zi-doua fara kk, insa scrie pe cutie ca e o solutie temporara si sa nu depasim o saptamana asa ca nu i-am mai bagat.
Eram gata sa sun la doctor, insa ieri a mancat in sfarsit cum trebuie si a facut aseara de doua ori si moale, i s-a retras burtica, il vad ca e vesel, linistit, sper sa scapam.
I-am facut pizza fara blat, am bagat acolo legume la greu maruntite sa nu le dea de gust, fructele i le pun in muffins si tot asa, sper sa-l pacalesc sa manance in continuare. Ca uite am incercat in mancare, am incercat si crude, sa vedeti cum e la mine in casa, peste tot boluri cu fructe, boluri cu legume taiate, o mie si o suta de feluri de mancaruri prin frigider, doar doar il imbii cu ceva.
Speram insa sa fie OK si sa pape cu cum trebuie de-acum. Noroc ca muncesc de-acasa si am timp sa ma "distrez" in fiecare zi cu tot felul de retete.
cleo78 spune:
uof, nu vreti si din kakaciala marei? ![]()
si eu sunt de parere, daca trece 1 zi, puneti supozitor.. mai bine decat sa se chinuie inca 1 zi....
de la gradinitza,au zis ca fifi are rosu in gat si e cu tratament. Uof. Ma duc acasa, sa vad ce i-a scris pe reteta, daca mi se pare aiurea ma duc cu ea si la urgentza...
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Doloress spune:
Ce-mi place discutia de azi, amintirile din copilarie! Esme foarte bine ca n-ai sters mesajul am retrait amintiri tare frumoase!
Eu n-am avut bunici la tara, insa am avut pe nasii lui taica-meu de botez si cum sora-mea a fost descoperita la 7 ani cu colesterol foarte mare, i-au zis medicii ca singura speranta e transplantul de ficat care nu se facea in Romania pe vremea aia sau vacantele la munte. Asa ca ai mei ne duceau acolo la inceputul verii si ne mai luau in septembrie, cand incepea scoala.
Cele mai frumoase amintiri le am de-acolo, stiu ca asa cum zicea Simonix copilaria e minunata oriunde ai trai-o, ca numai atunci ai capacitatea aia fenomenala, de a transforma orice experienta intr-o joaca si intr-o aventura, insa pot zice ca momentele petrecute la fan, cutreierand prin paduri, avand grija de animale au fost momente cu adevarat sublime, cand eram cea mai fericita. Aveam libertate absoluta, muntii in spatele casei erau ai mei in lung si-n lat, o gramada de copii si prieteni, atatea garduri de sarit, atatia copaci de escaladat... Intr-adevar imi pare rau de ai mei copii ca n-o sa cunoasca libertatea aia fara limite.
O sa aiba alte jocuri, o sa-i inscriu in tabere de cercetasi, aici sunt tabere de astronomie, de fotbal, de hockey, de ce vrei si ce nu vrei, ca pe timpul verii ce poti face cu ei, nu avem vacante cat au ei. Dar va fi totul organizat, totul inregimentat, cum imi place mie sa zic. Si e asa de important sa-i lasi si libertatea de a alege ce sa faca si unde sa mearga! Insa cum poti face asta in lumea asta nebuna in care traim.
Eu cu al meu sot visam insa cu ochii deschisi la o casuta la tara, poate cand iesim la pensie. 
Doloress spune:
Cleo multa sanatate Marei!
Ca si tutror copilasilor bolnaviori!
pupici sa se faca bine repede!
Lilly79 spune:
Am revenit din Madrid.
Concluzia: a fost greu anul trecut in septembrie, dar acum a fost si mai greu.Julia vroia pe jos, dar nu mergea de mana, se intorcea inapoi, o lua dupa catei, copii, dar mai luam pauze si-o lasam jos din marsupiu sau carucior si-o lasam sa-si faca de cap pe unde vroia ea, a avut si-o zi intreaga numai pt ea in care-am fost la zoo, asa ca pe ansamblu a fost multumita
.Cred ca in mai nu vom merge in Croatia cum aveam de gand ci vom cauta ceva mai aproape (in Romania sau Ungaria).
Poze inca nu am pus pe net, dupa ce le voi pune va dau un link.
Ca de obicei dupa concediu am stare depresiva, iar vremea asta urata imi adanceste depresia.Ma gandesc cu groaza ca imediat incepem si noi gradinita, adun informatii despre ce i-as putea da Juliei la micul dejun (am vazut ca ati scris cate ceva).
Ma duc la treaba ca mai am de spalat haine, strans prin casa, etc.
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
Doloress spune:
Lily bine ai revenit! Asteptam pozicile!
Si eu cand am mers cu Patrick la un an jumate o saptamana la sora-mea m-a terminat cu totul. Imi aduceam aminte ce frumos m-am plimbat cu el doua luni prin Romania, Germania, cand avea un an, statea cuminte in carucior, in brate, chiar pe avion, 8 ore a dormit si a supt. 6 luni mai tarziu, doua ore in avion au fost de cosmar. Asa e cand incep sa mearga, e greu.
Ai mei vin si stau o luna, Gabi o sa-i duca in Toronto, la Niagara, eu raman cu el acasa. Mi se pare ca o sa-l chinuim mai mult 7 ore in masina, pe-acolo sunt sigura ca nu o sa inteleaga mai nimic, o sa alerge in toate directiile, asa ca noi stam cumintei acasa, o sa avem timp toata viata sa ne plimbam cu el, cand efectiv va aprecia. O sa-l luam numai prin imprejurimi pe-aici, in excursii de cate o ora, doua in masina, mai mult nu.
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Of, mi beblina exact asa speram si eu, hai ca nu-i pun, poate face... e groaznica constipatia asta! va doresc sa va treaca repede, sa gasiti solutia, poate s-o treci pe un laxativ, asa cu face Desiree cu Victoria. Faza descrisa de Belleane cu muscata am mai auzit-o si m-am crucit atunci, alea mamici experientate imi ziceau ca da rezultate 100%... habar n-am, urasc sa-i bag lucruri in fund, uff... ma bate gandul sa investesc intr-un termometru de ala de frunte. Lori, mami de Robert din 9.06.2008 Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga) |
Crede-ma ca si la noi a fost ultima solutie, dupa borcane de prune papate pana le-a refuzat, dupa sticlutze de suc de prune baute tot asa, pana la refuz... asta e, mergem inainte cu laxative.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Reallaura spune:
Lily bine ai revenit, ii imaginez ca a fost greu cu Julia, dar ce bine ca ati schimbat aerul nitel...EU nici nu fac distinctia de varsta, cu Mirci a fost dificil si cand am iesit la 2 luni si la 1 an... Cred ca pana se fac de 4-5 anisori, asta e. asteptam sa pui poze!
Belleane wow, parcul Circului aproape si nu schimbati zona, excelent! Sa o stapaniti sanatosi. Si voi cu raceala?? sanatate multa
Micaela succes cu acomodarea la gradi si cu inceputul sv!!
Ylari la fel, mult succes cu noile schimbari...
Mi-beblina e crunta constipatia, stiu ca am trecut si noi prin asta. la noi merge cu porumb, incearca si asta...eu ii dau din conserva sau de la KFC.
Noi, ca si Simonix, Doloress am fost genul de copii frustrati ca nu aveam un loc unde sa mergem in vacanta, de fapt nici nu stiam ce e aia tara, nu intelegeam notiunea, ok mare, munte, dar tara?? ooof D-aia am adorat cartile care descriu viata la tara si am fost nostalgica dupa vremurile trecute. Am compensat cu altele, cautam comori, aveam grupuri gen ciresarii, ne suiam si noi intr-un copac, in gradinita, visam la vestul salbatic, citeam multe carti de aventuri...tot o copilarie frumoasa, desi printre gunoaie, in fata blocului.
Ali ce mai faceti?? 
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
33+
Ilinca Sabina