Gravidute si mamici de Timisoara (42)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaRaluca

Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri.
Nu stiam ca ar putea fi probleme legate de administrarea calciului. Si eu am inceput sa am probleme cu carceii la picioare si chiar ma gandeam joi sa il intreb pe medic daca e indicat sa iau calciu.

Multumesc si pentru sfaturile legate de bagajul de spital cat si pentru observatiile legate de conditiile din spital.
...de fapt multumesc inca o data pentru toate sfaturile.

Dana eu am avut probleme cu carceii si inainte de sarcina si in sarcina aveam carcei ca ma trezeam noaptea si plangeam. Solutia mea a fost o banana pe zi inainte de ora 11 dimineata ca sa nu constipe. Bananele contin potasiu care e f bun pt carcei. Sper sa-ti fie de folos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ceaoo

diana eu am folosit culoarea maro. m-am vopsit acum vreo 3 luni peste blond ca vreau sa fac pauza juma de an de la blond sa isi mai revina parul. avand in vedere ca a fost peste blond a tinut multtttt!!! si eu am spal pe cap la 2 -3 zile. iti face un par stralucitor si arata tare sanatos.

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Citat:
citat din mesajul lui violeta4

buna fetelor!..cum sunt doar de un an in timis..si nu cunosc aproape de loc timisoara, as fi avut rugamintea sa imi recomandati cateva magazine, de unde as putea sa cumpar carucior si patut ptr bebe..mentionez ca am fost in mall..dar preturile mi s-au parut cam exagerate la unele produse,iar in galerie nu am avut de unde alege..unde sa mai merg?(cu program de weekend daca se poate..e mai dificil sa ajung in cursul saptamanii )

27 saptamani cu

violeta eu am de la yumi (www.copiiyumi.com), au produse faine si sunt seriosi in ceea ce priveste livrarea si tot tacamul de comanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

violeta, este un magazin in centrul comercial real din c sagului (au unul si in centrul comercial euro dar e mai ok in real) unde au mobilier superbbbbb de copilasi. eu i-am facut pe comanda iasminei. au niste culori asa frumoase!!!! eu iti recomand sa cumperi patut de lemn transformabil asa il poti folosi si dupa ce renunta bb la patut. asta e site-ul lor http://www.bebedesign.ro/pat-transformer-sertare.php in realitate (in magazin) sunt multttt mai frumoase!!! si frumos lucrate. si acceptabile la pret.

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Lucia, daca totul e ok cu noi ne vedem maine dupamasa la Noni.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Citat:
citat din mesajul lui strunfita

Lucia, daca totul e ok cu noi ne vedem maine dupamasa la Noni.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

ok..pai ramane pe maine pe la 16-16.30.....sper s ane vedem:):)

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Fetelor, ma mai ajutati cu niste raspunsuri?

M-am apucat de cumparaturi, iar la partea de cosmetice pt bebe mi s-a recomandat din multe parti gama Sanosan...toate bune, insa nu cred ca am nevoie in acelasi timp si de crema si de ulei ( au ambele).Poate voi ati folosit, eu ma gandesc ca uleiul intra mai greu in piele decat crema...gresesc?

Am vazut ca ati discutat putin despre patuturi, noi luam transformer, de la Bebe Design si spre norocul nostru se va deschide si in Realul din Arad la sf. lui martie.

Pt cele care mai veniti prin Arad, in galeria Armonia unde e si hipermarketul Carrefour, s-a deschis foarte recent un magazin mare pt bebe&copii, cu multe lucruri dragute si preturi acceptabile.

o zi frumoasa

28 + cu Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_77 spune:

Anca, eu am folosit in prima luna ulei, apoi am trecut la crema. Intr-adevar dupa ulei pielea ramane mai unsa (si se ia si pe hainute). Deci dupa mine, poti folosi direct crema. Cat despre produsele Sanosan sunt OK la raportul calitate/pret.
Ideal ar fi acum (dupa ultimele descoperiri) sa nu aiba parabeni (nu stiu daca la Sanosan au aparut asa). Stiu doar de Bubchen si Chicco.

Bafta la cumparaturi!

Alessia-Maria & lili_77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_m spune:

anca16..noi folosi numai bubchen si sunt foarte multumita.Folosim la baita cat si la masaj, alterantiv ulei cu crema . Mai nou i-am luat si pentru fundulet impotriva iritatiilor si mi se pare ok (nu a avut niciodata eritem fesier). Eu il recomand ...:)

Vizitati si cumparati www.pitikfr.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_77 spune:

Anca, chiar acum dupa-masa am citit in revista Superbebe, ca uleiul iti foloseste pentru masaj (masajul eu il fac de obicei inainte de baita, ca dupa, e prea obosita si nu mai are chef), iar dupa baita poti folosi crema.Eu acum nu mai folosesc uleiul nici la masaj, pt ca mi-a facut bubite de la el (am folosit Chicco si e parfumat,probabil de aceea s-a iritat). Cel de la Sanosan e bun ca are galbenele si migdale, parca. Eu il folosesc pt mine dupa epilat si e tare fain.

Alessia-Maria & lili_77

Mergi la inceput