Gravidute si mamici de Timisoara (42)
Raspunsuri - Pagina 5
Fancy spune:
Carmina, cu dulce e buburuza!!!! hai sa ne vedem sapt asta la CCF sau in alta parte....intr-o dupa-amiaza....cand si unde e bine pt tine? Jucariile poti sa mi le dai ca le pot da aceleiasi mamici la care dau si hainutele...
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
cristina_nagy spune:
Cu intarziere de 8 martie ...
Azi uita cine esti si trezeste-te la viata o data cu natura. Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii. Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul.
La multi ani, floare a primaverii !!!
Va pup dragelor!
cristina_nagy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strunfita Hai sa va arat cum merge pitica mea: http://family.webshots.com/video/3062975900085586843LiEUby Lucia, eu sunt de acord cu o strangere de fonduri pentru Paste. Sper sa-mi fac doar timp sa ne vedem, saptamana viitoare ne mutam. Mai am o plasa de jucarii de la B, dar nu plusuri, oare trebuie cuiva? Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005) Poze ***Poze *** Poze "Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi |
Ce scumpa eeeeeeeee!!! Doamne ce trece timpul si acusi face anisorul.Doamne-ajuta!!!
dyanira spune:
Strunfita e tare draguta fetita ta si tare precoce...
Fetelor vroiam sa va intreb ce vopsea de par folositi?Ati folosit CASTING CREME GLOSS de la L OREAL?Daca da cam cat tine in par???
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
violeta4 spune:
buna fetelor!..cum sunt doar de un an in timis..si nu cunosc aproape de loc timisoara, as fi avut rugamintea sa imi recomandati cateva magazine, de unde as putea sa cumpar carucior si patut ptr bebe..mentionez ca am fost in mall..dar preturile mi s-au parut cam exagerate la unele produse,iar in galerie nu am avut de unde alege..unde sa mai merg?(cu program de weekend daca se poate..e mai dificil sa ajung in cursul saptamanii )
27 saptamani cu
Mony08 spune:
violeta4 eu de la kappa am cumaparat.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni
Mony08 spune:
strunfita e o dulceata ,ce frumos merge ea.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni
Ank83 spune:
Violeta si eu tot de la kappa le-am cumparat cand a fost cazul
Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
strunfita spune:
Lucia, multumesc Mie mi-ar conveni la Mall la locul de joaca ca-i aproape de mine, dar sper sa ajung si la ccf, dar doar saptamana asta mai pot.
Cristina, Dyanira, Mony, multumesc
Dyanira, eu nu ma vopsesc.
Violeta, eu stiu ca cei de la Primii pasi au carucioare la preturi ok si gasesti la farmaciile Helpnet. Eu am scaun de masa de la ei, e fainut si nici n-a fost scump. Nu stiu daca au patuturi, dar patuturi faine sigur gasesti in Kappa.
Si daca vrei patut de lemn, stiu ca este un stand in euro cu mobilier fain de copii, uite aici site-ul lor http://www.bebedesign.ro/
Carucior eu am luat un trio Hauck de la Miniblu de care sunt super multumita, l-am prins la oferta cu 1000 ron si mi s-a parut ok pretul fata de alte trio-uri.
Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
Fancy spune:
Violeta, tu parca esti din Arad,nu? Chiar azi a fost o prietena (din T:)) la Arad si a luat patut si carut de la Carrefour.....In Timi recomand Baby Junior pe Porumbescu, Kappa, Helpnet si magazinul de copii din Real Calea Sagului...bafta!
Carmina, din pacate pt tine nu frecventam deloc-deloc Mall-ul.....daca te incurca plasutele, le poti duce la CCF si il trimit pe sotul meu cumva sa le ia de acolo numai sa imi spui sa vb inainte la CCF......daca nu, ce zici, ne vedem joi la Noni cu copilasii?
pup u
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia