Gravidute si mamici de Timisoara (42)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Fetele daca luati sanosan uitati-va pe eticheta sa nu contina parabeni...cred ca numai cele din gama aia ptr dermatita nu contin.
Eu am renuntat la Sanosan din cauza asta...am trecut exclusiv pe Bubchen. Iar cremele si uleiurile Weleda au devenit preferatele mele.

Ieri am fost la Brol...vreau sa-mi operez o cicatrice...mi-au zis ca abia in toamna...cand nu mai e soare...ca se coloreaza. Asa ca astept toamna.

Vai ce vreme de kk e! Am fost si noi la Noni aseara...dar cred ca nu mai iesim niciunde cu vremea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Hm, nu stiam ca gama Sanosan are parabeni...pacat.Mie mi se recomandase pentru inceput gama fara miros, Pure & Sensitive.Nu stiu miha, oare aia sa fie pt dermatita? Acum am o crema pt gravide de la Bubchen si imi place mult.O sa ma duc in magazin sa le iau la puricat ingredientele.
Ca intotdeauna, va multumesc

29 + cu Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/alesii-au-aprobat-bugetul-timisoarei-206n-2010-incep-lucrarile-la-parcul-copiilor-si-piata-iosefin/cn/news-20100309-05423077

heloo

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Lucia, pe vremea asta n-am nici un chef de iesit din casa cu copiii. Dar am facut un pas inainte, am pus bagajele in masina :) Vreau sa le las la ccf cand am drum prin oras. Cui le las si ce zic?

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Citat:
citat din mesajul lui strunfita

Lucia, pe vremea asta n-am nici un chef de iesit din casa cu copiii. Dar am facut un pas inainte, am pus bagajele in masina :) Vreau sa le las la ccf cand am drum prin oras. Cui le las si ce zic?

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

:):).....eu cred ca o sa ies undeva ca imi mananca urechile iulia in casa......
La CCF o cauti pe Flaminia (am vb cu ea); daca nu este ea le lasi la acolo la fata din fata, o cheama Vero si spui ca sunt pt mine...

si merci!
aaa, am deschis plicul cu donatii pt copilasi, am strans 20 ron pana acum:)....trebuie sa scriu si un mail.....sapt viitoare o sa o sun si pe dir de acolo

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Ciao fetele.
La DM exista cosmetice bio Alverde pentru copii si sunt foarte ok la pret ca e marca lor. Eu le folosesc de ceva timp si sunt tare multumita.

Lucia, daca iesi azi cu Iuliuta cred ca venim si noi.E nasoala vremea... dar....ne-am saturat de stat in casa. Te sun.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

[quote]citat din mesajul lui bb_yasmi

http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/alesii-au-aprobat-bugetul-timisoarei-206n-2010-incep-lucrarile-la-parcul-copiilor-si-piata-iosefin/cn/news-20100309-05423077

heloo

supeeeeer!!!!
ale, vb la tel...o sa iesim ca nu are rabdare in casa si ne plictisim....

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

haideti sa ne vedem maine dimi la NONI....noi mergem pe la 11

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta4 spune:

buna fetelor! multumesc din suflet de toate indrumarile pe care mi le-ati dat!! ieri am reusit sa ma duc la consult la dr.bacila! si....surpriza! pe data cand eu as avea termenul de nastere(31mai)..dumnealui nu este! ca ar fi plecat intre 25mai si 5 iunie!asa ca...tot voi ramane a cuiva care nu stie care e treaba cu mine...mi-am zis cu Dumnezeu innainte..si asta e! trebuie sa nasc cumva,nu? ..
...dar sincer ..recunosc ca sunt asa de speriata de ce va fi...ufff..si vremea asta parca e in concordanta cu starea mea de spirit..ninge de parca am fi la sfarsit de decembrie!!!....vreau soare,iarba verde..si papadii,lalele,ghiocei,margaritare....

28 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Violeta, nu fi speriata .Ai vazut cati doctori buni ti-au recomandat fetele la Odobescu.Cu siguranta toate lucrurile se vor aseza, ai sa vezi! Are dreptate dr.Bacila, trebuie sa ai incredere in Doamne Doamne

29 + cu Razvan

Mergi la inceput