Gravidute si mamici de Timisoara (42)
Raspunsuri - Pagina 20
bb_yasmi spune:
helloo
miha, am sunat-o azi pe ema, nu s a tinut circuitul azi, maine pt cine vrea Pilates de la 12. o las pe luni. pana atunci alerg seara . daaaaaaaaaaaa azi a avenit mami meu....sunt tare bucuroasa....ne-am si facut rezervare la fil pt maine seara..
ma bucur ca eli e bine si ca v ati distrat azi....si ai fost si harnicuta!!!! bravo eu inca nu m-am apucat...toate geamurile sunt manjite de Iasmi care dupa masa isi i a scaunelul si se uita cand ajunge tati.....mai lingand un geam..mai desenandu-l... si mai stau si la parter si se vede de afara!!!!
dar am gasit cadoul de iepuras....o bicicleta cu roti ajutatoare fff frumoasa!!!
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_nagy Am primit rezultatul : NU AREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! UFFFFFFFFFFFFFF RASUFLU USURATA!!! DOAMNE-AJUTA!!!! Cristina mami lui Alexandru si Beatrice |
cristina bine ca e doar raceala (daca se poate spune asa :( ). sanatate multa la puiutii bolnaviori!!
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
doina2222 spune:
Fetelor trezirea !
Vai ce liniste ! Ati plecat in concediu cum a dat prima raza de soare ?!
Haideti la o .
Noi astazi facem vaccinul de 6 luni desi noi avem 8.
Si asteptam din nou mail . cred ca de atatea as6teptari mi-a albit parul !
Asta e !
O saptamana plina de soare va doresc .
mamica de baietzel Darius
www.petitieonline.ro/petitie/fonduri_pentru_institutul_de_boli_cardiovasculare_si_transplant_tg_mures-p23145044.html" target="_blank">semnati petitia !
pozele lui Labuta
poze
Darius s-a nascut a doua oara
liliana_m spune:
buna dimineata ,
A venit primavaraaaaaaaaaaaa, in sfarsit soare ....:))
Doina ...succes la vaccin ..poate nu plage puiutul ..noi la 6 luni am plans plans foarte putin ..spre surprinderea mea ..dar sa vedem ce facem la 9 luni ..trebuie sa refacem BCG-ul ...:(
Va pupam...
Vizitati si cumparati www.pitikfr.blogspot.com
cristina_nagy spune:
citat din mesajul lui serbanica Cristina bine ca nu are scarlatina ca e rea boala in sensul ca moldaminul e crima curata pt comorile noastre. Cu Serban ieri am si uitat sa iti spun DORINA sa ai incredere in Dumnezeu si ai sa vezi ca va fi o vacanta placuta in Germania.Fi tare ca noi ne gindim la voi. http://community.webshots.com/album/568923537DaOcJK?vhost=community http://b1.lilypie.com/5cLCp2.png |
Daca era totusi scarlatina sa stiti ca au scos nemtii ceva moldamin care se da doar o data pe luna si nici nu doare. M=a pus la curent pediatra si apelam la ala daca era cazul.
Deci se poate si cu chestii mai usoare.
PUpici
cristina_nagy spune:
Multumesc ptr sprijin fetelor.
Plec in deplasare o saptamana
Vorbim saptamana viitoare.
Pupici!!!
ade24 spune:
citat din mesajul lui doina2222 Buna si de la noi. Astazi am fost la cardiologul lui Darius de aici din Tm. El ne-a zis ca nu este de parerea celor de la Tg Mures, ca lui nu i se pare nimic ingrijorator si ca riscul de o operatie la inima in urma unei stenoze o are oricare dintre noi. El crede ca pe masura ce Darius va creste, se va rezolva. Nu stiu ce sa mai zic. Oricum ne-a ridicat mult moralul. Este asa un dragut. La inceput se cam enervase cand eu disperata ii explicam in "termeni medicali"masuratorile . Dar e un tip super glumet si si-a revenit repede. Ne zicea ca suntem parinti "tenace". Vestea buna ar fi ca este familiarizat cu formularul E112 si ca inclusiv pentru analize (cateterism si angiografie pulmonara) il putem obtine. Astea ne-a zis dr din Germania ca ar costa cam 4.000Euro si nu trebuie facute acum ci doar daca avanseaza stenoza. Suntem un pic mai optmisti mamica de baietzel Darius www.petitieonline.ro/petitie/fonduri_pentru_institutul_de_boli_cardiovasculare_si_transplant_tg_mures-p23145044.html" target="_blank">semnati petitia ! pozele lui Labuta poze Darius s-a nascut a doua oara |
Doina ma bucur sa aud vesti bune. Cu siguranta va fi bine. Doamne Doamne o sa aiba grija de puiutul tau curajos. Tinem pumnii si ne rugam sa fie totul ok.
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
ade24 spune:
citat din mesajul lui Fancy Cristina, doamne ajuta ca nu are! De raceala trec ei cumva.... Nu-mi venea sa cred cand citeam.....sanatate!!!! ce fain e site-ul cu bisericile...... miha, ce face eli? s ao pupi mult!:) Ade, super ca ai reusit sa aduni atatea! Eu am strans doar bani. Ne auzim...daca vrei, poti duce tu hainutele...daca nu, le aduci la mine si vad eu cum fac...inca nu am apucat s ao sun pe dr dar sun sapt viitoare.... Legat de indemnizatie....si mie mi-a intrat tot fara alocatie si am scris mail vineri (ca sunt ""prietena"" lor veche si buna:)) si, surprinzator, mi-a raspuns chiar sefa de acolo si mi-a zis ca alocatia va intra peste cateva zile si ca isi cer scuze; am scris mail inapoi s aintreb daca ""procedura"" se va repeta in fiecare luna de acum incolo:) si mi-a raspuns din nou ca spera ca nu:)...probabil au ""uitat"" s avireze alocatiile ca mi-au mai zis vreo 2 mamici ca a intrat doar indemnizatia.... Lucia & Iulia, 31.07.2008 Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia |
Ne auzim spre finalul saptamanii si vedem cum procedam.
Pup
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
ade24 spune:
citat din mesajul lui mihaser Buna! Suntem epuizati...am fost azi la 2 petreceri si am facut si curatenia de Pasti! Ieri am fost la Sabau si suntem ok...mai un pic si suntem ca noi! Eli e vesela ca de obicei! Doina ce bine imi pare ca vestile sunt bune! Serbanica vai prin ce ati trecut si voi...si noi suntem pe Augumentin inca. La noi si-a facut efectul...era si dr surprins placut ca nu am ajuns la spital...smechera de Eli i-a mai trimis si bezele cand a plecat...L-a surprins! Anca o sa fie bine...stai linistita...abia astept sa faci eco! Fancy multumim! Trebuie sa ne intalnim sapt aviatoare...ptr colecta! Eu am si ceva hainute de la Cri. Carmina maine merg vecinii si imi iau cele 2 cremute...ne vedem sapt aviatoare! Cristina ai plecat la Bucuresti? Ce mai fac kinderii! Ela sper sa se faca bine si Darius pana joi...ca avem noi party! Liliana nici mie nu mi-a intrat alocatia gratiana, ade ce mai faceti? yasmi ai fost la sport? a venit mami tau? anca ce mai faci? Va pup! Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Miha, multumim de intrebare, suntem bine. Toata ziua alearga prin parc...asa sper sa mai slabesc si eu
E atat de fericita ca stam afara. Si eu la fel ca in casa mi se urca in cap. Ma bucur ca a venit primavara si putem sa ne plimbam.
Pup
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
ade24 spune:
citat din mesajul lui doina2222 Fetelor trezirea ! Vai ce liniste ! Ati plecat in concediu cum a dat prima raza de soare ?! Haideti la o . Noi astazi facem vaccinul de 6 luni desi noi avem 8. Si asteptam din nou mail . cred ca de atatea as6teptari mi-a albit parul ! Asta e ! O saptamana plina de soare va doresc . mamica de baietzel Darius www.petitieonline.ro/petitie/fonduri_pentru_institutul_de_boli_cardiovasculare_si_transplant_tg_mures-p23145044.html" target="_blank">semnati petitia ! pozele lui Labuta poze Darius s-a nascut a doua oara |
Tinem pumnii sa fie bine
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun