Gravidute si mamici de Timisoara (42)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Fetelor tot am vrut sa intreb dar m-am luat cu altele:

cum ati procedat cu spalatul pe dinti la buburuzi? Cand ati inceput si cum a fost?

Multumesc.

Pup

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Noi astazi n-am facut vaccinul ca s-a apucat mami sa povesteasca la doctorita ca bebe nu deschide gura sa manance, ca sta cu mana in gura pana vomita, ca il supara dintii. Si fricoasa cum e, a zis : are rosu in gat. M-a pus sa-i dau nurofen 3 zile. Si noi care Joi voiam sa plecam la bunici. Of! Copilul meu e sanatos tun ! Dar ce sa-i faci cu doctorii astia . Ne-a chemat miercuri sa vada cum stam.
Oare daca il vaccineaza miercuri si plecam joi dimineata are ceva ?! Ca nu mi-a facut urat pana acum la nici un vaccin.

Mai am o intrebare fetelor : Mai e obligatorie asigurarea de sanatate la iesirea din tara ? Ca noi am primit confirmarea biletelor platite on-line, dar asigurare nu ne-am luat.Si ma bate gandul sa nici n-o iau dar daca se gaseste vreun destept care sa se puna de-a doua ?!

Ade, multumim . Aaaaa si cu slabitul - vreau si eu sa dau jos vreo 7 kg. Astazi mi-a umflat sotul rotile la bicicleta. In curand o iau din loc. Las baietii acasa si plec sa-mi aerisesc creierii sa uit de toti medicii din lumea asta care nu ma lasa sa traiesc ! Eu am un copil sanatos tun !!!!! Daca eu cred cu tarie asta, inseamna ca asa e, nu ?!

mamica de baietzel Darius

www.petitieonline.ro/petitie/fonduri_pentru_institutul_de_boli_cardiovasculare_si_transplant_tg_mures-p23145044.html" target="_blank">semnati petitia !

pozele lui Labuta
poze
Darius s-a nascut a doua oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Buna fetelor! Chiar ma bucuram ca a venit soarele si putem sa ne plimbam toata ziua prin parc, dar se pare ca m-am entuziasmat prea tare. Sper sa nu tina prea mult vremea asta mohorata ca m-am saturat de stat in casa.
Saptamana viitoare ne facem si noi vaccinul de 2 luni si mergem la un eco transfrontanelar sa vedem cum stam. In rest suntem bine. Se pare ca ne-au cam lasat colicii in pace dar ne luptam cu constipatia. Asta e!

Cristina, Serbanica, Doina va doresc multa sanatate la bebici!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna

ade, noi am inceput sa spalam dintisorii de pe la 8-9 luni parca. a fost ok, fara probleme. i a placut/ii place la nebunie!! acum se spala singura

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Multumesc de urari.Acum suntem mai bine dar nu de tot ca tot mai avem putin puroi sper sa treaca.
Voi ce pasta de dinti folositi pe bebei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi.
serbanica noi am folosit colgate 0-2 ani si aquafresj kids.

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

V-am tot auzit vorbind de strans bani si obiecte pt diferite donatii. Am o groaza de hainute care nu mai sunt bune de buburuza si unele sunt purtate o singura data. As vrea sa le donez pt ca o familie mai saracuta sa le foloseasca. Unde sa le duc?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Ade la noi a fost cu suisuri si coborasuri. Am inceput sa o car dupa mine cand ma spalam pe dinti, deja era atat de obisnuita incat intr-o dimineata cand m-am spalat pe dinti fara sa fie ea de fata m-a carat la baie sa ma puna sa ma spal. Asta era cam pe la 11 luni, cand i-au iesit primii dinti.
Apoi s-a imprietenit cu periuta de dinti, am lasat-o sa ma "spele" ea pe dinti si eu o spalam pe ea... acum deja se suie pe scaun la chiuveta si sta cuminte sa o spal pe dinti.
Folosesc pasta de dinti Nenedent si periuta de la ea (e tip degetar).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Fetelor voua va intrat alocatia ? Mie nu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

scuze.... pt greseala de ortografie de dinainte....

Eu o spal pe Alexia pe dinti cu pasta Colgate, aceea pt 0- 6 ani.
Am citit undeva ca ar trebui spalati pe dinti de la aparitia primului dintisor. Eu am inceput sa o spal cand avea cativa dintisori si maselute. Ii place tare mult operatiunea.

Mergi la inceput