Gravidute si mamici de Timisoara (42)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Lucia ca tot intrebai ce mesterim...........

Alex e suspect de scarlatina!!!!!!!!!!!!!

Rosu in gat ca focul, febra peste 40 acum 2 zile... si niste pete pe palme si degetul mare de la mana in rest nimic!!!!!
Astept rezultatul de la exsudatul faringian sa vad daca are streptococul hemolitic.
Si colac peste pupaza aseara si Beatrice a facut 38.9 si o noapte super agitata...
Alex era fresh aseara dupa ce ieri a dormit 5 ore!!! era extenuat dupa noaptea trecuta... deci unul fresh si fara febra si celalalt cu febra si terminat....
trai si viata pe capul nostru!!!

Intr-un fel e bine daca e scarlatina si sa scap cu amandoi dar in alt fel... antibiotic... moldamin.
Si nu am mers la infectioase ptr ca tampitii aia m-ar fi internat si sincer nu as fi rezistat in infectul ala de spital.
Va dau vestile mai tarziu daca cresc valorile la exsudat ptr ca rezultatul final e gata abia luni, noroc ca am pe cineva la laborator sa-mi zica mai repede.

Va pup si sanatate maxima!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_nagy

Lucia ca tot intrebai ce mesterim...........

Alex e suspect de scarlatina!!!!!!!!!!!!!

Rosu in gat ca focul, febra peste 40 acum 2 zile... si niste pete pe palme si degetul mare de la mana in rest nimic!!!!!
Astept rezultatul de la exsudatul faringian sa vad daca are streptococul hemolitic.
Si colac peste pupaza aseara si Beatrice a facut 38.9 si o noapte super agitata...
Alex era fresh aseara dupa ce ieri a dormit 5 ore!!! era extenuat dupa noaptea trecuta... deci unul fresh si fara febra si celalalt cu febra si terminat....
trai si viata pe capul nostru!!!

Intr-un fel e bine daca e scarlatina si sa scap cu amandoi dar in alt fel... antibiotic... moldamin.
Si nu am mers la infectioase ptr ca tampitii aia m-ar fi internat si sincer nu as fi rezistat in infectul ala de spital.
Va dau vestile mai tarziu daca cresc valorile la exsudat ptr ca rezultatul final e gata abia luni, noroc ca am pe cineva la laborator sa-mi zica mai repede.

Va pup si sanatate maxima!!!!!!!

Cristina

mami lui Alexandru si Beatrice

Cristina, sanatate la puiuti! Sa fie bine si daca e scarlatina sa scapati repede, fara probleme!

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Am primit rezultatul : NU AREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
UFFFFFFFFFFFFFF RASUFLU USURATA!!!
DOAMNE-AJUTA!!!!

Mergi la inceput

http://www.banat-media.de/ro/biserici.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

Crinstina bine ca n-are ,ca raceala o rezolvati voi mai usor .Sanatate multa pt piticii tai!

Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Cristina bine ca nu are scarlatina ca e rea boala in sensul ca moldaminul e crima curata pt comorile noastre.
Cu Serban ieri am si uitat sa iti spun DORINA sa ai incredere in Dumnezeu si ai sa vezi ca va fi o vacanta placuta in Germania.Fi tare ca noi ne gindim la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Cristina, doamne ajuta ca nu are! De raceala trec ei cumva.... Nu-mi venea sa cred cand citeam.....sanatate!!!!
ce fain e site-ul cu bisericile......

miha, ce face eli? s ao pupi mult!:)

Ade, super ca ai reusit sa aduni atatea! Eu am strans doar bani. Ne auzim...daca vrei, poti duce tu hainutele...daca nu, le aduci la mine si vad eu cum fac...inca nu am apucat s ao sun pe dr dar sun sapt viitoare....

Legat de indemnizatie....si mie mi-a intrat tot fara alocatie si am scris mail vineri (ca sunt ""prietena"" lor veche si buna:)) si, surprinzator, mi-a raspuns chiar sefa de acolo si mi-a zis ca alocatia va intra peste cateva zile si ca isi cer scuze; am scris mail inapoi s aintreb daca ""procedura"" se va repeta in fiecare luna de acum incolo:) si mi-a raspuns din nou ca spera ca nu:)...probabil au ""uitat"" s avireze alocatiile ca mi-au mai zis vreo 2 mamici ca a intrat doar indemnizatia....

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Cu alocatile e o problema ca nu sunt bani la buget asa ca de aceea au intrat tirziu in carduri sau nu au venit deloc.Mie imi vine prin posta si mi-au spus ca cei de la pensii nu au virat bani asa ca intirzie.
Eu va doresc un sfirsit de saptamina cit mai placut ca nu mai intru ca miine vine sora mea si sta pina duminica.Si vreau sa stau cu ea ca nu am vazut-o din ianuarie.Si tot miine de dimi plecam la sat dar ne intoarcem pian cind vine ea.
PUPICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Buna si de la noi.
Astazi am fost la cardiologul lui Darius de aici din Tm. El ne-a zis ca nu este de parerea celor de la Tg Mures, ca lui nu i se pare nimic ingrijorator si ca riscul de o operatie la inima in urma unei stenoze o are oricare dintre noi. El crede ca pe masura ce Darius va creste, se va rezolva. Nu stiu ce sa mai zic. Oricum ne-a ridicat mult moralul. Este asa un dragut. La inceput se cam enervase cand eu disperata ii explicam in "termeni medicali"masuratorile . Dar e un tip super glumet si si-a revenit repede. Ne zicea ca suntem parinti "tenace".
Vestea buna ar fi ca este familiarizat cu formularul E112 si ca inclusiv pentru analize (cateterism si angiografie pulmonara) il putem obtine. Astea ne-a zis dr din Germania ca ar costa cam 4.000Euro si nu trebuie facute acum ci doar daca avanseaza stenoza.
Suntem un pic mai optmisti

mamica de baietzel Darius

www.petitieonline.ro/petitie/fonduri_pentru_institutul_de_boli_cardiovasculare_si_transplant_tg_mures-p23145044.html" target="_blank">semnati petitia !

pozele lui Labuta
poze
Darius s-a nascut a doua oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Buna!

Suntem epuizati...am fost azi la 2 petreceri si am facut si curatenia de Pasti!

Ieri am fost la Sabau si suntem ok...mai un pic si suntem ca noi! Eli e vesela ca de obicei!

Doina ce bine imi pare ca vestile sunt bune!

Serbanica vai prin ce ati trecut si voi...si noi suntem pe Augumentin inca. La noi si-a facut efectul...era si dr surprins placut ca nu am ajuns la spital...smechera de Eli i-a mai trimis si bezele cand a plecat...L-a surprins!

Anca o sa fie bine...stai linistita...abia astept sa faci eco!

Fancy multumim! Trebuie sa ne intalnim sapt aviatoare...ptr colecta! Eu am si ceva hainute de la Cri.

Carmina maine merg vecinii si imi iau cele 2 cremute...ne vedem sapt aviatoare!

Cristina ai plecat la Bucuresti? Ce mai fac kinderii!

Ela sper sa se faca bine si Darius pana joi...ca avem noi party!

Liliana nici mie nu mi-a intrat alocatia

gratiana, ade ce mai faceti?

yasmi ai fost la sport? a venit mami tau?

anca ce mai faci?

Va pup!

Mergi la inceput