Gravidute si mamici de Timisoara (42)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna fetelor.Eu sunt cam suparata Serban si-a bagat cuiul de la umeras in obraz prin gurita ,nu a strapuns obrazul dar a facut rana si acum a colectat puroi.Imi vine sa urluSuntem pe Augmentin si sper sa fie bine sa nu ajung cu el pe la chirurgie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

Serbanica imi pare rau pt Serban ,sper sa-i treaca ,sa stii ca si Victor mai vrea cite un umeras ,dar ii dau de plastic ,inclusiv chestia ce se agata .Multa sanatate!

Miha ,bine ca Eli e mai bine ,eu zic s-o duci la gradinita dp ce se face bine ,ca o sa duca dorul si uite vine primavara ,poate n-or mai fi atitia copii raciti.Nasa iti multumeste de urari ,e mai bine Alex=Darius .

Doina ,ce doctor de treaba ai gasit ,super fain ,imediat e 13.04. si ai scapat de o grija.

Anca ,se mai intimpla sa aiba si dr. probleme ,dar o saptamina a trecut deja si acusi il vezi pe dr. Cioata care e super super de treaba ,iar in eco cel mai bun .

Pupici de la
Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_m spune:

doina nu te lasa iti suntem aproape ....si ne gandim la tine ...si sigur Doamne Doamne va avea grija de micut ,,,

serbanica ...chiar grozavie ..cu umerasul ...noi nici nu avem 7 luni si ne place numai in picoare ..deja sunt cu ochii in patru si nu stiu ce sa ii mai fac ..azi s-a ridicat in patut ..era asa fericit :))...

asa crestem noi :

http://picasaweb.google.ro/liloasa/AndreiLaJumatateDeAnisor?authkey=Gv1sRgCLPJ84jrkfX7Fg#

Vizitati si cumparati www.pitikfr.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Serbanica, sanatate la pitic! nu m-as fi gandit ca se poate intampla asa ceva de la un umeras.....sigur va fi bine! si Iulia la ultimii 2 canini si-a muscat partea interioara a ambilor obraji, curgea sange din gura si s-a umflat 1 zi dar a trecut pur si simplu...

Liliana, frumos, frumos gagiul!

Doina, o sa intreb si eu in stanga -dreapta de CAS, poate dam de cineva, vedem.....Ma bucur mult ca ati dat de un asemenea dr in Germania! Va fi doar o ""calatorie frumoasa"" pana la urma, tinem noi pumnii sa fie bine si ne si rugam! Esti cea mai curajoasa si grozava mamica din lume si ai cel mai minunat si luptator copil!!!!!!!!

Miha, sanatate la Eli!

Ade, cum mai e buburuza?

Cristina, voi ce mai mesteriti?

Aidaaaa, tu ne mai citesti?:)

Strunfita, ai adunat tot?:)cum merge mutarea?

pusiiiiiiii

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Doina ma bucur ca v-a programat atat de repede. Sunt sigura ca o sa faceti doar o "plimbare" pana in Germania si totul o sa fie bine. Doamne Doamne o sa aiba grija de puiul tau curajos si luptator si de o mamica atat de puternica. Te pup si sunt alaturi de tine. O sa-mi intind si eu antenele sa vad daca descopar vreo cunostinta la CAS.

Serbanica imi pare rau ca ati patit asa ceva. Sanatate multa si sa treaca repede si fara complicatii

Lucia acum suntem bine, multumim. Atunci i-au iesit 2 incisivi laterali jos si 2 premolari + vaccinul...nici nu vreau sa ma gandesc prin ce a trecut, saracuta.
Ieri am fost in parc si a fost tare fericita, ba chiar a facut scandal cand am plecat acasa. Incepe sa aprecieze compania altor pitici si vrea sa stea cu ei.
Am strans si eu banuti, jucarii si hainute. O sa mai primesc si saptamana viitoare si apoi ne auzim ca sa ti-i aduc.
Te pup

Fetelor azi mi-au intrat banii dar am primit doar indemnizatia, nu si alocatia. A mai patit cineva la fel?

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Era sa uit:

Carmina m-a sunat prietena mea de la Sfara. Ai un card de fidelitate la ei. Cand ai drum prin centru sa intri la ea sa ti-l dea.
Te pup

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

Ade la mine a intrat indemnizatia pe 17,iar alocatie pe 17 seara nu era ,iar acum nu pot verifica ca e pe cardul sotului si nu mai stiu parola.

Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui serbanica

Buna fetelor.Eu sunt cam suparata Serban si-a bagat cuiul de la umeras in obraz prin gurita ,nu a strapuns obrazul dar a facut rana si acum a colectat puroi.Imi vine sa urluSuntem pe Augmentin si sper sa fie bine sa nu ajung cu el pe la chirurgie.

http://community.webshots.com/album/568923537DaOcJK?vhost=community
http://b1.lilypie.com/5cLCp2.png

Pupici puiutului sa treaca si sa nu ajungeti la chirurgie. V-a fi bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui doina2222

Va multumesc, fetelor. Sunteti asa dragute ca-mi dau lacrimile.
Noi am primit raspunsul mult-asteptat. In data de 13 Aprilie plecam pentru ca Darius e programat in 15 Aprilie. Dl doctor a fost foarte dragut ne-a zis ca trimite o masina dupa noi la aeroport, pentru ca mai trebuie sa mergem 140km, noi ne gandeam la tren...dar s-a rezolvat, se pare. O sa ne spuna cat costa si cazarea (chiar sunt curioasa) pentru ca stiu ca daca ai copilul internat acolo, exista 2 unitati de cazare ale lor cu preturi cuprinse intre 0 si 20Euro/noapte.
Ne-a zis ca initial controlul costa 170Euro, iar daca in urma acestui control pare sa nu fie chiar totul in ordine, va trebui sa-i faca cateterism cardiac si angiografie pulmonara care necesita internare si un cost de aproximativ 4000 Euro. Nu sunt sume exorbitante, o sa ne descurcam, eventual facem imprumut la banca. Iar despre operatia(eventuala) vom apela la formular. Trebuie sa vad daca pentru cateterism si angiografie pot obtine formularul. Asta voi discuta cu dr. cand ajungem in Germania.
Trebuie, trebuie sa reusim !
Macar de mergem degeaba (ceea ce ne si dorim) si speram sa ne spuna ca nu e nimic si ca nu trebuie sa ne facem probleme.
La Tg Mures am avut "noroc" pentru ca Darius era la momentul acela o urgenta, iar urgentele sunt prioritare pentru ei. Acum, in stadiul in care suntem, nu mai prezentam importanta momentan si vom vi temporizati cat de mult se poate. Iar eu nu pot accepta asta.
Micutul meu va fi bine, nu ma las !!!!
Va pup si va imbratisez cu mult drag !

Anca, asteptarea e cea mai grea, dar ai incredere ! Se poate sa se fi inselat doctorii. La mama mea, de doua ori i-au pus diagnostice gresite si nu orice fel de diagnostic - cancer. O data metastaze osoase, acum 6 ani iar anul trecut, cand eu eram gravida, cancer pulmonar. Ambele s-au dovedit a fi eronate ! Deci ?!

mamica de baietzel Darius

www.petitieonline.ro/petitie/fonduri_pentru_institutul_de_boli_cardiovasculare_si_transplant_tg_mures-p23145044.html" target="_blank">semnati petitia !

pozele lui Labuta
poze
Darius s-a nascut a doua oara

Bine ca mai exista si oameni pe lumea asta!!! Doamne-ajuta sa fie totul bine!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_m spune:

multumim Fancy...

la mine indemnizatia a intrat pe 17 dar alocatia nu ..am verificat acum 5 minute ....daca nu intra azi probabil ca luni cel mai sigur :(

Vizitati si cumparati www.pitikfr.blogspot.com

Mergi la inceput